Viris Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 (edited) [COLOR=DarkSlateBlue][B]Witam serdecznie wpadłam na pomysł takiego tematu, mam nadzieję że się przyjmie - ale potrzeba do tego chęci nas wszystkich. Jeśli się uda poprosiłabym o przyklejenie tematu. Chodzi o to żeby w pierwszym poście umieszczać daty wydarzeń związanych z nami - buldożkofanami z dogomanii. Chodzi mi głównie o urodziny naszych pociech, mogą być też nasze urodziny czy imieniny. Mogą być daty planowanych wystaw na których się zjawimy i gdzie można nas spotkać (daty wyjazdów do innych miast - gdzie można zrobić spotkanko). Co wy na to? Proszę o wypowiedzi i opinie, jeśli jesteście "za" podajcie już jakieś daty do umieszczenia :cool1:[/B][/COLOR] [SIZE=2][B][COLOR=Sienna] [/COLOR] [SIZE=4][COLOR=RoyalBlue] 2013 rok [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=2][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3] * 14.07.2013 - Międzynarodowa wystawa w Warszawie [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3]* 15.09.2013 - XV zlot BF w Warszawie (FredziaFredzia) * 29.09.2013 - Międzynarodowa wystawa we Wrocławiu (Viris) [/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue] [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] Edited July 4, 2013 by Viris Quote
mgie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ozzy też jest z października. ;) 15 października- trzecie urodziny. Quote
Viris Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dzięki za dane :loveu: Jak wrócę do Polski to zrobię tak że jeśli istnieje wątek powiązany z tym wydarzeniem (w przypadku urodzin będzie to np galeria) to podlinkuję tak żeby kliknąć od razu w to żeby złożyć życzenia itp (mam nadzieję że wiecie o co chodzi - bo ja jestem niepritomna deczko i właśnie idę spać;)). Quote
mgie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [B]Viris [/B]wpadłaś na bardzo fajny pomysł z tym kalendarium. ;) Quote
misiaczek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Pomysł fajny.Temat przyklejam ;). Misiowa-urodziny 30 wrzesień (5) Quote
Viris Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dzięki misiaczek :loveu: Czekamy na kolejne dane ;D Quote
brosse0606 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 25 listopada- urodzinki Divy (beda pierwsze) :) 31 pazdziernika- moje urodzinki pierwsza polowa sierpnia- bedziemy w Polsce...Grodkow, Nysa, Kedzierzyn Kozle,Opole, Wroclaw,Brzeg, Gorzow Wlkp- chetne na umawiane spacerki :) pozdrawiamy :) Quote
BullWest Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 26 lipiec - Urodziny BullWest 10 grudzień - Urodziny Shilli 2 sierpień - Będziemy na KWPR w Legnicy 26-27 wrzesień - Będziemy na MWPR we Wrocławiu Quote
Viris Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dzięki za kolejne dane, uzupełniłam:loveu: I spóźnione życzenia dla BullWest - Wszystkiego Najlepszego! Quote
BullWest Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Viris: dzięki:loveu: brose może jakiś spacerek we Wrocku? Wrocławiaków na forach jest bardzo dużo, więc dałoby radę coś skombinować;) Quote
brosse0606 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bardzo chetnie ale jutro jedziemy do gorzowa do rodzinki i nie wiem na jak dlugo ale dam znc ;) Diva wczoraj miala sterylke i juz do siebie dochodzi powoli, ranka ladnie sie goi tylko nie brdzo podoba jej sie wdzianko ochronne...za 10 dni zdjecie szwow... pozdrawiamy goraco Quote
kudel Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 no ja myslalem ze jestesmy z Diva umowieni a tu ani widu ani slychu :shake: zawsze chetni na spacerki czekamy na jakis odzew ;) Quote
Viris Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Coś nikt nie dodaje nowych dat do kalendarium, żadnych chętnych? Quote
asiol Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 2 marca- urodziny asiola :mrgreen: 8 listopada- Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Poznaniu(asiol & może Hanibal) Quote
brosse0606 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 bylam w Nysie i sie rozgladalam ale szanse byly marne bez wczesniejszego umawiania sie... niestety na poczatku przyjazdu nie miala dostepu do internetu.... strasznie zaluje, ze sie nie umowilam przed wyjazdem na konkretne daty spacerow.... wczoraj wrocilismy Diva wysterylizowana-ranka pieknie zagojona i z podwojonym apatytem, po wielu kontaktach z psami w tym z buldozkiem z Gorzowa-przypadkiem :) przykro mi, ze nie zobaczylysmy sie z Kajroskiem :(.... proponuje na swieta w grudniu jesli oczywiscie nie jedziecie nigdzie...na 100 procent konkretna data i godzinka i bedziemy :) ps- albo mi sie zdaje albo Nysa wyladniala...choc zawsze byl ten jej urok Quote
AnitaOli Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 7ego października Hektor skończył rok :D Quote
Viris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Uzupełniłam - dużo mamy urodzinek w październiku :loveu: Quote
AnitaOli Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 zgadza się sporo tych naszych buldożków przyszło na świat w październiku :D Dziękujemy za uzupełnienie danych;) Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nie wiedziałam, gdzie umieścić informację a że nie znalazłam nowego wątku, zdecydowałam się na ten właśnie : 11.04.2010 SZCZECIN (wybieg dla psów obok pętli 3 Arkońska) - spotkanie bulw & właścicieli ZAPRASZAMY !!!! Quote
Viris Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Za późno weszłam i nie zauważyłam informacji więc nie dodałam. Aktualizowałam kalendarz, wpiszcie proszę jeśli macie jeszcze jakieś informacje. Wpisałam wystawy na których planuję być - może ktoś z Was też się wybiera - dajcie znać. Quote
askaj Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 W niedziele 16 maja Forty Bema godz 12 zlot ogolnopolski buldozkow francuskich Quote
Recommended Posts