Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halcia, powiedz, ze to DT od Sabinki, ja niestety go nie znam i nie moge zaswiadczyc. DT chyba w Warszawie, nie wiem jak z transportem, ja niestety sie nigdzie nie moge ruszyc i mam mase zalatwiania w zwiazku z wypadkiem.

Posted

[quote name='Ulka18']Halcia, powiedz, ze to DT od Sabinki, ja niestety go nie znam i nie moge zaswiadczyc. DT chyba w Warszawie, nie wiem jak z transportem, ja niestety sie nigdzie nie moge ruszyc i mam mase zalatwiania w zwiazku z wypadkiem.

To jest DT w okolicach Warszawy. Sunia ma przebywac w domku. Poprosze Neris aby cos wiecej na watku napisala.

Posted

Przepraszam za milczenie, od czwartkowej wichury nie miałam prądu.
Dla suni przeznaczyłam miejsce w domu, jest oddzielny pokój "hotelikowy" w którym na początku była również Pusia.
Stado domowe to 4 jamniki +1 małykundelek i 4 duże psy.

W kojcach są 4 psy na DT.
Mam w tej chwili trochę zamieszania, wrócę na wątek jutro, po dniach bez prądu zrobiła się masa roboty, przepraszam.

Posted

Sunia jest wpisana do kolejki do doktora na sterylizacje i obciecie pazurow, ale kiedy bedzie miala termin, to trudno powiedziec. Nie mamy tez smialosci co chwile wypytywac, jak bedzie juz po to kierownik swoim zwyczajem napisze informacje.

Posted

Kiero pamieta,bo z nim gadałam,Tylko pytanie o czas doktora...W niedziele szczepienia,zobacze,Bo wtedy taka olbrzymia psia panika i tyle pisania,ze nie ma jak pytac,ale nie martw sie,czasem cos chwile trwa,ale na pewno niedługo...

Posted

Halciu, wiem, ze to wielki stres dla Ciebie ta akcja szczepieniowa, ale gdybys zauwazyla jakies psie cuda, to prosze zapamietaj, nie wiem jak, ale moze sie uda, bo moze by sie psiska zalapaly znowu jak tez dwa z b. 47, ktore zrobilas z Sabinka, Kacperek oraz drugi ratlerkowaty. Oba sa juz zaklepane, a gdyby nie Twoje zdjecia, to nikt by o psiakach nie slyszal.
A suczka z b.50 tez dzieki Twoim zdjeciom jest juz po sterylce.

Posted

Ulka miło mi,ale,z aparatem nie ma szans,a przy szczepieniu,mam głowe odwrócona/no co ja zrobie,ze tak reaguje na zastrzyki/chodzi Ci o małe psiaki?Wole pojechac osobno,bo wierz mi działamy jak automaty przy tej ilosci szczepień ,a druga dzaiałka to masa pisania,bo to nie tylko 250 zaswiadczen.Tym razem nic nie obiecam...

Posted

Halciu, nie chodzi mi o aparat, ale o Twoje spostrzezenia. Pamietasz jak odkrylas Marmurka? I wiele innych psow bedac w schronisku, niby zdjecia robia, ale zawsze sie jakies psy odkryje i ile z nich otrzymalo szanse. Ja na najblizsze 2-3 tygodnie jestem uziemiona :placz:

Szczepione bedzie cale schronisko w 2 turach? Pierwsza tura teraz w niedziele?

Posted

Nie wiem czy całe,mam obiecane 500,druga tura pewnie koniec sierpnia,lub po 10 wrzesnia jak wróce z wycieczki...zrobie co moge ale nie bedzie jak zapisac,a na swoja pamiec nie mam co liczyc...:shake:Tak,teraz w niedziele szczepimy,a ja bedze po 2 zarwanych nockach,bo mam zlocik dogomaniaków,sobota jedziemy do Orzech.i Pani Romy,ale licze na red bula.Hej!!!!,pojawił sie nam Zbyszek od Carmen na dogo!

Posted

Wiadomosc ze schroniska :p

Temat: sterylki
Od: "Profil1"
Data: N Sierpnia 2 2009, 6:57 am

Wczoraj wykastrowano trzy kocury w tym jednemu obcięto ogan bo miał martwicę.
[SIZE="3"]Wysterylizowano trzy suczki. Jedna z wyb.47, druga to Halci pupilka, a trzecia to pupilka p.Sabiny, której również obcięto pazury.

Posted

Nie wiem czy kierownik sie zgodzi na DT u Neris. Doszly do niego (telefonicznie) wiadomosci nt. ilosci psow i jakosci opieki nad nimi i nie bardzo wie co zrobic. Pytal sie mnie, ale ja nie znam Neris i nie moge zaswiadczyc. W zwiazku z tym sprawa DT jest calkowicie otwarta.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie wiem czy kierownik sie zgodzi na DT u Neris. Doszly do niego (telefonicznie) wiadomosci nt. ilosci psow i jakosci opieki nad nimi i nie bardzo wie co zrobic. Pytal sie mnie, ale ja nie znam Neris i nie moge zaswiadczyc. W zwiazku z tym sprawa DT jest calkowicie otwarta.

Aha...

Ja Neris ufam, wiec moge ja poprosic o zabranie takiej innej suni z innego schroniska... Czyli mam rozumiec, ze raczej Azalia nie pojedzie?

Posted

Sabus ,wybacz jutro,bo załapałam sie na jazde do Orzechowców,Majuska jedzie po psiaka, a ja pojade z nia,by utulic swoja Nelusie.Jutro bede dzwonic.Bo Kiero bywa o 20

Posted

halcia napisał(a):
Sabus ,wybacz jutro,bo załapałam sie na jazde do Orzechowców,Majuska jedzie po psiaka, a ja pojade z nia,by utulic swoja Nelusie.Jutro bede dzwonic.Bo Kiero bywa o 20

Ok... w porząsiu! :lol: