Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bethoven jako następny jedzie na kastrację i po zdjęciu szwów do nowego domu :loveu:

Asia myslała żeby kastrację zostawić przyszłym właścicielom ale stwierdziłyśmy ze lepiej go ciachnąć tutaj, bo jeszcze właściciele by wpadli na głupi pomysł zrobienia z niego reproduktora... :mad:

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']Bethoven jako następny jedzie na kastrację i po zdjęciu szwów do nowego domu :loveu:

Asia myslała żeby kastrację zostawić przyszłym właścicielom ale stwierdziłyśmy ze lepiej go ciachnąć tutaj, bo jeszcze właściciele by wpadli na głupi pomysł zrobienia z niego reproduktora... :mad:[/quote]

Super, że benio jedzie do nowego domku!:multi::multi::multi:

Ale kastrujcie go czym prędzej, bo to nigdy nie wiadomo, co ludziom do głowy strzeli:mad: A, że benio jest piękny, duży, elegancki, to może kusić jako reproduktor - trzeba tego dopilnować by nim nigdy nie był:shake:

Posted

[quote name='mineralna_']Bethoven jako następny jedzie na kastrację i po zdjęciu szwów do nowego domu :loveu:

Asia myslała żeby kastrację zostawić przyszłym właścicielom [B]ale stwierdziłyśmy ze lepiej go ciachnąć tutaj, bo jeszcze właściciele by wpadli na głupi pomysł zrobienia z niego reproduktora... [/B]:mad:[/quote]

Super dziewczyny...o to właśnie chodzi!...mają go pokochać dla niego samego,a nie dla pieniędzy jakie może przynieść!...pieniądze w pewnym wieku przestaje przynosić i staje się niepotrzebny...:shake:aż boję się myśleć co wtedy ludzie wymyślają by pozbyć się psiaka...a nie wspomnę w jakich warunkach trzymany jest taki pies...SUPER DZIEWCZYNY!!!:loveu:
A wiecie coś o domu do,którego idzie?

[B]mineralna[/B]_moje benie mnie też nie lubią gdy robię im foty...potrafią się nawet dranie pogniewać,albo spojrzą tak,że wiem co o mnie myślą!

Posted

[quote name='mineralna_']Beethoven jutro jedzie na kastrację...
:multi:

[IMG]http://i32.tinypic.com/28vdg7l.jpg[/IMG][/quote]

Cudnie!
Zobaczcie jakie z niego cudne psisko:crazyeye: jejciu,to nieprawdopodobnie piękny kawał bernardyniego miśka...mineralna,nawet przez kraty udało Ci sie to pokazac!Masz dryg dziewczyno!:lol:

Czekamy jutro na wieści!!!
Powodzenia chłopcze...to odjajczenie dla Twojego dobra! Trzymaj się!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Cudnie!
Zobaczcie jakie z niego cudne psisko:crazyeye: jejciu,to nieprawdopodobnie piękny kawał bernardyniego miśka..[/quote]
oo taak :loveu: największy bernardyn jakiego miałam okazję zobaczyć... :loveu::loveu:

[quote name='bico']Beniu kochany, trzymaj się przy odjajczeniu, dla nas zawsze będziesz super mucho:loveu::loveu::loveu::cool3:[/quote]
mucho bez jajek czy z jajkami, co to za różnica :loveu:

Posted

Mam nadzieje, że to nie będzie nic poważnego.
Na pewno Go boli...
Ja w schronisku też widziałam psiaki, które się tak zachowywały, bo je bardzo bolało. Mam nadzieje, że z nim też tak jest. Że to tylko ból spowodowany kastracją, a nie nic gorszego :-(

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Mam nadzieje, że to nie będzie nic poważnego.
Na pewno Go boli...
Ja w schronisku też widziałam psiaki, które się tak zachowywały, bo je bardzo bolało. Mam nadzieje, że z nim też tak jest. Że to tylko ból spowodowany kastracją, a nie nic gorszego :-([/quote]
ja też... bo nie chcę nic mówić ale weta nie mamy najlepszego... :-(

więc miejmy nadzieję że wszystko jest ok :-(

Posted

[quote name='mineralna_']Bethuś podobno nie czuje się najlepiej po kastracji... :placz:[/quote]
:crazyeye:o matko! i to tez wieści nie najlepsze:-(:-(

liczę, że Bethuś dojdzie do siebie, teraz na pewno jest cały obolały, zdezorientowany po narkozie, w szoku:-(

czekamy na nowe wieści o nim i oby wydobrzał:modla::modla::modla:

