Guest sloonko Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Niestety mam tylko baski, bylam gościnnie i zaraz po nich zmyliśmy sie do domu;) Quote
shirkan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gratulacje dla basków Asiaczków:multi:. Asiu cieszę się że moje rodzinne miasto okazało się tak szczęśliwe dla Ciebie i Twoich gwiazdeczek. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Shetanka']My już jestesmy :p Syriuszek wybitnie obiecująca i I lokata ;) Opis bardzo ładny mamy :D Na BiS Baby trochę poskakał, więc się nie udało :shake: Gratulacje :) A. Quote
omar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 w takim razie my też się pochwalimy: wo, best baby, BIS Baby III :multi: Quote
Agata13 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Byłam na tej wystawie! Widziałam się z Shetanką. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 omar napisał(a):w takim razie my też się pochwalimy: wo, best baby, BIS Baby III :multi: Również gratulujemy :multi::multi: Quote
Florka_xyz Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Omar Twój maluch jest przepiękny :loveu: Quote
efra-husky Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 omar gratulacje :multi: Maluszek boski :loveu: My byliśmy przed wami - II BIS Baby Quote
Angelika_Roser Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 GRATULACJE dla maluchów, które wygrały BIS BABY !! Nam się niestety nie udało, ale i tak jesteśmy z siebie dumni bo to był nasz debiut :loveu: Best Baby akiciątek Quote
omar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 @ efra-husky - gratulujemy, maluszek naprawdę super, ale pomeranian wymiatał i na swoją I lokatę zasłużył w 100% Quote
efra-husky Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 super fotka :loveu: Tak Omar masz rację, pomeranian był the best !!! :loveu: Quote
omar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 mam jeszcze kilka, pomieszane, ale na kilku widać Twojego futrzaka :razz: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='sloonko']i jeszcze kilka fot z ringu "basków" ;) suka -klasa pośrednia - Love is in the air bob suki - klasa otwarta porównanie o NDSwR porównanie o rasę i to by bylo na tyle;) Gratulacje! Dziękujemy! A czy można "ukraśc " fotki na moja www i do Galerii? [quote name='shirkan']Gratulacje dla basków Asiaczków:multi:. Asiu cieszę się że moje rodzinne miasto okazało się tak szczęśliwe dla Ciebie i Twoich gwiazdeczek. shirkan , a ja się ciesze, że miałam okazję pogadac z Tobą, przelatującą-przylatującą na nasz ring. A wyniki - tez się cieszę! [quote name='omar']w takim razie my też się pochwalimy: wo, best baby, BIS Baby III :multi: Uuuuuuuu, brawo!!!!! [quote name='Shetanka']My już jestesmy :p Syriuszek wybitnie obiecująca i I lokata ;) Opis bardzo ładny mamy :D Na BiS Baby trochę poskakał, więc się nie udało :shake: Brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 sloonko napisał(a):kradnij na zdrowie!;) Dzieki za pozwoleństwo.:lol: Pzdr. Quote
Karma Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 omar napisał(a):w takim razie my też się pochwalimy: wo, best baby, BIS Baby III :multi: Składam serdeczne gratulacje . Quote
Nitor-Nivalis Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No to i my sie pochwalimy :multi: Winter Melody DOUBLE TROUBLE Ml. Zw. Kl., NJwR, BEST OF BREED BEST IN SHOW JUNIOR [SIZE=4]ZWYCIEZCA SEKCJI BEST IN SHOW :laola: [SIZE=3]Winterfost´s ANGEL OF GLORY ex I, Best Veteran, BEST IN SHOW VETERAN :laola: Lancelot´s WINTER MELODY v.p I, Best Puppy III BEST IN SHOW PUPPY :laola: Winterfrost´s PEGASO ex I, CWC ZWYCIEZCA KLUBU :laola: [SIZE=3]Winterfrost´s PEGASO & Winter Melody DOUBLE TROUBLE BEST IN SHOW COUPLE Quote
Recommended Posts