Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam-jezeli masz miejsce w swoim podpisie,pobierz banerek!

Dostala numer 98/09,od 19 czerwca zasila schroniskowe szeregi bezdomnych psow.Taka zwyczajna niby,szara,średniej wielkosci,kundlica.Ale nikt nie ma w sobie tyle energii do okazywania uczuc czlowiekowi,co suczka Widmo.Jej wylewne powitania odwiedzajacych schronisko sa trudne do zignorowania,a mimo to-siedzi.Bo szara,zwyczajna.
Widmo bedzie uwielbiac swoich ludzi,bezkrytycznie,bez granic i kazdego dnia bedzie ich utwierdzala,ze sa najwspanialsi na świecie.

To bardzo energiczny pies i przede wszystkim przydalby jej sie porzadny,długi spacer.Szkoda każdego dnia w klatce...

a gdy milo zagwiżdżesz,Widmo robi tak:

i w druga strone tez potrafi :)

jest mniejsza,niz wskazuje fotka

a gosci w boksie wita tak:

zapytacie,czemu Widmo? bo suczka miala na sobie parciana obroze,z dwoma numerami.I pod każdym z tych numerow odpowiadano,ze psa nie mieli,nie maja...wiec...Widmo.

Do Ciebie usmiecham sie Czlowieku.

zostala wysterylizowana dzieki dogomaniakom

Posted

dobre,dobre,pajun szuka towaru :)
oj,musze poprzegladac karty psow wyadoptowanych w okolice Starogardu.Nasza pani prezes to osoba z ktora lepiej nie zadzierac :cool3:

Posted

To Wam coś pokażę :cool3:
Moja Madi z wrocławskiego schronu :

Siostrzyczki :diabloti: Z tego co napisała brązowa nie chciałbym spotkać tak żywiołowego duetu :evil_lol:
Wskakuj piękna po domek :p

Posted

sama bym widmo zaadoptowała, masakra jest tak podobna do mojej czajki :loveu: a mam pytanie do brazowej. Czy była by możliwość odwiedzenia jej? Będę na urlopie nad morzem w Gdyni od 8 sierpnia i chętnie bym poznała bliźniaczkę mojej suni :razz:
a to moja Czaja:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...