ruska Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 aha :/ Eter ehhh No wlasnie tak patrzylam w rodowod..tam tez jest pokrewieństwo Samanty (z tego co pamietam). hmm trudno sądze że bylyby ładne szczeniaki ;) No to do Opola ;) (ja sie boje :P Musimy wygrać z Hektorem uhhh:P) Quote
Ania i Salma Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Hurrra, zdałam z polskiego :angel: Mam 20/20 pkt i nie przeszkodziła mi nawet awaria komputera :wink: Quote
Kika Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Ania i Salma']Hurrra, zdałam z polskiego :angel: Mam 20/20 pkt i nie przeszkodziła mi nawet awaria komputera :wink:[/quote] Ania gratuluję piękny wynik!! Jaki temat wybrałas do prezentacji? Quote
Kika Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='ruska']aha :/ Eter ehhh No wlasnie tak patrzylam w rodowod..tam tez jest pokrewieństwo Samanty (z tego co pamietam). hmm trudno sądze że bylyby ładne szczeniaki ;) No to do Opola ;) (ja sie boje :P Musimy wygrać z Hektorem uhhh:P)[/quote] Macie jeszcze ładnego konkurenta z Węgier w posredniej. Kto wystawia Zorbiego? Quote
ruska Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ja wystawiam:P [quote] Macie jeszcze ładnego konkurenta z Węgier w posredniej. [/quote] dzęki za pocieszenie :P mam nadzieje że Zorbi będzie ładnie się ruszał uhh ,to denerwujące :P Taa widzialam tego Węgra najego stronce internetowej-duzo plamek ma:P Jak Zorbi sie dobrze wystawi to tych dwóch panow pokona :P Aniu gratulacje =) No wlasnie jaki temat ? =) Forum zwierzak niedziala bo(informacja od Xieta) cos za duzo na serwer wladowal,powinno byc dostepne 22/23 kwienia. Quote
Ania i Salma Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Kika']Ania gratuluję piękny wynik!! Jaki temat wybrałas do prezentacji?[/quote] Wzięłam sobie "Obrazy batalistyczne w literaturze i sztuce - omów na wybranych przkładach" :D Będę za was trzymać kciuki w Opolu :wink: Quote
bunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Gratulujemy egzaminu :D ja mam dwa dalmatyny bez papierów jeden od smoczka drugi ze schroniska i jutro jedziemy bez dalmatynów do schroniska w wałbrzych bo są tam dwa dalmatyny będziemy robic im zdlęcia i zawozimy karmę i szczepionki może wiecie gdzie wysłać zdjęcia albo macie zwaroiwanych znajomych którzy pomogli by w znalezieniu im domów.Pozdrawiamy z Łodzi :P Quote
Kika Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Wstaw zdjęcia tutaj na forum - także na psach w potrzebie- może znajdzie sie jakaś dobra dusza. Quote
Aldi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Witam Przedstawiłam sie juz w innym temacie :) Chcialam tylko powiedziec do Kiki ze ma piekną sunie :) Kiedy moge ją zobaczyc na żywo i gdzie (chodzi mi o wystawy oczywiście ;) ) Dziekiz góry za odpowiedz :) Bardzo sie ciesze ze jest forum o dalmatyńczykach ale cos wize ze to jakaś cisza panuje :( Dlaczego ?? Mało nas ? wielbicieli piegusków :( eh.... Quote
Kika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Aldi']Witam Przedstawiłam sie juz w innym temacie :) Chcialam tylko powiedziec do Kiki ze ma piekną sunie :) Kiedy moge ją zobaczyc na żywo i gdzie (chodzi mi o wystawy oczywiście ;) ) Dziekiz góry za odpowiedz :) Bardzo sie ciesze ze jest forum o dalmatyńczykach ale cos wize ze to jakaś cisza panuje :( Dlaczego ?? Mało nas ? wielbicieli piegusków :( eh....[/quote] Ja ostatnio zakrętu nie łapię i rzadko na forum ogólnie zaglądam.A skąd jesteś to Ci wtedy odpowiem gdzie bedzie najbliżej. :D Quote
Kika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Muszę sie Wam pochwalić - na węgierskich wystawach w bardzo wyrównanej stawce zdobyłyśmy w ostatnią sobotę i niedzielę 2 razy CAC i 1 raz CACIB.Mamy już 3/4 węgierskiego chmpiona :D :wink: Quote
