Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
CZY na tej klubowej przewidują klasę baby? JAK się zgłosić bo nie znalazłam tej wystawy na stronie Związku w Czechach? I CZY NA PEWNO można w Czechach wystawiać psy bez ogonów ale z uszami?
Pozdrawiam serdecznie
magda

Posted

Wielkie dzięki!
Właśnie dzwoniłam do Czech, baaaardzo miły Pan prześle mi informacje o wystawie. Jej można jechać!
ALE DOKĄD? Zapomniałam zapytać qvo vadis!
Ale do czerwca to się wyjaśni, chyba :lol:

Posted

CLUB SHOW
With the titles CAC, CAJC, CKS, Club Winner, BOB

V. REGIONAL SHOW
with ČKŠ, Regionally Winner, Winner of Junior Class
at show place area „Na Krásné Louce“ in
Mladá Boleslav"

A z jakim psiakiem będziesz jechać?

Posted

A poważnie z olbrzymką - taką jeszcze malutką, a moja przyjaciółka z olbrzymem - takim maleńkim. Jedziemy z kuzynowstwem. Moja dzidzia ma ogon, ale Czesław został go pozbawiony i stąd pytanie o ogony.

Posted

Bardzo są maleńkie mają odpowiednio 9 i 11 tygodni. Czesław żyje wśród psów ogoniastych i czasem zapomina, że nie ma ogona. Fantastycznie merda całym sobą!!!
Z czy to wogóle sa jacyś posiadacze olbrzymów?

Posted

[quote name='maggda']Czesław żyje wśród psów ogoniastych i czasem zapomina, że nie ma ogona. Fantastycznie merda całym sobą!!!
Z czy to wogóle sa jacyś posiadacze olbrzymów?[/quote]
też mam takiego merdacza :P w domu
Są, są :D

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Maggda, czy dobrze zgaduje, ze sa to maluchy z Tartaku :D ?[/quote]
Moj wczesniejszy post chyba nie zostal zauwazony przez Magde :wink: , wiec ponawiam pytanie, z jakiej hodowli macie maluchy :wink: :D .