Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://img223.imageshack.us/img223/9839/wies1.png[/URL]
Jaka artystyczna fotka. :cool3: :evil_lol:

[URL]http://img17.imageshack.us/img17/5876/wies12.png[/URL]
O bleeeh. :eek:

Cudne to jeziorko, idealne na zlocik. :cool3:
Ale pewnie nie ma tam żadnych domków? :roll:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owczarkarze robią właśnie zlot w Pławnowicach.Są osrodki z domkami ,ale na pławkach w sezonie nie ma opcji na taką ilość psow ,bo ludzi jest MASA.

Posted

[url]http://img17.imageshack.us/img17/5876/wies12.png[/url]
:mdleje:

Dopiero jak przeczytałam o sarniej nóżce to się cofnęłam do zdjęć szukać tej nóżki :diabloti:
Czarek ją znalazł tak na drodze czy coooo...? :evil_lol:

Posted

Wywęszył w polu.I przyniósł :cool3: Zabrałem mu ,wywaliłem daleko.10min później patrze a Diana-Loszka-Tucznik leci zadowolona :evil_lol:z girą sarny.Tylko Kaja grzeczna dziewuszka nie interesuje się padlinką:lol:

Posted

My bywamy dość często 1 w tyg. czasem rzadziej.:diabloti:Teraz zaczną się tłumy więc wole Rzeczyce:diabloti:Bo jak wpadam z 3psami to od razu mam w okół sporo miejsca:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[B]o Olus widze ze masz 3 piesecka buhahaha :diabloti:
z ta noga to tak jak huski moj znalazl caly kregoslup sarny i wisz chcial wszamac :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='olekg89']Ile razy mam powtarzać ,że ta gruba locha nie jest moja:diabloti:Tylko mojej babki:shake:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja myślałam że to prosię :evil_lol:

Dobra dawaj foty :mad: Bo jak nie to jutro cię znajdę:evil_lol:

[SIZE=1]z Chorzowa do Ciebie nie daleko [/SIZE]:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Rinuś tylko nie to.Nie toleruję włażenia do FB pisania posta "dzieńdoberek" ,bo mnie szlag trafia:diabloti:[/quote]
a dobry wieczór może być? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Rinuś tylko nie to.Nie toleruję włażenia do FB pisania posta "dzieńdoberek" ,bo mnie szlag trafia:diabloti:[/quote]
[I][B]Dzień dobry Bejbe!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

Posted

taaa a jeszcze jak ktoś kopiuje ten "dzieńdoberek" na 20 fotoblogów :roll: nie mam nic do napisania to nie piszę,proste

Posted

[quote name='olekg89']Okamia-na moje szczęscie całkiem całkiem daleko:razz::mad:[/quote]
Wcale nie aż tak daleko :mad: :evil_lol:

Dobra dawaj fotki :mad:

[quote name='eria']taaa a jeszcze jak ktoś kopiuje ten "dzieńdoberek" na 20 fotoblogów :roll: nie mam nic do napisania to nie piszę,proste[/quote]

Ale niektórzy tego nie rozumieją ... i później przebijaj się przez 100 postów o treści Hej/Dzień doberek itp :roll:

Posted

Dokładnie Eria.Dzieńdoberek i mykam papa miłego dnia.:angryy:
:lol:
[COLOR=Magenta][SIZE=7][FONT=Fixedsys]
Dobranocki wszystkim słitaśnym dziewuszkom :lol::lol:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...