betty_labrador Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Bolsbokser']Zapowiada się bardzo ciekawie[/QUOTE] fajnie dziekuje :) Na Twoj zcekam z utęsknieniem- na każdy etapik nowy :) Quote
Yuveza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Betty rysujesz na tle? bo masz tą szachownicę, czy rysujesz na szachownicy? bo ja zaczęłam w photoshopie rysować:) Quote
betty_labrador Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='westie_justa']Betty rysujesz na tle? bo masz tą szachownicę, czy rysujesz na szachownicy? bo ja zaczęłam w photoshopie rysować:)[/QUOTE] na szachownicy :) Quote
Yuveza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 aaa, to ona znika później jak rysujesz na niej, a co robisz z tym polem niezamalowanym? Quote
betty_labrador Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='westie_justa']aaa, to ona znika później jak rysujesz na niej, a co robisz z tym polem niezamalowanym?[/QUOTE] tzn na tym kratkowanym polu normalnie sie maluje. :) mozna je całkiem pokryć ;) Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No, to ja, zbliżam się już do końca :eviltong: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_IHy5CS3gC-Q/TVGR5D4-lnI/AAAAAAAADRs/LX2HYIfgzOE/s720/LastScan26a.jpg[/IMG] Quote
Yuveza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 :crazyeye::kciuki:super! Ty to rysujesz na kompie? Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='westie_justa']:crazyeye::kciuki:super! Ty to rysujesz na kompie?[/QUOTE] Westie_justa, staraj się cytować, bo czasem ciężko odgadnąć komu odpowiadasz ;) Domyślam się,że pytasz o mój rysunek ? To jest ołówek. Padł mi komp, pod który mam podpięt skaner. A na laptopie nie widzę dobrze kolorów,etc. Starałam się rozjaśnić tło,żeby nie było widać brudnej kartki,ale ... nie wyszło chyba. Te linie to tylko pomocnicze,do rozrysowania proporcji :p Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='betty_labrador']świetnie! cudownie Bolobokser![/QUOTE] Dziękuję :oops: Tylko się wściekam, bo nie mogę zeskanować. Mogę fotkę strzelić. A poprzednie etapy skanowałam i mam z tego fajną historyjkę,jak powstaje rysunek krok po kroku :( Quote
Yuveza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 tak do Ciebie mówiłam. To wstaw jestem ciekawa;D Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='westie_justa']To wstaw jestem ciekawa;D[/QUOTE] No to proszę [url]https://picasaweb.google.com/Bolsbokser.sos/Andegawenka#[/url] Quote
betty_labrador Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Bolsbokser']No to proszę [url]https://picasaweb.google.com/Bolsbokser.sos/Andegawenka#[/url][/QUOTE] haha, świetnie to wygląda :D dajesz dalej :) czekamy ^^ Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='betty_labrador']haha, świetnie to wygląda :D dajesz dalej :) czekamy ^^[/QUOTE] Świetnie to będzie wyglądać, jak zmontuję w filmik :p Quote
Betbet Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bolsbokser ołmajgad to już wyglada jak zdjęcie black&white! Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Betbet']Bolsbokser ołmajgad to już wyglada jak zdjęcie black&white![/QUOTE] HeHe, czyli zamierzony efekt osiągnięty :mdrmed: Quote
Yuveza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jezuuu!!:-o to wygląda jak te zdjcie w efekcie ołówka, jestem pod wrażeniem, a na pierwszy rzut poszedł nos:lol: Quote
Asia&Kleo Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [B]Bolsbokser[/B], jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich dzieł:loveu: Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='westie_justa']Jezuuu!!:-o to wygląda jak te zdjcie w efekcie ołówka, jestem pod wrażeniem, a na pierwszy rzut poszedł nos:lol:[/QUOTE] Nie zrozumiałam o co chodzi z tym nosem :niewiem::confused: Quote
betty_labrador Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Bolsbokser']Nie zrozumiałam o co chodzi z tym nosem :niewiem::confused:[/QUOTE] na pewno nic strasznego :D Quote
Betbet Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no nie wiem...może ma taki fetysz z nosami dziewczyna;) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 i Ty [B]bolobokser[/B] chciałaś pobierać lekcje rysunku? :cool3: Quote
Bolsbokser Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='betty_labrador']i Ty [B]bolobokser[/B] chciałaś pobierać lekcje rysunku? :cool3:[/QUOTE] Si Si ;) Mam niedosyt :p Quote
Recommended Posts