Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Ale brwi mam strasznie jak stalin takie szerooookie ,i jeszcze mi sie zrstają w jedną duża:lol:i musze rwać z między oczu[/quote]

Wstyd się przyznać , ale ja jako ( prawdopodobnie) dziewczyna też takie mam :eviltong: a ja to maszynka taką do nóg wyrywam :diabloti: Ale niepowiem , przydają sie na halooween - niemusze się zbyt przebierać
:evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atos&Tofik']Wstyd się przyznać , ale ja jako ( prawdopodobnie) dziewczyna też takie mam :eviltong: a ja to maszynka taką do nóg wyrywam :diabloti: Ale niepowiem , przydają sie na halooween - niemusze się zbyt przebierać
:evil_lol:[/quote]
cześć psiara:loveu::loveu::cool1:

Posted

ale z innym charakterkiem i wszystko juz wyjaśniłam :] - moderatorzy wiedzą , że to ja , bo sie przyznałam

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f102/przepraszam-123771/[/URL]:cool3:

Posted

Psiara jakbyś była tak miła nie pisz w mojej galeri...Nie lubie mitomanek i nie chce cię tutaj...

Nie olałem was moje drogie nie olałem .Trzeba dbać o fanki:diabloti: Jak zastęsknicie to potem wam lepiej smakuje:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Psiara jakbyś była tak miła nie pisz w mojej galeri...Nie lubie mitomanek i nie chce cię tutaj...

[B]Ja nie mogę... Olek napisał coś z kulturą :crazyeye:[/B]:evil_lol:

Nie olałem was moje drogie nie olałem .Trzeba dbać o fanki:diabloti: [U][I]Jak zastęsknicie to potem wam lepiej smakuje[/I][/U]:evil_lol:[/quote]

[B]Oluś.... że niby mamy cię zjeść :evil_lol:[/B]

Posted

Bonsai- bo oluś jest wrócony z wygnania bana forevera:diabloti: I musze się pilnować
Nie no jeść nie koniecznie ,ale.... (nie ma 22 jeszcze):evil_lol:

Posted

[quote name='Atos&Tofik']Spoko coprawda ty w mojej pisałes , pomimo próźb , ale ja niebęde :lol:
A w sprawie mitomanki się niewypowiem ;)[/quote]
to ja ci, w ramach zadośćuczynienia, proponuję ściągnięcie nowej mozilli, która podkreśla błędy ortograficzne- będzie przyjemniej.

Posted

[quote name='olekg18']Bonsai- bo oluś jest wrócony z wygnania bana forevera:diabloti: I musze się pilnować
Nie no jeść nie koniecznie ,ale.... (nie ma 22 jeszcze):evil_lol:[/quote]
Oluś już po 22. :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Hahah nie powiem ,bo jestem wstydliwy i zamknięty w sobie:diabloti:[/quote]
[I][B]otwórz się :cool3::cool3::cool3::cool3: zrób się dostępny :diabloti:[/B][/I]

Posted

Wole być na niewidoku:loveu:
Kurde jutro już niedziela a potem poniedziałek...i znów 5dni szkoły:angryy: CHyba ,że jakaś blałeczka:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']najlepsza jest terapia wstrząsowa! :diabloti:
[/quote]
Taaa... a ja mam pomysł jaka :multi:....

Oluś, to co, dasz się wyciągnąć na spacerek :diabloti:

[FONT=Arial Narrow][SIZE=1]EDIT posty skaczą :angryy:[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']Biedny zawstydzony Oluś :lol:... ma któraś pomysł jak ośmielić chłopaka :diabloti:[/quote]
najlepsza jest terapia wstrząsowa! :diabloti:

[quote name='olekg18']Wole być na niewidoku:loveu:
Kurde jutro już niedziela a potem poniedziałek...i znów 5dni szkoły:angryy: CHyba ,że jakaś blałeczka:evil_lol:[/quote]
hahaha ja już miałam 2 telefony do starszych,że pełno nieobecności:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...