Jump to content
Dogomania

Mam hodowle yorków!!(cytat kobiety)!Co robic?? ludzie są okropni!!

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie, chciałabym powiedzieć,że po przeczytaniu o biednych pieskach yorkach zcierpła mi aż skóra,co ta kobieta sobie pozwala dręczyć te zwierzaki !:placz: boże,gdybym miała możliwość odebrać jej chociaż jednego,ja tak marzę o takim piesku albo sunieczce,uchyliłabym jej świata ,rozpieszczałabym jakbym mogła,a taka wredna baba znęca się nad nimi!:shake: to potworne :angryy: . jeżeli w jakikolwiek sposób zostaną jej odebrane, a będziecie szukać dla nich domów, to proszę ,dajcie mi znać,wezmę jedną sunieczkę,bardzo marzę sobie o takim ślicznym stworzonku

Posted

chciałabym mieć po niej szczeniaczka ,pięknie wyglądałyby takie puszyste kuleczki dwie. od dawna o tym marzę,ale niestety one są drogie i nie mogę sobie pozwolić na zakup.nawet dawałam ogłoszenia,że przygarnę rasową suczkę,ale niestety każdy woli sprzedać niż dać za darmo . życzę wam, aby udało się odebrać tej okropnej babie /oby spotkała ją surowa kara za złe traktowanie zwierząt/ wszystkie zwierzęta ! będę się o to modliła :shake:

Posted

dziewczyno nie prowokuj!!!
szczeniaka chciałabyś mieć po niej?? czyli kolejna rozmnażalnia?
koniecznie chcesz sukę-a jak zaproponują Ci psa to nie weźmiesz??
nie masz pieniędzy-to skąd weźmiesz na lekarza, pielęgnację? yorki to drogie psy!
rasowego psa nikt Ci za darmo nie odda! hodowla to drogie hobby, a nie jakies fundacje harytatywne. koszt rasowego yorka to 1200-3000zł ŚREDNIO. i nie są to ceny wyssane z palca- pielęgnacja tych psów, krycia dobrymi psami, wystawy-to wszystko kosztuje.
radzę wybrać się do schroniska po jakiegoś pieska. ja patrząc po twoich wypowiedziach NIGDY nie powierzyłabym Ci yorkshire terriera.

Posted

agentka napisał(a):
chciałabym mieć po niej szczeniaczka ,pięknie wyglądałyby takie puszyste kuleczki dwie. od dawna o tym marzę,ale niestety one są drogie i nie mogę sobie pozwolić na zakup.nawet dawałam ogłoszenia,że przygarnę rasową suczkę,ale niestety każdy woli sprzedać niż dać za darmo . życzę wam, aby udało się odebrać tej okropnej babie /oby spotkała ją surowa kara za złe traktowanie zwierząt/ wszystkie zwierzęta ! będę się o to modliła :shake:

Piszesz, że chcesz zostawić sobie jednego szczeniaczka. A jak sunia urodziłaby np. 5 szczeniaczków, to co? Zostawiłabyś sobie jednego, a resztę oddała do schroniska? :cool1:

Posted

Wystarczy nawet jakas starsza zaufana znajoma, koleżnaka , kolega, ja nie bałabym się poczynić ani jednego kroku na przód:angryy::angryy::angryy: Jesli ktoś tak tarktuje zwierzeta jest dla mnie zerem... Kiedys na studiach uczyli nas ze jeli ktos źle straktuje nas albo sie zneca nad nami a boimy sie go to warto zrobić zabotaż. Mianowicie rozwiesic w nocy plakaty z imieniem i nzawiskiem tej osoby i napisac jak ona postepuje :roll: chociaz nie wiem czy to najlepszy pomysł :roll:

Posted

agentka napisał(a):

Taa...widzę,ze i na pekińczykach poszukujesz sunieczki,tylko aby nie była wysterylizowana :roll:.

• 4 months later...
Posted

Albo prowokacja, albo naiwne młode dziewczę chciało przejąć po pseudohodowczyni pieski bądź pieska. Misiaczek dzięki pełnionej funkcji, rzucił nam zupełnie inne światło na poczynania tej zatroskanej forumowiczki.

• 1 month later...