Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Nu ba! :multi: U nas na werandzie będziemy zbierać wszystkie butelki i puszki :eviltong:
A ma ktoś nasz napis z Sylwka? :loveu:

:loveu::loveu::loveu:
Inteligencie, Twoim aparatem chyba nawet robiliśmy zdjęcia:evil_lol: Mysi na pewno :eviltong:
olekg89 napisał(a):
:lol::lol::lol::lol:ALe to było zabawne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Większa połowa ale się uśmiałem:lol::lol::shake:

basiapron matematykiem nie będzie raczej :lol:

a własnie, możeby wstawić te zdjęcia domków i terenu ośrodka, coby sobie zobaczyli w jakich warunkach będą żyć tydzień? :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']:loveu::loveu::loveu:
Inteligencie, Twoim aparatem chyba nawet robiliśmy zdjęcia:evil_lol: Mysi na pewno :eviltong:

serio???:splat: Ide szukac :evil_lol:

a własnie, możeby wstawić te zdjęcia domków i terenu ośrodka, coby sobie zobaczyli w jakich warunkach będą żyć tydzień? :evil_lol:Jak znajde to wstawie bo mam :multi:

Posted

dog193 napisał(a):
Rose - zmieniłam nick, jakby coś (skrócony o globalny :eviltong:)

ooo zasięg Ci się zmniejszył?? <lol>
Barbaro-ja i matematyka, hmm, a i owszem,bywało dobrze,ale po co to komu? wystarczy że dni do zlotu umiem policzyć, chyba:oops:

Posted

olekg89 napisał(a):
Nie będą żyć:cool3:Będą moimi sługami.Rano wyprowadzać mi psy ,potem masować mi stopy ,plecy :cool3:Śniadanko ,obiad ,kolacja :cool3:Muszę żyć w luksusie.Basiapron reflektujesz na moją służącą?:cool3:

ani służącą,ani dupą:P kolację ze śniadankiem też sobie darujemy kochanieńki:P
może jak będą warunki do gotowania to kiedyś na jakiś obiad się załapiesz
co do masowania pleców-hmm chyba wyszłam z wprawy
wiecie co,dla mnie najważniejsze żeby to nie były namioty, nienawidze namiotów, od czasów rajdu PK nigdy więcej,ja potrzebuję jakiegoś komfortu,lubię mieć sufit przynajmniej odrobinę ponad głową

Posted

Nie będą żyć:cool3:Będą moimi sługami.Rano wyprowadzać mi psy ,potem masować mi stopy ,plecy :cool3:Śniadanko ,obiad ,kolacja :cool3:Muszę żyć w luksusie.Basiapron reflektujesz na moją służącą?:cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ernest - Mysia robila calą sesje w domku zanim Was nie było :eviltong: zaraz tego poszukam na wątku vipowskich spotkań :cool3:
Aaaaa ;) Ja robiłam na Sylwka fotki otoczenia :eviltong: To co koło0 naszego domku jest :evil_lol:

olekg89 napisał(a):

Ale nasz domek odpada z tych zadań? :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Aaaaa ;) Ja robiłam na Sylwka fotki otoczenia :eviltong: To co koło0 naszego domku jest :evil_lol:
garnek z rzygami i studzienka :evil_lol:

Ale nasz domek odpada z tych zadań? :evil_lol:

nasz domek tak, ale Ty nie :diabloti::loveu:

Posted

basiapron napisał(a):
ani służącą,ani dupą:P kolację ze śniadankiem też sobie darujemy kochanieńki:P

basia, jak widać, rozdarta, niby się wstydzi i nie będzie olusia masować, ale kochanieńki jest :loveu: słitaśnie :loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
nasz domek tak, ale Ty nie :diabloti::loveu:
Ja mogę prać, sprzatać i zmywać. Zupki zalać mogę, herbatę zrobić. Piwo podać. Nic innego nie umiem :placz:
No masaże jeszcze dobrze robię- Ania potwierdzisz, nie? :loveu: Ale gdzie tam mi taki zaszczyt i plecy Olka wymasowac? :placz:

Posted

Estera napisał(a):
Ja mogę prać, sprzatać i zmywać. Zupki zalać mogę, herbatę zrobić. Piwo podać. Nic innego nie umiem :placz:
No masaże jeszcze dobrze robię- Ania potwierdzisz, nie? :loveu: Ale gdzie tam mi taki zaszczyt i plecy Olka wymasowac? :placz:

zamknij się i nie narzekaj, bo Ci karzemy myć kibel swoją szczoteczką do zębów! i zreć będziesz Puffi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']zamknij się i nie narzekaj, bo Ci karzemy myć kibel swoją szczoteczką do zębów! i zreć będziesz Puffi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja już będę grzeczna! Obiecuję! Fala na zlocie o nieeeeeeeeeeeee :placz:
Ja mogę obiecać, że sprzątać nie będe, że zmywać nie będe, że masować nie będę itd. Mogę obiecać wszystko poza tym, że się zamknę :evil_lol:

Jeziorko widać :D