Atos&Tofik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='olekg18']Ale brwi mam strasznie jak stalin takie szerooookie ,i jeszcze mi sie zrstają w jedną duża:lol:i musze rwać z między oczu[/quote] Wstyd się przyznać , ale ja jako ( prawdopodobnie) dziewczyna też takie mam :eviltong: a ja to maszynka taką do nóg wyrywam :diabloti: Ale niepowiem , przydają sie na halooween - niemusze się zbyt przebierać :evil_lol:
Unbelievable Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Atos&Tofik']Wstyd się przyznać , ale ja jako ( prawdopodobnie) dziewczyna też takie mam :eviltong: a ja to maszynka taką do nóg wyrywam :diabloti: Ale niepowiem , przydają sie na halooween - niemusze się zbyt przebierać :evil_lol:[/quote] cześć psiara:loveu::loveu::cool1:
NightQueen Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 cześć :cool3: nie chciałeś jechać do Krk :mad: i sama musiałam jechać noo... :razz: co tam słychać? boisz się że nic nie piszesz :diabloti::evil_lol:
Rinuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [I][B]Psiara wróciła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]
Atos&Tofik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ale z innym charakterkiem i wszystko juz wyjaśniłam :] - moderatorzy wiedzą , że to ja , bo sie przyznałam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f102/przepraszam-123771/[/URL]:cool3:
olekg89 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Psiara jakbyś była tak miła nie pisz w mojej galeri...Nie lubie mitomanek i nie chce cię tutaj... Nie olałem was moje drogie nie olałem .Trzeba dbać o fanki:diabloti: Jak zastęsknicie to potem wam lepiej smakuje:evil_lol:
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='olekg18']Psiara jakbyś była tak miła nie pisz w mojej galeri...Nie lubie mitomanek i nie chce cię tutaj... [B]Ja nie mogę... Olek napisał coś z kulturą :crazyeye:[/B]:evil_lol: Nie olałem was moje drogie nie olałem .Trzeba dbać o fanki:diabloti: [U][I]Jak zastęsknicie to potem wam lepiej smakuje[/I][/U]:evil_lol:[/quote] [B]Oluś.... że niby mamy cię zjeść :evil_lol:[/B]
Mysia_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :lol::lol::lol: Olek, jakie Ty masz sposoby na kobiety :evil_lol:
olekg89 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Bonsai- bo oluś jest wrócony z wygnania bana forevera:diabloti: I musze się pilnować Nie no jeść nie koniecznie ,ale.... (nie ma 22 jeszcze):evil_lol:
Unbelievable Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Atos&Tofik']Spoko coprawda ty w mojej pisałes , pomimo próźb , ale ja niebęde :lol: A w sprawie mitomanki się niewypowiem ;)[/quote] to ja ci, w ramach zadośćuczynienia, proponuję ściągnięcie nowej mozilli, która podkreśla błędy ortograficzne- będzie przyjemniej.
Atos&Tofik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Spoko coprawda ty w mojej pisałes , pomimo próźb , ale ja niebęde :lol: A w sprawie mitomanki się niewypowiem ;)
olekg89 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Psiara mówi papa:diabloti: Tinka ,ale weź no ona nie mósi się stosować do twojih pruźp:evil_lol:
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='olekg18']Bonsai- bo oluś jest wrócony z wygnania bana forevera:diabloti: I musze się pilnować Nie no jeść nie koniecznie ,ale.... (nie ma 22 jeszcze):evil_lol:[/quote] Oluś już po 22. :cool3: :eviltong:
Unbelievable Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='olekg18']Psiara mówi papa:diabloti: Tinka ,ale weź no ona nie mósi się stosować do twojih pruźp:evil_lol:[/quote] jak ja coś powiem to tak ma być! :diabloti::evil_lol:
Rinuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [I][B]?Oluś czemu wyganiasz naszą kumpele? :placz:[/B][/I]
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oluś, czekamy... 22 już dawno minęła :diabloti:
olekg89 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Hahah nie powiem ,bo jestem wstydliwy i zamknięty w sobie:diabloti:
Rinuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='olekg18']Hahah nie powiem ,bo jestem wstydliwy i zamknięty w sobie:diabloti:[/quote] [I][B]otwórz się :cool3::cool3::cool3::cool3: zrób się dostępny :diabloti:[/B][/I]
olekg89 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Wole być na niewidoku:loveu: Kurde jutro już niedziela a potem poniedziałek...i znów 5dni szkoły:angryy: CHyba ,że jakaś blałeczka:evil_lol:
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Biedny zawstydzony Oluś :lol:... ma któraś pomysł jak ośmielić chłopaka :diabloti:
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='olekg18']Hahah nie powiem ,bo jestem wstydliwy i zamknięty w sobie:diabloti:[/quote] Oj, trzeba będzie popracować na zlocie nad śmiałością Olka. :cool3: :loveu: :evil_lol:
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='basia bonnie']najlepsza jest terapia wstrząsowa! :diabloti: [/quote] Taaa... a ja mam pomysł jaka :multi:.... Oluś, to co, dasz się wyciągnąć na spacerek :diabloti: [FONT=Arial Narrow][SIZE=1]EDIT posty skaczą :angryy:[/SIZE][/FONT]
basia bonnie Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='bonsai_88']Biedny zawstydzony Oluś :lol:... ma któraś pomysł jak ośmielić chłopaka :diabloti:[/quote] najlepsza jest terapia wstrząsowa! :diabloti: [quote name='olekg18']Wole być na niewidoku:loveu: Kurde jutro już niedziela a potem poniedziałek...i znów 5dni szkoły:angryy: CHyba ,że jakaś blałeczka:evil_lol:[/quote] hahaha ja już miałam 2 telefony do starszych,że pełno nieobecności:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Bonsai-dam dam ,ale w przyszły weekend:diabloti:
Recommended Posts