maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 grzywacze plisssssssssssssssss :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Ania&Carmen Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Wielkie dzięki tufi :modla: Życie mi ratujesz :) Quote
Alutka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Jeśli chodzi o buldożki fr. to : Psy kl. młodzieży - 3 kl, pośrednia -3 kl. otwarta -2 kl. champ. -2 Suki kl. młodziezy -l0 kl.pośrednia -7 kl.otwarta -2 kl.chamo. 1 Quote
Alutka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Chiński grzywacz : Psy kl. mł. -2 kl. pośr. 4 kl.otwarta - 3 Suczki kl. szcz. - l kl.mł-3 kl,pośr. - 2 kl. otwarta - 4 Quote
maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='Alutka']Chiński grzywacz : Psy kl. mł. -2 kl. pośr. 4 kl.otwarta - 3 Suczki kl. szcz. - l kl.mł-3 kl,pośr. - 2 kl. otwarta - 4[/quote] dzieki... a imionami ktos mi moze jeszcze podac.. :lol: Quote
bogi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Golden Retrievery 1761 AGENT Lorwet 1762 AKIM z Kraloskych Teras PZ 1763 BRUCE OF DREAM TEAM 1764 CATCH THE WIND JUSTIN HZP 1765 HARBY ALWIN Golden Erlnor 1766 NAYROS ILLUSION PHANTOM 1767 STRRAVISKY Ollgarchla 1768 VA BANQUE Kwintesencja Quote
PSYLLA Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [b]bogi[/b] a czy mogę prosić o stawkę posokowców bawarskich i jako które wchodzą na ring... Quote
brazowooka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 sznaucery srednie mlodziesz suki poprosze :lol: Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Setery irlandzkie: psy kl ml kajmak dla szałaputów lekarstwo na miłośc mischief maker złotnicki raj romantyczny wieczór tęczowy domek kl posr st'petersburg z arislandu kl otwarta vicary's cobacabana firt lady z arislandu hero's heart diervilla modes kojec verity pat harpol kl ch bonny boy zlotnicki raj suki kl ml georgia glossy irlandy z bajkowego gina girl abra irlandy z bajkowego jaga rysi wykrot maid marion zlotnicki raj strangers in the night z arislandu tramperus salsa z arislandu kl posr jlumiation dostojne szalaputy sweet diervilla z arislandu kl otwarta ami rodzinny kaprys beauty cindarella nowa irlandia blekitna rapsodia z arislandu hedda miron rysi wykrot impish dostojne szalaputy this magic moment z arislandu nie placz kiedy odjade z arislandu kl ch wakacyjna milosc z arislandu Quote
brazowooka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 a ja ???? doczekam sie tych suczek sznaucerra sredniego pieprz sol z klasy mlodziezy??blagam bo umre z ciekawosci :cry: :cry: Quote
czikot Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 a klasa posrednia cavalierki ?? wiem ze 2 pieski ale jakie?(jeden to moj :-) Quote
brazowooka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 sznaucer sredni pieprz sol suki klas mlodziezy blagam!!!!!!!!!!!! Quote
Shanny.. Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='tufi']Setery irlandzkie: psy kl ml kajmak dla szałaputów lekarstwo na miłośc mischief maker złotnicki raj romantyczny wieczór tęczowy domek kl posr st'petersburg z arislandu kl otwarta vicary's cobacabana firt lady z arislandu hero's heart diervilla modes kojec verity pat harpol kl ch bonny boy zlotnicki raj suki kl ml georgia glossy irlandy z bajkowego gina girl abra irlandy z bajkowego jaga rysi wykrot maid marion zlotnicki raj strangers in the night z arislandu tramperus salsa z arislandu kl posr jlumiation dostojne szalaputy sweet diervilla z arislandu kl otwarta ami rodzinny kaprys beauty cindarella nowa irlandia blekitna rapsodia z arislandu hedda miron rysi wykrot impish dostojne szalaputy this magic moment z arislandu nie placz kiedy odjade z arislandu kl ch wakacyjna milosc z arislandu[/quote] Dziekuje pieknie! Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Nie dacie mi zasnac, co? ;) Sznaucery srednie p&s suki mlodziez floryda strong lady berganza gaja magic punta arenas undine rus top rate cavaliery psy posrednia gilbert hanacky raj ultimate collection de passeriphone Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 posokwce bawarskie psy kl szczeniat ramzes świątkowa sfora kl ml czarodziej piotrowe gniazdo kl otwarta brylant piotrowe gniazdo galar herbu czarna maska solo dlugoucha kl uzytk asan z akacjowej doliny czok z wilczewskich wydm suki kl ml asala dusza lesna kizia-knieja z płzysiółka sake z klanu posokwcow sznaps z klanu posokwcow vice versa hazba kl posr alma z lipowego kojca alma z doliny dojcy amira z lubuskiej kniei cytra z wilczewskich wydm kl otwarta alfa biurowa sfora sera lginska knieja kl uzytkowa abra z doliny dojcy alga znad warcianskich tatarakow cera z wilczewskich wydm gilza ostatni kes rakija z klanu posokowcow Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Prosze bardzo :) Jeszcze cos dla kogos? Bo chcialabym sie jednak polozyc spac kiedys ;) Quote
Aldi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 to ja bardzo prosze o dobermany klasa młodziezy suki :) tylko o tyle prosze :modla: pliiiiiiiss Quote
Recommended Posts