LUSILLE Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 "Wczoraj w godzinach popołudniowych w Markach ktoś podrzuci pod lecznicę dla zwierząt szczeniaka. Pies wlazł do ogródka sąsiadów i wpadł do szamba. Sąsiad umęczony przeraźliwym skowytem zwierzaka wyciągnął go i wywalił za bramę swojej posesji. Przerażonego, śmierdzącego szczeniaka zabrałam do domu, wyprałam, wysuszyłam i uprasowałam. Prezentuje się całkiem nieźle :) Nie znam się na płci zwierząt ale między nogami ma trochę inaczej niż mój pies więc prawdopodobnie Szambi to dziewczynka. Nie sądzę by miała więcej niż 2 miesiące, w tej chwili jest wielkości zabiedzonego kota. Na gwałt poszukuję domu dla Szambi ponieważ w sobotę rano jadę na urlop. Jeśli Ty lub ktoś ze znajomych jest zainteresowany – proszę o kontakt. 515-992-877" Zdjęcia dodam jeszcze dzisiaj. Quote
LUSILLE Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 malagos napisał(a):Co z maluszkiem? Nie wiem niestety... Ja jestem tylko posłańcem. Quote
LUSILLE Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Szambi znalazła dom!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Piromanka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Oooo..!!! Jaka super wiadomość!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts