Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dom tymczasowy już jest, z ogrodem i z sunią do towarzystwa, pozostaje nam niebanalna kwestia transportu.:roll: albo ab-agnieszka da radę, albo ja. Jeśli ja miałabym go zawieżć, to jeszcze kwestia dowiezienia go do Warszawy...

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na 99% będę ruszac z pieskami 23/10, a zatem wielka prośba, zeby Polo dojechał do tego dnia do Warszawy.
Ab-Agnieszka dopilnuje żeby piesek miał czipa i paszpot. Jest jeszcze jedna prośba, abyście potraktowały POla Strongholdem, żeby pozbawić go wszelkich robali. Jest to wielka prośba DT.

Posted

Nikus moze POla przywieźć do W-wy 17/10. :multi:
ab-agnieszka jesli dasz radę to zaczipuj go i zapaszportuj do tego czasu, jeśli nie dasz rady to ja to już zrobię w W-wie, bo i tak te 5 dni będzie musiał poczekać (chyba u mnie:cool3:) do wyjazdu.

Posted

czy ktoś pamieta, jak to bylo z jego trafieniem do schroniska? Nie wiem jak można takiego psa porzucić, nie szukać, oddać.... on jest taki kochany, grzeczny, wdzieczny i wogóle.

Posted

Jak to dobrze, że los nad nim czuwał i pozwolił mu trafić do takiego domku pełnego miłości:loveu::loveu::loveu:
Żeby tak wszystkie nasze bidy miały takie szczęście:-(

Posted

[quote name='tanitka']niech żałuje każdy, kto go nie adopotował, bo stary, ale to pies ideał!:loveu:

oglądamy TV

zdjęcie rewelacyjne;) aż miło popatrzeć
to rzeczywiście idealny pies:loveu:wskakuje i wyskakuje z auta jak młodziak a jak zobaczył Tanitkę to wręcz odtańczył taniec radości:cool3::cool3::cool3:

Posted

Wcale by mnie to nie zdziwiło patrząc na to zdjęcie :loveu: ale im dobrze razem:loveu:
A to że Polo jest niesamowicie grzecznym i dobrze ułożonym psiakiem miałam okazję się niedawno przekonać :lol:
Życzę ci szczęścia psinko ;)