Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wyrobekj']Mi jest tylko przykro że o stronie Pauliny dowiedziałam się dopiero wczoraj. Gdybym wiedziała wcześniej, cóż, pewnie zdołałabym więcej zrobić. :shake:[/quote]

Spokojnie, na pierwszą trójkę raczej szanse i tak były nikłe. Chyba, zebyśmy zaczęli głosować ekspresowo od samego początku, ale zanim się akcja rozniosła po dogo i okolicy:evil_lol: to trochę minęło.
Nie jest źle. Wręcz przeciwnie, jest całkiem nieźle;)

Posted

[quote name='Lilmo']Dokładnie, jakby było mało nieszczęść to 10 mm też zastrajkował :roll:[/quote]

Za to mamy niezawodny, jak na razie, [URL="http://deadaddress.com/"]Free anonymous disposable temporary email address account with inbox. Dead Address™[/URL]
[B]340 głosów do końca!:razz:

EDIT: Już 290 do końca (tzn. do pełnych 10 000)
[/B]

Posted

[quote name='Agappe']jeszcze tylko 240.. dociągniemy do 9800 i idę spać.. [/QUOTE]

Ja też. To zostało nam 33 na dziś.:p

[QUOTE]w ciągu ostatnich 12h wysłałam pewnie z 150-200głosów.. jak na jedną osobę to chyba wystarczająco;)[/quote]

Kto by to zliczył, ileśmy się naklikali;)

Posted

[quote name='Agappe']jakoś strasznie wolno leci.. mam wrażenie, że tylko my klikamy :shake:[/quote]

Też mam takie wrażenie... no cóż, pora w końcu dosyć późna:lol:

Dobra, mamy 9800, koniec na dziś.

[B]PORANNA ZMIANO! wszystko w Waszych rękach teraz :eviltong:
Dociągnijcie do 10 000 (albo więcej;))

[/B]Dobranoc!:sleep2:

Posted

[quote name='aniyae']Jakby każdy dogomaniak zagłosował choć 2x - mielibyśmy 1 miejsce.
Jest nas ponad 25 tysięcy:crazyeye:[/QUOTE]

Nie każdy jest w tej chwili i będzie do 12, poza tym może nie wszyscy jeszcze wiedzą, a jeszcze są konta dawno nieaktywne ;) Grunt, że aż tyle osób się wykazało dobra wolą ;)