Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
NUM 23 ksiązka ,,JAK JA GO NIE CIERPIĘ,, MEGHAN KUINN
stan nowa  str 520 okł ze skrzydelkami
                                   cena wywoł 9 zl                                                    kt 11 zl

,,Nowy niezależny romans bestselerowej Meghan Quinn, który natychmiast cię wciągnie! Różnica wieku, gorąca historia w stylu enemies-to-lovers, małe miasteczko i piękne, szczęśliwe zakończenie, uwielbiane przez każdą miłośniczkę romansów!Nowy niezależny romans bestselerowej Meghan Quinn, który natychmiast cię wciągnie! Różnica wieku, gorąca historia w stylu enemies-to-lovers, małe miasteczko i piękne, szczęśliwe zakończenie, uwielbiane przez każdą miłośniczkę romansów!Dlaczego trzymam pudełko ze skradzionymi pamiątkami? To się nazywa... zemsta!Zawaliłam ostatni semestr studiów i postanowiłam wrócić do rodzinnego miasta, by poszukać pocieszenia w ramionach mojego chłopaka. Tymczasem on rzucił mnie, bo niby jestem nudna! Rzadko bywam złośliwa, ale tego nie mogłam już znieść. I to właśnie dlatego trzymam pudełko z jego najcenniejszymi rzeczami... które komuś ukradł.Plan? Oddać pudełko prawowitemu właścicielowi i wydać mojego byłego. Przekona się, czy faktycznie taka ze mnie nudziara. Jednak plany rzadko idą po naszej myśli. Nie zdążyłam nawet podrzucić właścicielowi pudełka z notatką, a już zostałam oskarżona przez niego o popełnienie przestępstwa.Oto i on – Hayes Farrow. Zrzęda, arogant i taki przystojniak, że aż trudno spojrzeć mu w oczy. Nie wspominając o tym, że jest śmiertelnym wrogiem mojego brata, i już samo to wystarczy, by trzymać się z daleka od tego... atrakcyjnego...,,
  • Nadziejka changed the title to WYCZAROWANY💓MYSZCE GUCCIO I ŁAPKOM ASZ26 DO 3.08.
Posted
Dnia 10.07.2026 o 18:35, mdk8 napisał:

cegiełkę za 10,- poproszę

MAŁGOSIU
PIĘKNIE DZIĘKUJĘ 
POZDRAWIAM
               💚               
  • Nadziejka changed the title to OBNIŻKOWO JUŻ JEST.WYCZAROWANY💓MYSZCE GUCCIO I ŁAPKOM ASZ26 DO 3.08.