Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Życie jest brutalne :evil_lol: wyobraź sobie, w mojej klasie na 17 dziewcząt jedynie 6-ciu mężczyzn xD to jest dopiero Brutalność, same nooby wszystkie ciacha gdzieś pouciekały :( jakoś przeżyję w celibacie xD Chociaż Cnotę straciłam na pechowym meczu piłki nożnej, kiedy to kolega pomylił pewną część mojego ciała z piłką :megagrin: ubaw bł po pachy.

Ale co się będę zwierzać :evil_lol:...Karolcia :loveu:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam w klasie 12 chłopa, i tak najwięcej w całej szkole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a i tak nie było na kogo popatrzec, a miałam najlepszy punkt obserwacyjny, środkowy rząd, ostatnia ławka :evil_lol:

Posted

W mojej byłej klasie obecnie maturalnej(bo ja kibluje) było 6 facetów na 23 laski.
A teraz mam po równo.I jest do dupy ,laski puste :/ Fałsz leje się wiadrami.Jest nas w klasie 38 w tym 19 osób 89 :P A reszta 90 .
I wogóle lubie tylko 10 osób z tej klasy.
Dżaga-co cię skłoniło do zaglądniecia Tu:) ?:P

Posted

Ja to mam pecha, też miał być ajkiś procencik, a tu mi sie kuzyn rozchorował (opiekuje sie nim w te niezwykłą noc) i rzyga, i rzyga. :( Musze lecieć, jakto pielęgniarka, oczywiście pielęgniarką niejestem, a kuzyn lat ma 12 jak chcecie mogę zapoznać xD a przywiała mnie u Twoja popularność Olku, grzmią o Tobie na całym dogo. A 'Dżagą' jak to spostrzegłeś nie jestem tylko Karolina mam na imię :D

Posted

Głośno, oj głośno :D A to akie Twoje pieski zdolne? No, no pozazdrościć xD w takich chwilach cieszę się, że czworonoga zakupię dopiero w przyszłym roku ;)

Posted

haha! kuzynek przstał oddawać pokarm ;P posiedze tu trochu,
bo mi SAMEJ ćmutno :( plany były fajne z qmpelami (same fałszywe plotkary i zołzy-ot!) wyrwać jakieś meny, ale paszły bezemnie! a co do Czarka to myślałeś polecić mu swojego psychologa xD ?

Posted

Nie psycholog mu nie potrzebny.Mam nadzieje ,ze kaloryfera nie wyrwie bo właśnie go do takowego przywiązałem.Bo mnie wkur..... jak się zrywa i skacze na okno:/

Posted

Oj biedny Ty, wszyscy źli chcą Olkowi zepsuć sylwestra, a biedny Olek robi wszystko, żeby do tego nei doszło :D jak w domu. Wszyscy chcą źle a ja jedna pozytywna xD

Posted

Dziękuję (samozahwyt xD) zajebiaszczy- bo mój!
Poniekąd, Twój też niczego sobie :D
^^

A myślisz, że Ci psy spokój dadzą?
[SIZE=1](bd sie modliła, żeby nie)[/SIZE]
:diabloti:[SIZE=1] :diabloti: :diabloti:[/SIZE]

[SIZE=1]Słodka Karolcia :loveu:[/SIZE]

Posted

[quote name='Mysia_']Dżaga posiedz tu z nami, bo mi tez nudno :eviltong: Ja sobie popija to i owo, ale tak samej do kompa dupiato :evil_lol:[/quote]

Jestem lepsza- moja impreza trwała 45 min :D poszłam, wypiłam i wróciłam bo nudno było :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...