Posted

Pracownica prosiła by zamknąc oglaszanie bo ma chętnego pana na Bethowenka.Ponoc miłosnik benków... Z jej ulicy, gdzie mieszka. Ma miec fajnie.Reszte sie dowiecie jak przyjedziecie:evil_lol: . Ja wam moge tylko przekazac co usłyszę. I lada dzien ma isc do kastracji.

:roll:

Posted

[quote name='wilczek007']I lada dzien ma isc do kastracji.:roll:[/quote]

Kto ma iść do kastracji? ? ?:cool1:

Bo z tego co wyżej czytałam, Bethuś średnio dobrze się czuje...po kastracji właśnie:confused::confused::confused:

Posted

[quote name='wilczek007']Pracownica prosiła by zamknąc oglaszanie bo ma chętnego pana na Bethowenka.Ponoc miłosnik benków... Z jej ulicy, gdzie mieszka. Ma miec fajnie.Reszte sie dowiecie jak przyjedziecie:evil_lol: . Ja wam moge tylko przekazac co usłyszę. I lada dzien ma isc do kastracji.

:roll:[/quote]

Bethowen miał sterylizację wczoraj i źle się czuł!
Wilczku,możesz dowiedzieć się o co tu chodzi...bo Ciebie znowu poinformowano,ze bedzie sterylizowany...:shake:

Wiem,że w Jastrzębskim schronisku są już dwa benie-Bethowen i sunia.
Który z nich był kastrowany i źle się czuje?...tego nie było na platformie schroniska w Jastrzębiu.

Posted

aha juz to prostuje.Własnie sie dowiedziałam teraz ze Bethowen miał kastracje i faktycznie zle sie czuł, ale dzis juz wygladał całkiem całkiem;)

sa 2 benie w schronie.Drugiego nie ogłaszam bo jest na kwarantannie.Musi czekac czy sie sie jaki własciciel nie zgłosi 14 dni. Potem można ogłazac.

Posted

Uffff,bo już się obawiałam nowych zawirowań!
Całe szczęście,że czuje się lepiej!
Mam też nadzieję,że z tym domkiem jest wszystko ok!Kiedy miałby iść do niego?

.[B]..teraz doczytałam- mamy robić najazd na Jastrzębie????[/B]:cool3::cool3::cool3:
Mozemy pomysł rozpatrzyć:loveu:...ale póki co pilnuj za nas na miejscu!!!Może być?

Posted

:evil_lol: nie no przeciez to żart, z tym najazdem:evil_lol:
Niewiem na 100 proc. kiedy ma isc do domku ale prawdopodobnie za kilka dni, jak juz sie bedzie naprawde dobrze czuc.

Spytam sie we wt.bo tam bede o ile nic nie wypadnie, skoro sie głupie dogomanki pytają(czego sie juz nie raz nasłuchałam o nas i cicho nie bede)

Posted

[quote name='wilczek007']:evil_lol: nie no przeciez to żart, z tym najazdem:evil_lol:
Niewiem na 100 proc. kiedy ma isc do domku ale prawdopodobnie za kilka dni, jak juz sie bedzie naprawde dobrze czuc.

Spytam sie we wt.bo tam bede o ile nic nie wypadnie, skoro sie głupie dogomanki pytają(czego sie juz nie raz nasłuchałam o nas i cicho nie bede)[/quote]

No nie żartuj,że z najazdu nici...a tak już się zaczynałam zastanawiać jak namówić ...gupie ciotki:cool3: z dogo na nalocik w Jastrzębiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale jak tylko zart- to z żalem rezygnuję!
Ale jeśli tak,to już leżysz dziewczyno:cool3::evil_lol:...benia pilnować musisz na całego!Chyba w tym nie będziesz sama!!!:razz:
Fotki by były jak najbardziej wskazane,a dobre fotki...to już suuuuuper!
A mamy dziewczę,które ma ręke i oko do tego!:lol: