beagle Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 W Schronisku w Ostrowie Wielkopolskim czeka na swoją szansę suczka która jest z nami od bardzo dawna.Ma na imię Diana i ma ok.12 lat.Jako młoda suczka została podrzucona na teren MZK i przyniesiona na teren schroniska przy ul. Lotniczej. Do tej pory traktuje je jak swój dom. Nie lubi jak ktoś obcy wchodzi do schroniska, broni go jak swojego domu i w niektórych przypadkach potrafi nawet ugryźć. Jeżeli jednak już kogoś pozna staje się psem idealnym i kochanym. Sterylizowana. W schronisku od: 04.12.98. Quote
beagle Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Czy już nikt:placz: nie interesuje się suczką? Czy Dianka ma całe swoje życie spędzić w schronisku? :-( Nie bądźcie obojętni! POMÓŻCIE!!!! Quote
Malwi Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dianka ... nawet jakby znalezli się na nią chętni to jest psem nieadopcyjnym - traktuje schronisko jak swój dom, trafiła do niego gdy miała około roku ... było to w roku 1998... Z pewnością nowym właścicielom by uciekła i przybiegła do schroniska - robiła tak gdy schronisko było przenoszone - przeszła całe miasto ! około 7-8 kilometrów. Czekała pod bramą starego schroniska ... tobiła tak przez około pół roku ... Teraz przyzwyczaiła się już do nowego miejsca i nowego schroniska ... beagle ... zapoznaj sie z regulaminem ! i jak masz prześlij mi więcej fotek Dianki :) może sie jakaś na stronke nada. Quote
Malwi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Paulina - genialne :D , jam mozesz wstaw jeszcze to co dalas na blogu od konkursu :D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 chyba fakt, ze nie ma co uszczesliwiac Dianki na sile ;) Quote
Malwi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 śliczne to zdjęcie ... aż mnie kusi żeby dać je na strone w logo :D Quote
beagle Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Właśnie zapoznałam się z regulaminem. Mam parę fotek Dianki: Quote
Malwi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Diana została zaadoptowana przez pracownika schroniska. Quote
Recommended Posts