Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Princess_York napisał(a):
Dziś byłam z Arweną na spacerze no i oczywiście nie obyło się bez komentarzy ...:angryy:

Np .
Ojej .. Co ona z tym psem zrobiła..
O matko !Co to ? ..
YY .. przecież pies to pies a nie zabawka... żeby tak się psem bawić ...
Co ona ma na pysku ? aa patyk :evil_lol:
Jak ona się znęca nad tym Yorkiem ..
Ten York wygląda jak pies Paris Hilton :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiecie o co chodziło ?? :cool3:
Oczywiście PAPILOTY :roll:

karkakarka napisał(a):
hehe - ja to dopiero doświadczam komentarzy tego typu :)

Wczoraj isąc z dziewczynami usłyszałam że ta mała to pewnie dziewczynka bo ma tyle kokardek...:shock:

Albo pewnie ma ubranko (siatkę) Bo jest taka mała i jej zimno he

Oj dziewczyny, krótko macie psy w papilotach to jeszcze więcej się nasłuchacie, to dopiero początek :diabloti:
Standardem były "kokardki" - albo, że za dużo, albo, że piękne. Papiloty na kufie = coś niesie w pyszczku czerwonego. Ubranko, bo piesek miał operację, bądź też jest mu zimno, albo "idiotka, lato a pies ubrany". Papiloty bez ubranka - "jej, zobacz jakie guzy temu psu powyskakiwały" i wiele wiele innych.

Miłych spacerów dziewczyny :evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*kleo* napisał(a):
Oj dziewczyny, krótko macie psy w papilotach to jeszcze więcej się nasłuchacie, to dopiero początek :diabloti:
Standardem były "kokardki" - albo, że za dużo, albo, że piękne. Papiloty na kufie = coś niesie w pyszczku czerwonego. Ubranko, bo piesek miał operację, bądź też jest mu zimno, albo "idiotka, lato a pies ubrany". Papiloty bez ubranka - "jej, zobacz jakie guzy temu psu powyskakiwały" i wiele wiele innych.

Miłych spacerów dziewczyny :evil_lol:

Dobre:evil_lol:

Posted

Hehe, mnie co prawda komentarze odnośnie papilotów omijają, ale za to czasami wysłuchuję innych, ale równie ciekawych ;)

Jedziecie może na wystawę do Lublina? nie wiem czy pisałaś, więc pytam ;)

Posted

Widzę, że te same wystawy będziemy objeżdżać :p Ja mam w planach Olsztyn, Gdynię, Chojnice, Sopot i Toruń, może jeszcze w lipcu do Warszawy skoczymy.

Posted

WItam :)
Ale ma piekne duże oczęta :loveu: http://i50.tinypic.com/16kq7af.jpg

[quote name='FREDZIU']Cześć, nie sluchaj oszołomów. Ludzie sie nie znaja, nie mają(oczywiście nie wszyscy) własnych zainteresowań, są puści i zazdroszczą innym ciekawego zycia, hobbi itd,itp.
A wiesz o kim sie gada? Tylko o ciekawych ludziach i yorkach;):evil_lol:
Nie martw sie jesteście interesujacy i juz:evil_lol:
zgadzam się :p
i nawet kwestia samych ubranek- mówię tu o zimie- nie raz patrzą na mnie jak na debilkę :roll: no ale coż, mieszkam na wsi :evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):

zgadzam się :p
i nawet kwestia samych ubranek- mówię tu o zimie- nie raz patrzą na mnie jak na debilkę :roll: no ale coż, mieszkam na wsi :evil_lol:

To prawda ludzie dziwnie reagują ;)
Chyba już to kiedyś pisałam, pewien starszy pan strasznie się obruszył i śmiertelnie na mnie obraził jak powiedziałam, że moje dziewczyny śmietany nie jedzą :evil_lol: bo jak powiedział ... "co to za psy co śmietany nie jedzą"

Posted

Śmietanę ? :o .

O matko .. Który pies je śmietanę ?? :evil_lol:.

Oj ja też wiele razy słyszałam że moja Pixi to sobie pewnie lubi śmietankę podjeść i to właśnie od starszych panów:)

Posted

*kleo* napisał(a):
Widzę, że te same wystawy będziemy objeżdżać :p Ja mam w planach Olsztyn, Gdynię, Chojnice, Sopot i Toruń, może jeszcze w lipcu do Warszawy skoczymy.

O to jak się wybierzesz do Wawy to się spotkamy :) Ja będę z moim wyhodowankiem :D

O to widzę że szalejecie z Arweną w tym roku po wystawach :D

Posted

Cześć :p Powodzenia jutro :)

No mamy jutro w klasie tylko 3 suki , a z nami 4 :) .

No to lokata murowana ;)

A ja do Warszawy chyba jednak nie jadę. Ale w Olsztynie będę na 100%, może nawet z Bucią już ;)

Posted

No nie wiadomo czy bedzie lokata .. Może sędzina da nam opis nie do oceny .. .
Przy odpałach Arweny wszystko jest możliwe :evil_lol:

Eee no co Ty, dobrze będzie, tym bardziej, że się starasz i z nią pracujesz :p