karjo2 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Urzad Skarbowy, Urzad Miejski (straz miejska), TOZ i Sanepid na poczatek. Quote
agentka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Witam serdecznie, chciałabym powiedzieć,że po przeczytaniu o biednych pieskach yorkach zcierpła mi aż skóra,co ta kobieta sobie pozwala dręczyć te zwierzaki !:placz: boże,gdybym miała możliwość odebrać jej chociaż jednego,ja tak marzę o takim piesku albo sunieczce,uchyliłabym jej świata ,rozpieszczałabym jakbym mogła,a taka wredna baba znęca się nad nimi!:shake: to potworne :angryy: . jeżeli w jakikolwiek sposób zostaną jej odebrane, a będziecie szukać dla nich domów, to proszę ,dajcie mi znać,wezmę jedną sunieczkę,bardzo marzę sobie o takim ślicznym stworzonku Quote
agentka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 chciałabym mieć po niej szczeniaczka ,pięknie wyglądałyby takie puszyste kuleczki dwie. od dawna o tym marzę,ale niestety one są drogie i nie mogę sobie pozwolić na zakup.nawet dawałam ogłoszenia,że przygarnę rasową suczkę,ale niestety każdy woli sprzedać niż dać za darmo . życzę wam, aby udało się odebrać tej okropnej babie /oby spotkała ją surowa kara za złe traktowanie zwierząt/ wszystkie zwierzęta ! będę się o to modliła :shake: Quote
pa-ttti Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 dziewczyno nie prowokuj!!! szczeniaka chciałabyś mieć po niej?? czyli kolejna rozmnażalnia? koniecznie chcesz sukę-a jak zaproponują Ci psa to nie weźmiesz?? nie masz pieniędzy-to skąd weźmiesz na lekarza, pielęgnację? yorki to drogie psy! rasowego psa nikt Ci za darmo nie odda! hodowla to drogie hobby, a nie jakies fundacje harytatywne. koszt rasowego yorka to 1200-3000zł ŚREDNIO. i nie są to ceny wyssane z palca- pielęgnacja tych psów, krycia dobrymi psami, wystawy-to wszystko kosztuje. radzę wybrać się do schroniska po jakiegoś pieska. ja patrząc po twoich wypowiedziach NIGDY nie powierzyłabym Ci yorkshire terriera. Quote
Karolina. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 agentka napisał(a):chciałabym mieć po niej szczeniaczka ,pięknie wyglądałyby takie puszyste kuleczki dwie. od dawna o tym marzę,ale niestety one są drogie i nie mogę sobie pozwolić na zakup.nawet dawałam ogłoszenia,że przygarnę rasową suczkę,ale niestety każdy woli sprzedać niż dać za darmo . życzę wam, aby udało się odebrać tej okropnej babie /oby spotkała ją surowa kara za złe traktowanie zwierząt/ wszystkie zwierzęta ! będę się o to modliła :shake: Piszesz, że chcesz zostawić sobie jednego szczeniaczka. A jak sunia urodziłaby np. 5 szczeniaczków, to co? Zostawiłabyś sobie jednego, a resztę oddała do schroniska? :cool1: Quote
pa-ttti Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ee tam od razu do schroniska. po 1000zł by poszły:) Quote
klematyzja Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 klematyzja napisał(a):Ale ja jestem nie pełnoletnia... Czy to w czyms przeszkadza??? Rozumiem was... ale czy to przeszkadza??? Quote
karjo2 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Moze byc problem ze sluzbami miejskimi. Ale zawsze mozesz poprosic o pomoc rodzine, kogos z sasiadow, przyjaciol rodziny, popytac w TOZ-ie. Quote
eve86 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wystarczy nawet jakas starsza zaufana znajoma, koleżnaka , kolega, ja nie bałabym się poczynić ani jednego kroku na przód:angryy::angryy::angryy: Jesli ktoś tak tarktuje zwierzeta jest dla mnie zerem... Kiedys na studiach uczyli nas ze jeli ktos źle straktuje nas albo sie zneca nad nami a boimy sie go to warto zrobić zabotaż. Mianowicie rozwiesic w nocy plakaty z imieniem i nzawiskiem tej osoby i napisac jak ona postepuje :roll: chociaz nie wiem czy to najlepszy pomysł :roll: Quote
misiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 agentka napisał(a):chciałabym mieć po niej szczeniaczka ,pięknie wyglądałyby takie puszyste kuleczki dwie. od dawna o tym marzę,ale niestety one są drogie i nie mogę sobie pozwolić na zakup.nawet dawałam ogłoszenia,że przygarnę rasową suczkę,ale niestety każdy woli sprzedać niż dać za darmo . życzę wam, aby udało się odebrać tej okropnej babie /oby spotkała ją surowa kara za złe traktowanie zwierząt/ wszystkie zwierzęta ! będę się o to modliła :shake: Taa...widzę,ze i na pekińczykach poszukujesz sunieczki,tylko aby nie była wysterylizowana :roll:. Quote
zaria Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Albo prowokacja, albo naiwne młode dziewczę chciało przejąć po pseudohodowczyni pieski bądź pieska. Misiaczek dzięki pełnionej funkcji, rzucił nam zupełnie inne światło na poczynania tej zatroskanej forumowiczki. Quote
Borówka16 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Gdzie jest ta pseudo ??? Dzwoń do Toz-u,na policję ,do straży miejskiej itp. Dziewczyno-DZIAŁAJ !!! Quote
Recommended Posts