*kleo* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Princess_York napisał(a):Dziś byłam z Arweną na spacerze no i oczywiście nie obyło się bez komentarzy ...:angryy: Np . Ojej .. Co ona z tym psem zrobiła.. O matko !Co to ? .. YY .. przecież pies to pies a nie zabawka... żeby tak się psem bawić ... Co ona ma na pysku ? aa patyk :evil_lol: Jak ona się znęca nad tym Yorkiem .. Ten York wygląda jak pies Paris Hilton :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiecie o co chodziło ?? :cool3: Oczywiście PAPILOTY :roll: karkakarka napisał(a):hehe - ja to dopiero doświadczam komentarzy tego typu :) Wczoraj isąc z dziewczynami usłyszałam że ta mała to pewnie dziewczynka bo ma tyle kokardek...:shock: Albo pewnie ma ubranko (siatkę) Bo jest taka mała i jej zimno he Oj dziewczyny, krótko macie psy w papilotach to jeszcze więcej się nasłuchacie, to dopiero początek :diabloti: Standardem były "kokardki" - albo, że za dużo, albo, że piękne. Papiloty na kufie = coś niesie w pyszczku czerwonego. Ubranko, bo piesek miał operację, bądź też jest mu zimno, albo "idiotka, lato a pies ubrany". Papiloty bez ubranka - "jej, zobacz jakie guzy temu psu powyskakiwały" i wiele wiele innych. Miłych spacerów dziewczyny :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 *kleo* napisał(a):Oj dziewczyny, krótko macie psy w papilotach to jeszcze więcej się nasłuchacie, to dopiero początek :diabloti: Standardem były "kokardki" - albo, że za dużo, albo, że piękne. Papiloty na kufie = coś niesie w pyszczku czerwonego. Ubranko, bo piesek miał operację, bądź też jest mu zimno, albo "idiotka, lato a pies ubrany". Papiloty bez ubranka - "jej, zobacz jakie guzy temu psu powyskakiwały" i wiele wiele innych. Miłych spacerów dziewczyny :evil_lol: Dobre:evil_lol: Quote
Karolina. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Hehe, mnie co prawda komentarze odnośnie papilotów omijają, ale za to czasami wysłuchuję innych, ale równie ciekawych ;) Jedziecie może na wystawę do Lublina? nie wiem czy pisałaś, więc pytam ;) Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Widzę, że te same wystawy będziemy objeżdżać :p Ja mam w planach Olsztyn, Gdynię, Chojnice, Sopot i Toruń, może jeszcze w lipcu do Warszawy skoczymy. Quote
Princess_York Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 .................................... Quote
FREDZIU Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć poniedziałkowo. Pozdrawiamy i na fotki zapraszamy:lol: Quote
Princess_York Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 .................................... Quote
laurin Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 WItam :) Ale ma piekne duże oczęta :loveu: http://i50.tinypic.com/16kq7af.jpg [quote name='FREDZIU']Cześć, nie sluchaj oszołomów. Ludzie sie nie znaja, nie mają(oczywiście nie wszyscy) własnych zainteresowań, są puści i zazdroszczą innym ciekawego zycia, hobbi itd,itp. A wiesz o kim sie gada? Tylko o ciekawych ludziach i yorkach;):evil_lol: Nie martw sie jesteście interesujacy i juz:evil_lol: zgadzam się :p i nawet kwestia samych ubranek- mówię tu o zimie- nie raz patrzą na mnie jak na debilkę :roll: no ale coż, mieszkam na wsi :evil_lol: Quote
Marzena* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 laurin napisał(a): zgadzam się :p i nawet kwestia samych ubranek- mówię tu o zimie- nie raz patrzą na mnie jak na debilkę :roll: no ale coż, mieszkam na wsi :evil_lol: To prawda ludzie dziwnie reagują ;) Chyba już to kiedyś pisałam, pewien starszy pan strasznie się obruszył i śmiertelnie na mnie obraził jak powiedziałam, że moje dziewczyny śmietany nie jedzą :evil_lol: bo jak powiedział ... "co to za psy co śmietany nie jedzą" Quote
Doti1986 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Princess_York napisał(a):Śmietanę ? :o . O matko .. Który pies je śmietanę ?? :evil_lol:. Oj ja też wiele razy słyszałam że moja Pixi to sobie pewnie lubi śmietankę podjeść i to właśnie od starszych panów:) Quote
*Jot* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć :multi: Tak chętnie obejrzałabym zdjęcia Arwenki :razz: Quote
dzasta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 *kleo* napisał(a):Widzę, że te same wystawy będziemy objeżdżać :p Ja mam w planach Olsztyn, Gdynię, Chojnice, Sopot i Toruń, może jeszcze w lipcu do Warszawy skoczymy. O to jak się wybierzesz do Wawy to się spotkamy :) Ja będę z moim wyhodowankiem :D O to widzę że szalejecie z Arweną w tym roku po wystawach :D Quote
*Agnieszka* Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Witamy się:)Będzie dobrze,trzymam kciuki.Do Warszawy to chyba i ja się wybieram jak się wyrobię z Małym:) Quote
*kleo* Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cześć :p Powodzenia jutro :) Princess_York napisał(a):No mamy jutro w klasie tylko 3 suki , a z nami 4 :) . No to lokata murowana ;) A ja do Warszawy chyba jednak nie jadę. Ale w Olsztynie będę na 100%, może nawet z Bucią już ;) Quote
*kleo* Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Princess_York napisał(a):No nie wiadomo czy bedzie lokata .. Może sędzina da nam opis nie do oceny .. . Przy odpałach Arweny wszystko jest możliwe :evil_lol: Eee no co Ty, dobrze będzie, tym bardziej, że się starasz i z nią pracujesz :p Quote
Princess_York Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 ................................... Quote
*kleo* Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Princess_York napisał(a):zadał mi pytanie czy chodzi mi o Yorki te z rodowodem .. Super myślę... A cóż to za wspaniała hodowla, wiadomo? Quote
Princess_York Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 ...................................... Quote
Princess_York Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 ..................................... Quote
Recommended Posts