sh_maniak Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='bogi'][quote name='sh_maniak'] Jak chcecie moge dać wam husky psa, niektórzy dogomaniacy wiedza jaki jest łatwy w prowadzeniu :D[/quote] My wystawiamy szpica miniaturowego (Evita Dizzy nr1324), więc zapewne będziemy blisko ;) Jak cię rozpoznam?[/quote] no napewno :wink: ja nie mam potwierdzen, wiec niestety nie powiem ci nr startowego moich psów :-? będe gdzies koło ringu husky z dużą klatka i stolikiem, w klatce rudy i czarny husky. Może napisze ci nazwy moich psów ...... poszukasz sobie ich numerów w katalogu :D Potega Naturalności DJ Golden Calvin Klein Twaye Asanpi for Potęga Naturalnosci Eskimoski Domek Ja chyba będę w błekitnej marynarce :wink: W znaczku nasz nasza stronke internetową, a w niej duza galerie, może po zdjęciach nas poznasz :D Quote
ofca Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='sh_maniak'] Ja chyba będę w błekitnej marynarce :wink: [/quote] :o :o :o :o :o jutro ma byc 30 stopni w calej Polsce mysle ze kostium kąpielowy bedzie lepszy pozdrawiam iwona Quote
Ania&Carmen Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Mam wielką prośbe. Czy ktoś, kto jutro będzie już miał katalog, mógłby mi jak najszybciej napisać stawke suk użytków golden retrieverów i ewentualnie godzine sedzoiwania jeżeli będą podane. Mam tyle roboty, że ledwo się wyrobię. A goldki są w niedziele i nie wiem czy mam rzucać wszystko i jechać, czy może nie mam po co bo i tak szans nie mamy :roll: Więc jak ktoś był by łaskaw, to będe wdzięczna :D Quote
sh_maniak Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='ofcaa'][quote name='sh_maniak'] Ja chyba będę w błekitnej marynarce :wink: [/quote] :o :o :o :o :o jutro ma byc 30 stopni w calej Polsce mysle ze kostium kąpielowy bedzie lepszy pozdrawiam iwona[/quote] to po za ringiem :lol: a na ringu marynarka :wink: Quote
maga18 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 ZYCZE WSZYTSKIM POWODZENIA!!! :D :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Natalia_W Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [color=red][b][size=6]Jesli ktos jutro bedzie mial katalog to ja poprosze o stawke sznaucerow miniaturowych pieprz i sol i godzine sedziowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/b][/color] Quote
brazowooka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Szanowni uzytkownicy !!!to prosba do tych ktorzy beda mieli jutrzejszy katalog wystawy bo nie dostalam zgloszenia na wystawe w niedziele i chcialabym sie dowiedziec czy na pewno nie ma mojego psa w katalogu . jest to sznaucerka srednia pieprz sol doradea od Kobylího potoka jak by byla mozliwosc na pisania na gg 1150196 lub puszczenia smsa na numer 501523566 z wiadomoscia to byla bym bardzo wdzieczna pozdrawiam anna kuzmicka ps. wystawa w lesznie w ta niedziele Quote
bogi Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Dozobaczenia na wystawie. Wszystkim życzymy samych sukcesów Quote
Genia Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A ja poproszę o stawkę terierków tybetanskich -psy w niedzielę i o której wchodzimy na ring -jadę 350 km.!! Prosze pomózcie! Quote
gruca Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A ja bardzo proszę o stawkę chińskich grzywaczy- suki młodzież i godzinę sędziowania. Quote
matrix..... Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Jeśli można to bardzo proszę o stawkę chartów angielskich greyhoundów Quote
czikot Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 i tak niesmiało prosze o Cavaliery klasa posrednia :-) Quote
maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='gruca']A ja bardzo proszę o stawkę chińskich grzywaczy- suki młodzież i godzinę sędziowania.[/quote] a ja prosze wszytskie grzywacze z godzina sedziowana :D (moze byc zeskanowane lub sfotografowane i wyslane na meila [email][email protected][/email]) Quote
nice_girl Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Bardzo współczuję tym, którzy są na wystawie w Lesznie. Taki upał to istna męczarnia. Ale jak już ktoś wróci chwilkę odpocznie, to bardzo byłabym wdzięczna, gdyby napisał mi welsh corgi. :wink: Quote
lonka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A czy mogę bardzo prosić stawkę sznaucer czarny miniatura szczeniaki. :wink: Dziękuję z góry. Quote
Genia Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Bardzo dziękujemy z góry i nie mozemy się doczekać !! :multi: Quote
IraKa Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [b][size=6][color=red]Będę wdzięczna za godzinę sędziowania pudli[/color][/size][/b] Quote
carotina Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 a ja ślicznie prosze o stawke shih-tzu? :P :modla: Quote
maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 przez to, ze tyle zamowien na stawki, to nikt tu nie zajrzy :lol: Quote
Natalia_W Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [size=6][color=red][b]Jesli ktos bedzie mial katalog to ja poprosze o stawke sznaucerow miniaturowych pieprz i sol i godzine sedziowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/color][/size] Quote
orsini Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [color=red][size=7][b]a ja tylko poprosze o sznaucerki miniaturowe czarno-srebrne klase posrednia suczek i o sedziego , bo nie wiem kto sedziuje[/b][/size][/color] Quote
Shanny.. Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 To ja skromnie prosze o stawke seterow irlandzkich :D Pozdrawiam Quote
brazowooka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 to co ktos moze mi sprawwdzic w katalogu czy jutro jest na wystawie w lesznie doradea sznaucer sredni pieprz sol w mlodzierzy wlasciciel kuzmicka bo nie chce jechac na marne jutro prosze dajcie znac pozdrawiam ania Quote
maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 tam chyba piwo za darmo dają, skoro nikt nie wraca :wink: Quote
Recommended Posts