rotek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 fantastycznie szukamy więc domu dla olbrzyma z mojego podpisu...może i falk będzie mieszkał na salonach Quote
czerda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 bardzo prosze o pomoc to ma związek z Dobrocinem duże niescisłości które dzisiaj powstały w tłumaczeniach w mojej gminie skłaniają mnie żeby to co mówią sprawdzić -czy gmina ma podpisaną umowę z Uciechowem i czy w zeszłym tyg y przyjechała do was starsza sunia? proszę , czy możecie to sprawdzić ? Quote
_ogonek_ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzisiaj do domku pojechały: Salva, Tina i Aron :) Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='_ogonek_']Dzisiaj do domku pojechały: Salva, Tina i Aron :)[/QUOTE] Huraaaaaaaa:multi::multi::multi::multi: Quote
Wiwi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jeku ale tutaj się dzieje, zupełnie się już pogubiłam ;) Ramsiu będzie miał tam pewnie jak w niebie, po tak długim czasie czekania na dom to pewne ;) nie no ja muszę do Was przyjechać i wziąć notatnik i wszystko pospisywać bo totalnie się pogubiłam ;) ciekawa jestem tego oneczka ;) ściskam Was ciepło na odległość bo co ja mogę innego zrobić ;) Quote
rotek_ Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 sporo w poniedziałek ma przyjechać ok dziewięciu małych piesków asia przyjeżdzaja...sporo psiaków przewija się przez uciechow...a no własnie siadam i robię aktualizację pierwszego postu Quote
_ogonek_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ma przyjechać właśnie aż 9.... Roki zamieszkal na hali ;) A jutro ma przyjechać ktoś do Arii :D Chcą ją obejrzeć. Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 9 nowych psiakow. Uciechow w szwach peknie ! Co to sie wyrabia tej zimy- tyle porzuconych pieskow w takie zimno :( :( :( Quote
rotek_ Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 no aria zrobiła takie wrażenie ze w końcu jej nie wzieli zbyt żywiołowa boksy już przygotowane i już jesteśmy zapchani Quote
wroobelterrorystka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Sylwia, powiedz Panu Robertowi, że pan z wałbrzycha adoptował kotka ode mnie :) Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='rotek_']no aria zrobiła takie wrażenie ze w końcu jej nie wzieli zbyt żywiołowa [/QUOTE] No to Aria sie popisala, nie ma co ?!!! Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pewnie znaleźli ją na murku, skaczącą do innego boksu :roll: Ale jest jeszcze zainteresowany z Pieńska (kilkanaście km od Zgorzelca) . Tylko przydałby się ktoś kto mógłby ewentualnie podjechać na wizytę przed adopcyjną. Quote
alek5464 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nie ma sprawy ja moge pojechac i sprawdzic!! Quote
alek5464 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 podajcie mi namiary na pw. pojede jak tylko uzgodnie termin. Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Haniu, dzięki :loveu: Jak tylko coś zdobędę to ci podrzucę :) Quote
_ogonek_ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Przyjechało do nas 9 psów :(.... Jakieś tam imionka im nadałyśmy, żeby nie były tylko numerami.... Wśród nich są: Norton - mieszaniec wilczarza irlandzkiego.Płeć: samiec. Ma ok. 1,5 roku do 2 lat. Duży psiak, sierść ma koloru tzw. stalowego. Łagodny, ale przyjechał na SEDALINIE więc jeszcze był troszkę "nietrzeźwy" ;) Aisza - mieszanka sznaucera. Urocza i łagodna sunia. W książeczce ma wpisane 7 lat, ale na pewno ma mniej, duża, ale mniejsza od Nortona. Aza - sunia mieszanka jamnika. Malutka, ma wpisane że waży ok. 8 kg. Ma 1-2 lat. Niestety agresywna, miejmy nadzieję że to tylko wina stresu. Santi - słodki , uroczy kudłacz. Umaszczenie pieprz i sól. Sympatyczny psiak. Ma trochę opory co do smyczy, ale nie jest tragicznie. Azun - niestety agresywny mieszaniec owczarka kaukaskiego. Widząc czlowieka na horyzoncie zaczyna warczeć i się rzuca... Ma ok. 2 lata. Młody psiak.... Tamir - mieszaniec owczarka niemieckiego. Ma ok. 7-8 lat. Większy pies. Ugryzł jednego z pracowników zajmujących się odłowionymi psami. Gizmo - mały trochę zapasiony pies. ma ok. 4 lat. Niesamowita przylepa... Mały psiak, sięga do połowy łydki. Nadia - urocza suczka trochę spanielowata. Waży ok. 15 kg. Mega łagodna i b. uległa :) Staruszek kudłacz - biedny porzucony stary psiak... Ma co najmniej 10-12 lat. Nie widzi, nie słyszy.... Na spacerach reaguje na pociąganie smyczy.... Pozbyto się pupilka na starość..... :( Uroczy, łagodny... Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale wam pieskow przybylo. Troche teraz ciasno w Uciechowie. Skad one sie wziely ? Quote
rotek_ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 stary kudłacz jest w strasznym stanie nie potrafi zgiąć nóżek żeby wysikać się, sikał po nogach nie widzi, nie słyszy, stary, siwy, z poplątaną sierścią....koszmar jutro mam andzieję wstawię zdjęcia do domu poszła sonia z niebieskim okiem , za tydzień idzie Vega Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Rotek, skad wy tych ludzi bierzecie ze tak adoptuja psiaki. Inne Schroniska powinny brac przyklad ! ! ! Quote
rotek_ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 jak domy znajdą te psiaki które dzisiaj trafiły to będzie cud Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='rotek_']jak domy znajdą te psiaki które dzisiaj trafiły to będzie cud[/QUOTE] Jak Ramzes i Piter i 15 letni Biszkopt znalazl domek to i one znajda. Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dzisiaj będę ogłaszać Rokiego , Arię, Falka, Bonę. Wg mnie znajdą z łatwością, ale chyba oprócz Gizma, który ma b. przeciętny wygląd... i tego dziadziunia.... Quote
Wiwi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 matko przecież Wy teraz to chyba pękacie w szwach! co się dzieje? zima jest a tyle psów porzucanych, ludzie nie mają serca, na taki mróz?!aż strach się bac co bedzie w wakacje, skoro teraz jest juz tyle bid, a "sezon" dopiero przed nami...:( ja nie wiem jak ja to zrobie, ale muszę do Was przyjechać wezmę notatnik i aparat a Tomka zostawię w domu ;) Quote
Recommended Posts