Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bogi'][quote name='sh_maniak']
Jak chcecie moge dać wam husky psa, niektórzy dogomaniacy wiedza jaki jest łatwy w prowadzeniu :D[/quote]

My wystawiamy szpica miniaturowego (Evita Dizzy nr1324), więc zapewne będziemy blisko ;)
Jak cię rozpoznam?[/quote]

no napewno :wink:

ja nie mam potwierdzen, wiec niestety nie powiem ci nr startowego moich psów :-?
będe gdzies koło ringu husky z dużą klatka i stolikiem, w klatce rudy i czarny husky.
Może napisze ci nazwy moich psów ...... poszukasz sobie ich numerów w katalogu :D
Potega Naturalności DJ Golden Calvin Klein
Twaye Asanpi for Potęga Naturalnosci Eskimoski Domek
Ja chyba będę w błekitnej marynarce :wink:
W znaczku nasz nasza stronke internetową, a w niej duza galerie, może po zdjęciach nas poznasz :D

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak']
[/quote]
:o :o :o :o :o
jutro ma byc 30 stopni w calej Polsce
mysle ze kostium kąpielowy bedzie lepszy

pozdrawiam iwona

Posted

Mam wielką prośbe. Czy ktoś, kto jutro będzie już miał katalog, mógłby mi jak najszybciej napisać stawke suk użytków golden retrieverów i ewentualnie godzine sedzoiwania jeżeli będą podane.
Mam tyle roboty, że ledwo się wyrobię. A goldki są w niedziele i nie wiem czy mam rzucać wszystko i jechać, czy może nie mam po co bo i tak szans nie mamy :roll:
Więc jak ktoś był by łaskaw, to będe wdzięczna :D

Posted

[quote name='ofcaa'][quote name='sh_maniak']
[/quote]
:o :o :o :o :o
jutro ma byc 30 stopni w calej Polsce
mysle ze kostium kąpielowy bedzie lepszy

pozdrawiam iwona[/quote]

to po za ringiem :lol:

a na ringu marynarka :wink:

Posted

[color=red][b][size=6]Jesli ktos jutro bedzie mial katalog to ja poprosze o stawke sznaucerow miniaturowych pieprz i sol i godzine sedziowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/b][/color]

Posted

Szanowni uzytkownicy !!!to prosba do tych ktorzy beda mieli jutrzejszy katalog wystawy bo nie dostalam zgloszenia na wystawe w niedziele i chcialabym sie dowiedziec czy na pewno nie ma mojego psa w katalogu . jest to sznaucerka srednia pieprz sol doradea od Kobylího potoka jak by byla mozliwosc na pisania na gg 1150196 lub puszczenia smsa na numer 501523566 z wiadomoscia to byla bym bardzo wdzieczna pozdrawiam anna kuzmicka ps. wystawa w lesznie w ta niedziele

Posted

[quote name='gruca']A ja bardzo proszę o stawkę chińskich grzywaczy- suki młodzież i godzinę sędziowania.[/quote]

a ja prosze wszytskie grzywacze z godzina sedziowana :D (moze byc zeskanowane lub sfotografowane i wyslane na meila [email][email protected][/email])

Posted

Bardzo współczuję tym, którzy są na wystawie w Lesznie. Taki upał to istna męczarnia.
Ale jak już ktoś wróci chwilkę odpocznie, to bardzo byłabym wdzięczna, gdyby napisał mi welsh corgi. :wink:

Posted

[size=6][color=red][b]Jesli ktos bedzie mial katalog to ja poprosze o stawke sznaucerow miniaturowych pieprz i sol i godzine sedziowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/color][/size]

Posted

[color=red][size=7][b]a ja tylko poprosze o sznaucerki miniaturowe czarno-srebrne klase posrednia suczek i o sedziego , bo nie wiem kto sedziuje[/b][/size][/color]

Posted

to co ktos moze mi sprawwdzic w katalogu czy jutro jest na wystawie w lesznie doradea sznaucer sredni pieprz sol w mlodzierzy wlasciciel kuzmicka bo nie chce jechac na marne jutro prosze dajcie znac pozdrawiam ania