Aldi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Brawo !! Gartuluje :) To piekna suka i nalezy jej sie Ja jesem z Tarnowskich Gór teraz w niedziele bede z moją dobermanką w Bytomiu :D Quote
Ania i Salma Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Kika, także gratuluję :wink: Ja jestem już po maturach i teraz spokojnie możemy z Salcią przygotowywać się do zawodów :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Witam serdecznie! :) Jeżeli można, to także dołączę się do wątku o dalmatyńczykach. Obecnie posiadam roczną sunię właśnie tej rasy. Aza (tak się wabi) jest istnym żywym srebrem. Chociaż czasami jest niegrzeczna bardzo się rozumiemy. Jest świetnym psiakiem, choć muszę przyznać, że czasami daje w kość. Ale i tak za nic w świecie nie oddałabym nikomu i nie zamieniła na innego psa mojej Azuni. A tak właśnie wygląda moje maleństwo. :) [img]http://upload.miau.pl/1/15983.jpg[/img] Obie jesteśmy tu nowe i pochodzimy z Rzeszowa. ;) Quote
Aldi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Witaj g o n i a !! Ciesze sie ze jestes Tak tu cicho ostatnio ze może napływ nowych dogomaniaków cos zmieni !! Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='g_o_n_i_a']Witam serdecznie! :) Jeżeli można, to także dołączę się do wątku o dalmatyńczykach. Obecnie posiadam roczną sunię właśnie tej rasy. Aza (tak się wabi) jest istnym żywym srebrem. Chociaż czasami jest niegrzeczna bardzo się rozumiemy. Jest świetnym psiakiem, choć muszę przyznać, że czasami daje w kość. Ale i tak za nic w świecie nie oddałabym nikomu i nie zamieniła na innego psa mojej Azuni. A tak właśnie wygląda moje maleństwo. :) Obie jesteśmy tu nowe i pochodzimy z Rzeszowa. ;)[/quote] Kolejny fan kropek - witaj! Czemu piszesz ,że Twoja sunia jest niegrzeczna- nie ma niegrzecznych dalmaśków :wink: są tylko niewybiegane .Jak dostaną w kość na spacerach - to potem tylko śpią. Skąd pochodzi Twój kropek? Quote
g_o_n_i_a Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Moje maleństwo jest nierodowodowe i była nabyta w Dębicy. :wink: Może faktycznie źle to ujęłam, ale zgodzę się z Tobą, że Aza zawsze jest niewybiegana. :D Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='g_o_n_i_a']Moje maleństwo jest nierodowodowe i była nabyta w Dębicy. :wink: Może faktycznie źle to ujęłam, ale zgodzę się z Tobą, że Aza zawsze jest niewybiegana. :D[/quote] Tak bez szaleństwa, ale niewybiegany pies gończy - rodowodowy, czy nie - będzie trochę dokuczliwy i nieszczęsliwy przy tym.Poza tym Twoja sunia weszła teraz w wiek prób - możesz spodziewać sie,że w wielu zachowaniach zauważysz jakby zapomniala tego , czego nauczyłaś ją do tej pory.Taka próba sił. 8) Z Twojej strony wymaga ten okres dużej stanowczości. Quote
g_o_n_i_a Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dobrze wiedzieć, że Aza przechodzi wiek prób. I zgadza się, to co piszesz - w ostatni czasie często nie słucha i jest nieposłuszna. Ale przy mojej Azuni stałam się o wiele cierpliwsza. :D Kika, w jakim wieku jest Twój dalmatyńczyk? :Dog_run: Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Moja Bafisia- czyli ŁADNA PANNA - we wrześniu skończy 3 lata,czyli ma teraz 2 lata i 8 miesięcy. Quote
g_o_n_i_a Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Zgadzam się, że Ładna Panna i to jeszcze młodziutka :D Mam cichą nadzieję, że kiedyś uda nam się poznać Ciebie i Bafi. :wink: Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 NAJPEWNIEJ PRZY OKAZJI JAKIEJŚ WYSTAWY W RZESZOWIE :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Tak myślisz? Na pewno Was spotkam, ale co z Azą? Może kiedyś jakiś spacerek? :D Quote
Recommended Posts