Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałabyś największe szanse na wygraną gdyby wszyscy dogomaniacy wiedzieli. Niestety, ta informacja jest słabo widoczna, ja sama dowiedziałam się tylko dlatego, że JAKAŚ dogomanka z linkiem w podpisie wysłała mi pw odnośnie bazarku. Oczywiście od razu zagłosowałam i będę to robić codziennie z 3 kont jak również rozgłosze wśród znajomych

Posted

A kiedyś widziałam jak była potrzebna natychmiast pomoc dziewczyny wysyłały wiadomość na pw dzieląc się między sobą literkami alfabetu biorąc z listy-ja nie umiem ,ale dostawałam wiadomość nie raz :lol:

Posted

I jak pisał ktoś do Moda albo Admin??? to ważne , Paulina napisz do nich taką prośbę , więcej wtedy ludzików zobaczy, zagłosowałam z czterech , i widziałam że jesteśmy na 30 miejscu :multi:

Posted

zagłosowałam jeszcze z dwóch kont, jednego swojego, a drugiego bezczelnie użyczyłam na szczytny cel bez pytania od przyjaciółki. :cool3:

musimy się przebić, by chociaż zdobyć tę dwójkę na początku, mamy mało dni, ciotki, do roboty, choćbyśmy miały zakładać po 80 maili. :evil_lol:

Posted

problem w tym, że mnie osłabiają te kody z obrazka - głosuję z dwóch maili, a zajmuje to kupę czasu, bo ciągle nie trafiam z tymi czterema znakami :cool1: