Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Wróciłem ,a nikt się mną nie interesuje:( zaraz się postaram po bana chyba z rozpaczy[/quote]
Nie rozpaczaj, tylko pisz co tam u Ciebie ciekawego przez te 3 miechy się wydarzyło. :cool3:

Posted

Nie bleh tyko ała!!!
Hmm no kibluje to chyba wszyscy wiedzą.
A tak wszystko po staremu w sumie
Palulina-bany lubią mnie ,a modzi mnie nienawidzą hehe

Posted

[quote name='Paulinaaa']A ja myślę, ze jednak Cię lubią ! Innaczej dali by Ci bana na zawsze :cool3:[/QUOTE]
Kilku modów się za mną zawsze wstawia więc dostaje bany czasowe hehhe;) A tak wogóle to przeciez miły jestem w realu prawda?Asiu itp.?:P

Posted

[quote name='olekg18']Kilku modów się za mną zawsze wstawia więc dostaje bany czasowe hehhe;) A tak wogóle to przeciez miły jestem w realu prawda?Asiu itp.?:P[/quote]

No ja nie wiem czy aż taki miły:lol::lol::lol:
Dawaj chłopie jakieś fotki;)

Posted

Właśnie niewiem co z moim aparatem:/ Komputer niby go widzi ,ale zdjęc nie moge zgrać :/ Dziwne w aparacie zdjęcia są ,a na kompa ich zrzucać nie moge

Posted

[quote name='olekg18']Właśnie niewiem co z moim aparatem:/ Komputer niby go widzi ,ale zdjęc nie moge zgrać :/ Dziwne w aparacie zdjęcia są ,a na kompa ich zrzucać nie moge[/quote]
Uuu to nie fajnie,nie fajnie:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='olekg18']Myślałem ,że to wina kabelka USB ,ale wziąłem drugi kabelek i ta sama sytuacja;/[/quote]
A spróbuj zainstalować płytkę z oprogramowaniem do aparatu od nowa;)

Posted

[quote name='olekg18']Kilku modów się za mną zawsze wstawia więc dostaje bany czasowe hehhe;) A tak wogóle to przeciez miły jestem w realu prawda?Asiu itp.?:P[/quote]

[quote name='KaRa_']No ja nie wiem czy aż taki miły:lol::lol::lol:
Dawaj chłopie jakieś fotki;)[/quote]
Ja tam na Olka nie narzekam. :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']No bo ja jestem milutki:) Wogóle jestem zajebisty :)[/quote]
A jak ostatnio tak mówiłam na gg to sie wkurzałes:evil_lol:

Posted

Wróóóóóóóóóóóóciłeś :evil_lol: Zawsze wracasz :diabloti:
[quote name='olekg18']Właśnie niewiem co z moim aparatem:/ Komputer niby go widzi ,ale zdjęc nie moge zgrać :/ Dziwne w aparacie zdjęcia są ,a na kompa ich zrzucać nie moge[/quote]
Mój aparat też popsuty :placz: Może Mikołaj nam przyniesie. Byłeś grzeczny w tym roku? hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...