Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
Tak sama ,ale wtedy miała je troche zarośnięte :p

no to ładnie :)
ja też sama obcinam, ale zawsze jedno mi inaczej troche wyjdzie :lol: znaczy coś mi w nim nie pasuje :p

Posted

[quote name='Princess_York']heh mi też się czasami tak wydaje dlatego nie patrze zbyt długo :)
no tak :p
[SIZE="1"]i tak po cichu wspominam o zdjęciu związanych uszu, bom ciekawa :roll:;)

Posted

Dziękujemy za powitanie. :)
A Arwena jest prześliczna. ! Cód, miód i malinka. :D
Drakusiowi teraz zdecydowałam zapuścić włoski. :]
Jestem ciekawa jak będzie wyglądał. :D

Posted

Liliowa koszulka gotowa ;)

Martyna ja mam nadal wątpliwości co do tych wymiarów. Zrobiłam wg tych wczorajszych, poprawionych i nadal wydaje mi się, że będzie mała na Arwi ...
Przymierzyłam na Carmen i jest na nią ciasnawa. Decyduj co mam robić z tą drugą.
Szyć trochę większą od tej liliowej czy nie ??? Decyzja należy do Ciebie ;)

Posted

Jej też bym taką chciała, ale czarną.
Mam czerwoną z Fashion dog ale szybko się popruła... a kosztowałam nie mało:angryy:

Arwi będzie ślicznie wyglądała :)

Posted

niedobrego to jakiego?
Tego stylu ubranka pożyczałam od Barboka jak jeszcze swojego nie miałam, a teraz mamy tego typu:

Takie że szyja jest cała zasłonieta i przylega do ciałka bo jak miała te z kołnieżem odkrytym to zawsze zdejmowała papiloty z szyi, nie mam akurat zdjęcia jej w papilotach i w ubranku, jak zrobię to wstawię do swojej galerii i zobaczysz :D

Posted

No taki mało delikatny :p Trochę szorstki ,sama nie wiem jak to wytłumaczyć . Powinien być taki "śliski" .

chciałam te koszuleczki od Marzenki ,bo te moje maja za krótką szyję ,a widzę że Marzka robi takie długie :) .To mi pasuje bo czasami Arwena wychodzi łąpami przodem i też ściąga papiloty z szyi :) .

Posted

Martyna wiesz ta liliowa koszulka nie daje mi spokoju i postanowiłam, że uszyję jeszcze jedną (bo został mi materiał) ale w rozmiarze Carmen. Wyślę do Ciebie dwie liliowe i tą zebrę (też większą) a Ty przymierzysz i co będzie złe to mi odeślesz ;)
Jeśli okaże się, że zebra będzie za duża to wówczas uszyję jeszcze mniejszą i Ci wyślę. Ale wydaje mi się, że Arwenka jest wielkości Carmen, tak ja pamiętam z NDM więc powinno być ok i odeślesz mi tą małą liliową ;)