Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']ale szybko go zrobiłaś :O ja pewnie bym się z nim kilka dni bawiła :O
głowa ci super wg mnie wyszła, tylko z ciałem coś nie tak, tylko nawet sama nie wiem co :evil_lol:[/QUOTE]
szybko? wg. mnie strasznie długo :evil_lol:
ciało już na szybko było bazgrane i dlatego też jest zepsute, zresztą z głowy też nie jestem zadowolona. Najgorsze łapy są

Posted

ale szybko go zrobiłaś :O ja pewnie bym się z nim kilka dni bawiła :O
głowa ci super wg mnie wyszła, tylko z ciałem coś nie tak, tylko nawet sama nie wiem co :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']skończyłam
kot w całości wygląda tak, tylko flesz się odbił :razz:

[URL]http://img811.imageshack.us/img811/5028/dsc0445y.jpg[/URL][/QUOTE]
Super. Mnie się podoba.
Rozumiem,że reszta ciała, poza głową, jest jaśniejsza przez flesz ?
No, fakt, szybko się uwinęłaś - ja bym siedziała nad nim kilka ładnych dni - zwłaszcza jak bym się uparła na szczegółowość. A mam ku temu skłonności.
Szkoda,że mi tak szybko nie idzie rysowanie.
Nie bardzo mi leżą palce tylnej prawej łapy.

Posted

[quote name='Bolsbokser']Super. Mnie się podoba.
Rozumiem,że reszta ciała, poza głową, jest jaśniejsza przez flesz ?
No, fakt, szybko się uwinęłaś - ja bym siedziała nad nim kilka ładnych dni - zwłaszcza jak bym się uparła na szczegółowość. A mam ku temu skłonności.
Szkoda,że mi tak szybko nie idzie rysowanie.
Nie bardzo mi leżą palce tylnej prawej łapy.[/QUOTE]

tak wina flesha, przez który nie widać cieniowania ani nic
Dla mnie 3h nad rysunkiem to jest maksymalnie i wtedy już robię bardzo dokładny i szczegółowy, a takie byle co to 1,5 h wychodzi :p więcej by mi się nie chciało, leniwa jestem

Ogólnie jeszcze poprawię go bo tez mnie te paluch drażnią, no i ogon mnie wkurza :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']tak wina flesha, przez który nie widać cieniowania ani nic
Dla mnie 3h nad rysunkiem to jest maksymalnie i wtedy już robię bardzo dokładny i szczegółowy, a takie byle co to 1,5 h wychodzi :p więcej by mi się nie chciało, leniwa jestem

Ogólnie jeszcze poprawię go bo tez mnie te paluch drażnią, no i ogon mnie wkurza :evil_lol:[/QUOTE]
Tiaaaa. Ja się zawzięłam,a fotkę mam słabej rozdzielczości.
No i uporać się nie mogę - fakt,że całymi dniami nie siedzę nad rysunkiem,bo po prostu nie mam tyle wolnego czasu. Jedynie 2-3 godz. prawie codziennie.

Powolutku,powolutku ... i zaczyna się pyszczek wyłaniać.

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_IHy5CS3gC-Q/TUw3ntrxR7I/AAAAAAAADLU/pwDjQQi5uNg/s640/LastScan25.jpg[/IMG]

Posted

[B]NightQueen[/B], kocur wyszedł rewelacyjnie!:loveu:
[B]Bolsbokser[/B], ja Ciebie podziwiam, aby mieć tyle cierpliwości nad jednym rysunkiem. Widać, że wykonany szczegółowo, z precyzją:)
Ja bardzo mało czasu poświęcam na 1 rysunek, maxymalnie godzinę:roll:

Posted

u mnie właśnie powstaje Tim Burton robiony żelowym długopisem, na razie robię już od ok 1h napis "I am a Tim Burton fan", a gdzie jeszcze cała twarz :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']u mnie właśnie powstaje Tim Burton robiony żelowym długopisem, na razie robię już od ok 1h napis "I am a Tim Burton fan", a gdzie jeszcze cała twarz :evil_lol:[/QUOTE]

ale jesteś zakręcona na jego ptk. :evil_lol:
Jak nie Sweeny Todd to znów on sam :eviltong:
[B]
[/B]

Posted

a żebyś wiedziała :evil_lol:
każdy ma jakiegoś takiego swojego fana, a że TB jest jest inny niż wszyscy to lubię go jeszcze bardziej :loveu:

Posted

[quote name='vege*']a żebyś wiedziała :evil_lol:
każdy ma jakiegoś takiego swojego fana, a że TB jest jest inny niż wszyscy to lubię go jeszcze bardziej :loveu:[/QUOTE]

fakt jest inny niż wszyscy :diabloti::evil_lol:
ogólnie nie przepadam za jego twórczością, ale ma plus za Edwarda Nożycorekiego i Batmana :cool3: no może jeszcze Jeździć bez głowy :loveu: