e.v.a Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='olekg18']Co to znaaczy ciekawego?[/quote] nie wiem ...cos nowego
Vectra Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja widziałam fotke myszki :evilbat: tej co się Twój Czarek z nią bawił :diabloti: swoją drogą dziwne oczy miała
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 A gdzie widziałaś tą foteczkę:P heheheh Fajna była.A ile się namęczyłem ,zeby ją wypluł i można było ją obfocić heheh:P
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wróciłem ,a nikt się mną nie interesuje:( zaraz się postaram po bana chyba z rozpaczy
Asia & Ginger Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Wróciłem ,a nikt się mną nie interesuje:( zaraz się postaram po bana chyba z rozpaczy[/quote] Nie rozpaczaj, tylko pisz co tam u Ciebie ciekawego przez te 3 miechy się wydarzyło. :cool3:
Paulina. Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Lubisz chyba te bany nie? A one lubią ciebie... Ale sam się nie staraj, moze niedługo dostaniesz :loveu: [SIZE=1] O mamoo żylaki... bleeh [/SIZE]
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Nie bleh tyko ała!!! Hmm no kibluje to chyba wszyscy wiedzą. A tak wszystko po staremu w sumie Palulina-bany lubią mnie ,a modzi mnie nienawidzą hehe
Paulina. Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A ja myślę, ze jednak Cię lubią ! Innaczej dali by Ci bana na zawsze :cool3:
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='Paulinaaa']A ja myślę, ze jednak Cię lubią ! Innaczej dali by Ci bana na zawsze :cool3:[/QUOTE] Kilku modów się za mną zawsze wstawia więc dostaje bany czasowe hehhe;) A tak wogóle to przeciez miły jestem w realu prawda?Asiu itp.?:P
KaRa_ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Kilku modów się za mną zawsze wstawia więc dostaje bany czasowe hehhe;) A tak wogóle to przeciez miły jestem w realu prawda?Asiu itp.?:P[/quote] No ja nie wiem czy aż taki miły:lol::lol::lol: Dawaj chłopie jakieś fotki;)
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Właśnie niewiem co z moim aparatem:/ Komputer niby go widzi ,ale zdjęc nie moge zgrać :/ Dziwne w aparacie zdjęcia są ,a na kompa ich zrzucać nie moge
KaRa_ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Właśnie niewiem co z moim aparatem:/ Komputer niby go widzi ,ale zdjęc nie moge zgrać :/ Dziwne w aparacie zdjęcia są ,a na kompa ich zrzucać nie moge[/quote] Uuu to nie fajnie,nie fajnie:shake::shake::shake:
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Myślałem ,że to wina kabelka USB ,ale wziąłem drugi kabelek i ta sama sytuacja;/
KaRa_ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Myślałem ,że to wina kabelka USB ,ale wziąłem drugi kabelek i ta sama sytuacja;/[/quote] A spróbuj zainstalować płytkę z oprogramowaniem do aparatu od nowa;)
Asia & Ginger Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Kilku modów się za mną zawsze wstawia więc dostaje bany czasowe hehhe;) A tak wogóle to przeciez miły jestem w realu prawda?Asiu itp.?:P[/quote] [quote name='KaRa_']No ja nie wiem czy aż taki miły:lol::lol::lol: Dawaj chłopie jakieś fotki;)[/quote] Ja tam na Olka nie narzekam. :evil_lol:
olekg89 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No bo ja jestem milutki:) Wogóle jestem zajebisty :)
KaRa_ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']No bo ja jestem milutki:) Wogóle jestem zajebisty :)[/quote] A jak ostatnio tak mówiłam na gg to sie wkurzałes:evil_lol:
Asia & Ginger Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='olekg18']Bo skromny chłopak jestem[/quote] Taaa... :icon_roc: :watpliwy: :turn-l:
sacred PIRANHA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Taaa... :icon_roc: :watpliwy: :turn-l:[/quote] znaja Ceibei osobiscie (wiec wiarygodne zrodlo) i jakos nie wierza za bardzo w ta twoja skromnosc:eviltong:
BORA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wróóóóóóóóóóóóciłeś :evil_lol: Zawsze wracasz :diabloti: [quote name='olekg18']Właśnie niewiem co z moim aparatem:/ Komputer niby go widzi ,ale zdjęc nie moge zgrać :/ Dziwne w aparacie zdjęcia są ,a na kompa ich zrzucać nie moge[/quote] Mój aparat też popsuty :placz: Może Mikołaj nam przyniesie. Byłeś grzeczny w tym roku? hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A mój jest nowiuśki ma pół roku:( Cześc madziu:) Pewnie jestem jak bumerang :P Wracam do tych co mnie wyrzucili
Paulina. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Olek, no co ty dla tylu koleżanek się nie postarasz? :niewiem:
diabelkowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Olek moze twoj komp tylko sciemnia ze go widzi sprobuj isc do kogos innego i tam podpiac
Recommended Posts