alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a coś bliżej o tym :P do kiedy zgłoszenia, jakie opłaty itp :)?? Quote
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a mozna z cietymi?:)))))jak nie to nie dziekuje:))) Quote
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ano włąśnie, zapomniałam że tam jest zakaz chyba :-? :lol: Quote
maggda Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Witam, CZY na tej klubowej przewidują klasę baby? JAK się zgłosić bo nie znalazłam tej wystawy na stronie Związku w Czechach? I CZY NA PEWNO można w Czechach wystawiać psy bez ogonów ale z uszami? Pozdrawiam serdecznie magda Quote
jostra Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 "Dogs with cropped ears will not be allowed to come at show place!!!" o ogonach nic nie piszą Klasa baby i BIS Baby będą na 100% "Informations: Martina Zemanová - [email][email protected][/email], Denisa Havelková - [email][email protected][/email]" Quote
maggda Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Wielkie dzięki! Właśnie dzwoniłam do Czech, baaaardzo miły Pan prześle mi informacje o wystawie. Jej można jechać! ALE DOKĄD? Zapomniałam zapytać qvo vadis! Ale do czerwca to się wyjaśni, chyba :lol: Quote
jostra Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 CLUB SHOW With the titles CAC, CAJC, CKS, Club Winner, BOB V. REGIONAL SHOW with ČKŠ, Regionally Winner, Winner of Junior Class at show place area „Na Krásné Louce“ in Mladá Boleslav" A z jakim psiakiem będziesz jechać? Quote
maggda Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A poważnie z olbrzymką - taką jeszcze malutką, a moja przyjaciółka z olbrzymem - takim maleńkim. Jedziemy z kuzynowstwem. Moja dzidzia ma ogon, ale Czesław został go pozbawiony i stąd pytanie o ogony. Quote
jostra Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 Biedny Czesław :( Ja myslę, że one są maleńkie, z deczko większe niż dorosłe mini :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Maggda, czy dobrze zgaduje, ze sa to maluchy z Tartaku :D ? Quote
maggda Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Bardzo są maleńkie mają odpowiednio 9 i 11 tygodni. Czesław żyje wśród psów ogoniastych i czasem zapomina, że nie ma ogona. Fantastycznie merda całym sobą!!! Z czy to wogóle sa jacyś posiadacze olbrzymów? Quote
jostra Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 [quote name='maggda']Czesław żyje wśród psów ogoniastych i czasem zapomina, że nie ma ogona. Fantastycznie merda całym sobą!!! Z czy to wogóle sa jacyś posiadacze olbrzymów?[/quote] też mam takiego merdacza :P w domu Są, są :D Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='maggda']Z czy to wogóle sa jacyś posiadacze olbrzymów?[/quote] Ja i Agatka i czasem Kaska sie odzywa ale bardzo rzadko. Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Maggda, czy dobrze zgaduje, ze sa to maluchy z Tartaku :D ?[/quote] Moj wczesniejszy post chyba nie zostal zauwazony przez Magde :wink: , wiec ponawiam pytanie, z jakiej hodowli macie maluchy :wink: :D . Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Oj rzeczywiscie jeszcze Berenika, tak dawno tu nie pisala, ze jakos mi umknela :wink: :oops: . Quote
maggda Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Oczywiście od Aśki Frycze! Ale z dwóch różnych miotów :-) Quote
Recommended Posts