brazowa1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Zapraszam-jezeli masz miejsce w swoim podpisie,pobierz banerek! Dostala numer 98/09,od 19 czerwca zasila schroniskowe szeregi bezdomnych psow.Taka zwyczajna niby,szara,średniej wielkosci,kundlica.Ale nikt nie ma w sobie tyle energii do okazywania uczuc czlowiekowi,co suczka Widmo.Jej wylewne powitania odwiedzajacych schronisko sa trudne do zignorowania,a mimo to-siedzi.Bo szara,zwyczajna. Widmo bedzie uwielbiac swoich ludzi,bezkrytycznie,bez granic i kazdego dnia bedzie ich utwierdzala,ze sa najwspanialsi na świecie. To bardzo energiczny pies i przede wszystkim przydalby jej sie porzadny,długi spacer.Szkoda każdego dnia w klatce... a gdy milo zagwiżdżesz,Widmo robi tak: i w druga strone tez potrafi :) jest mniejsza,niz wskazuje fotka a gosci w boksie wita tak: zapytacie,czemu Widmo? bo suczka miala na sobie parciana obroze,z dwoma numerami.I pod każdym z tych numerow odpowiadano,ze psa nie mieli,nie maja...wiec...Widmo. Do Ciebie usmiecham sie Czlowieku. zostala wysterylizowana dzieki dogomaniakom Quote
brazowa1 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 byle dac buzi! Łapke grzecznie podam,tylko zostan tutaj ze mna sa ludzie-juz to wystarczy mi do szcześcia. trudno jej nie lubic Quote
akucha Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jaka ona urocza! :loveu: I kto znowu to imię wymyslił? Jakie to widmo? Z tym różowym jęzorem i usmiechnieta mordą? Fantastyczna jest! Quote
Kasia25 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 brazowa1 napisał(a):ooo,akurat to imie,to nie ja! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Komu taką wesołą mordkę? Dlaczego ona w gettcie? Quote
brazowa1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 niby zgubiona,przyprowadzona.Domowa suczka.Coż sie Akucha pyta? wakacje! Ludzie tez chca gdzies wyjechac,caly rok siedza w domu. Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 O ten nieszczęsny dział mi chodziło :roll: Dogo-wygnanie takie... O przyczyny porzuceń nawet nie pytam. Zawsze jedna: człowiek-DEBIL :angryy: Quote
brazowa1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 z gettem nie jest tak zle i tak wyswietlen 87 dzisiaj.ja wlazlam moze z 4 razy,wiec ktos z trojmiasta tez tu bywal.Ha! pewnie k. :evil_lol: Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wejdź w swój profil to zobaczysz kto. Tak w połowie stawki popatrz :cool1: Quote
brazowa1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 dobre,dobre,pajun szuka towaru :) oj,musze poprzegladac karty psow wyadoptowanych w okolice Starogardu.Nasza pani prezes to osoba z ktora lepiej nie zadzierac :cool3: Quote
silver_shira Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cudna jest, identyczna jak moja Czaja :loveu: Czy ona ma już porobione jakieś ogłoszenia? Zrobiłam 2 banerki ;) nie są jakieś super ale mam nadzieję że się przydadzą. Pozdrawiam :) Quote
brazowa1 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 sliczne,dziekujemy! kochane ciotki,poprosze:oops: o podlinkowanie Quote
akucha Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Banerki super, ale za duże. Zaraz banana zarobimy. Kto potrafi zmniejszyć takie podlinkowane? Quote
Gamba Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 To Wam coś pokażę :cool3: Moja Madi z wrocławskiego schronu : Siostrzyczki :diabloti: Z tego co napisała brązowa nie chciałbym spotkać tak żywiołowego duetu :evil_lol: Wskakuj piękna po domek :p Quote
akucha Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Piękne te sunie! Kochane i szczęśliwe. Jest szansa i ze Widmo kogoś zauroczy, wierze w to. Dałam ja na all. Quote
silver_shira Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 sama bym widmo zaadoptowała, masakra jest tak podobna do mojej czajki :loveu: a mam pytanie do brazowej. Czy była by możliwość odwiedzenia jej? Będę na urlopie nad morzem w Gdyni od 8 sierpnia i chętnie bym poznała bliźniaczkę mojej suni :razz: a to moja Czaja: Quote
brazowa1 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 jasne,najlepiej w weekend! bo wtedy jestem w schronie. Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 daaawno zapomniala,smiga jakby nigdy nic. Quote
brazowa1 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 w domu. Oczywiscie postaram sie dowiedziec czegos wiecej i zobaczyc,gdzie suczka trafiła Quote
Recommended Posts