basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Estera napisał(a):Nu ba! :multi: U nas na werandzie będziemy zbierać wszystkie butelki i puszki :eviltong: A ma ktoś nasz napis z Sylwka? :loveu: :loveu::loveu::loveu: Inteligencie, Twoim aparatem chyba nawet robiliśmy zdjęcia:evil_lol: Mysi na pewno :eviltong: olekg89 napisał(a)::lol::lol::lol::lol:ALe to było zabawne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Większa połowa ale się uśmiałem:lol::lol::shake: basiapron matematykiem nie będzie raczej :lol: a własnie, możeby wstawić te zdjęcia domków i terenu ośrodka, coby sobie zobaczyli w jakich warunkach będą żyć tydzień? :evil_lol: Quote
dog193 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Rose - zmieniłam nick, jakby coś (skrócony o globalny :eviltong:) Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basia bonnie']:loveu::loveu::loveu: Inteligencie, Twoim aparatem chyba nawet robiliśmy zdjęcia:evil_lol: Mysi na pewno :eviltong: serio???:splat: Ide szukac :evil_lol: a własnie, możeby wstawić te zdjęcia domków i terenu ośrodka, coby sobie zobaczyli w jakich warunkach będą żyć tydzień? :evil_lol:Jak znajde to wstawie bo mam :multi: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 dog193 napisał(a):Rose - zmieniłam nick, jakby coś (skrócony o globalny :eviltong:) ooo zasięg Ci się zmniejszył?? <lol> Barbaro-ja i matematyka, hmm, a i owszem,bywało dobrze,ale po co to komu? wystarczy że dni do zlotu umiem policzyć, chyba:oops: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ernest - Mysia robila calą sesje w domku zanim Was nie było :eviltong: zaraz tego poszukam na wątku vipowskich spotkań :cool3: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 olekg89 napisał(a):Nie będą żyć:cool3:Będą moimi sługami.Rano wyprowadzać mi psy ,potem masować mi stopy ,plecy :cool3:Śniadanko ,obiad ,kolacja :cool3:Muszę żyć w luksusie.Basiapron reflektujesz na moją służącą?:cool3: ani służącą,ani dupą:P kolację ze śniadankiem też sobie darujemy kochanieńki:P może jak będą warunki do gotowania to kiedyś na jakiś obiad się załapiesz co do masowania pleców-hmm chyba wyszłam z wprawy wiecie co,dla mnie najważniejsze żeby to nie były namioty, nienawidze namiotów, od czasów rajdu PK nigdy więcej,ja potrzebuję jakiegoś komfortu,lubię mieć sufit przynajmniej odrobinę ponad głową Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nie będą żyć:cool3:Będą moimi sługami.Rano wyprowadzać mi psy ,potem masować mi stopy ,plecy :cool3:Śniadanko ,obiad ,kolacja :cool3:Muszę żyć w luksusie.Basiapron reflektujesz na moją służącą?:cool3: Quote
rose Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 czytam i czytam, ale jakoś tak nudno w Was:eviltong: wcześniej było lepiej:evil_lol: Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 basia bonnie napisał(a):Ernest - Mysia robila calą sesje w domku zanim Was nie było :eviltong: zaraz tego poszukam na wątku vipowskich spotkań :cool3:Aaaaa ;) Ja robiłam na Sylwka fotki otoczenia :eviltong: To co koło0 naszego domku jest :evil_lol: olekg89 napisał(a):Nie będą żyć:cool3:Będą moimi sługami.Rano wyprowadzać mi psy ,potem masować mi stopy ,plecy :cool3:Śniadanko ,obiad ,kolacja :cool3:Muszę żyć w luksusie.Basiapron reflektujesz na moją służącą?:cool3: Ale nasz domek odpada z tych zadań? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 kuchnia łazienka :diabloti: i jeden z pokoi na górze :cool3: the end:P Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Estera']Aaaaa ;) Ja robiłam na Sylwka fotki otoczenia :eviltong: To co koło0 naszego domku jest :evil_lol: garnek z rzygami i studzienka :evil_lol: Ale nasz domek odpada z tych zadań? :evil_lol: nasz domek tak, ale Ty nie :diabloti::loveu: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 mam :cool3: Mysia się chyba nie obrazi, że wstawie jej foty? :eviltong: Robie to w dobrym celu i zamiarze :evil_lol::diabloti: Domek 8 os. w środku;) Quote
Unbelievable Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 basiapron napisał(a):ani służącą,ani dupą:P kolację ze śniadankiem też sobie darujemy kochanieńki:P basia, jak widać, rozdarta, niby się wstydzi i nie będzie olusia masować, ale kochanieńki jest :loveu: słitaśnie :loveu: Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 basia bonnie napisał(a):nasz domek tak, ale Ty nie :diabloti::loveu:Ja mogę prać, sprzatać i zmywać. Zupki zalać mogę, herbatę zrobić. Piwo podać. Nic innego nie umiem :placz: No masaże jeszcze dobrze robię- Ania potwierdzisz, nie? :loveu: Ale gdzie tam mi taki zaszczyt i plecy Olka wymasowac? :placz: Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 olekg89 napisał(a):heheh kolano mi możesz wymasować ,bo tylko z kolanem mam problemy.:evil_lol: o jaaaaaa... mogę Cię dotknąc? Serio? :multi: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Estera napisał(a):Ja mogę prać, sprzatać i zmywać. Zupki zalać mogę, herbatę zrobić. Piwo podać. Nic innego nie umiem :placz: No masaże jeszcze dobrze robię- Ania potwierdzisz, nie? :loveu: Ale gdzie tam mi taki zaszczyt i plecy Olka wymasowac? :placz: zamknij się i nie narzekaj, bo Ci karzemy myć kibel swoją szczoteczką do zębów! i zreć będziesz Puffi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 heheh kolano mi możesz wymasować ,bo tylko z kolanem mam problemy.:evil_lol: Quote
rose Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 olekg89 napisał(a):heheh kolano mi możesz wymasować ,bo tylko z kolanem mam problemy.:evil_lol: a ja mogę plecki?:evil_lol: Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basia bonnie']zamknij się i nie narzekaj, bo Ci karzemy myć kibel swoją szczoteczką do zębów! i zreć będziesz Puffi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja już będę grzeczna! Obiecuję! Fala na zlocie o nieeeeeeeeeeeee :placz: Ja mogę obiecać, że sprzątać nie będe, że zmywać nie będe, że masować nie będę itd. Mogę obiecać wszystko poza tym, że się zamknę :evil_lol: Jeziorko widać :D Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89'] a tak pieski schodzą ze schodów:loveu: no, no ...jassssne :stupid: Pieski spadają ze schodów ! :lol: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Durne tak ,ale mądre jak moje schodzą z gracją:cool3: Quote
Estera Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Idę po moje plastikowe żyletki. Mam Was dośc :cry: Jak ja zaraz fochem zarzuce :cry: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 olekg89 napisał(a):Durne tak ,ale mądre jak moje schodzą z gracją:cool3: ja bym to przerobiła tak: Durnych właścicieli tak, a mądrych schodzą z gracją :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts