Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Trochę zapomniany ten watek. Rzadko kto tu zagląda. Nic się nie dzieje....
Sunia szuka domku...[/QUOTE]

no własnie, ale aż dziewne, ze przy tylu ogłoszeniach zrobionych nie ma odzewu. Co tu jeszcze zrobić można?

Posted

[quote name='feliksik']no własnie, ale aż dziewne, ze przy tylu ogłoszeniach zrobionych nie ma odzewu. Co tu jeszcze zrobić można?[/QUOTE]

Wiesz, niektóre z tych ogłoszeń regularnie odnawiam, zmieniam zdjęcia w miniaturkach itd. I dalej nic...
Nie wiem już co można jeszcze zrobić. Może trzeba poprosić kogoś o napisanie całkiem nowego tekstu, zrobić nowe zdjęcia i cala akcja od początku...

Posted

[COLOR=Red][B]Wycofana i zlękniona Hope potrzebuje dt, inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje.
[U]
Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc![/U]
[/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie[/URL]

Posted

Sonia jest teraz u moich rodziców bo mrozy są nie do wytrzymania :( allegro ciągle odnawiane może rzeczywiście trzeba nowe zdjęcia zrobić. Musze kogoś z lepszym aparatem dorwać. I jakiś tekst nowy napisać.

Posted

[quote name='beba']Sonia jest teraz u moich rodziców bo mrozy są nie do wytrzymania :( allegro ciągle odnawiane może rzeczywiście trzeba nowe zdjęcia zrobić. Musze kogoś z lepszym aparatem dorwać. I jakiś tekst nowy napisać.[/QUOTE]

No dokładnie. Jeśli do tej pory nie poskutkowało, trzeba wszystko pozmieniać.

Posted

[quote name='Piromanka']No dokładnie. Jeśli do tej pory nie poskutkowało, trzeba wszystko pozmieniać.[/QUOTE]
Nie znam sie na allegro, ale wiem, ze jest tzw. wyroznione. Moze to pomoze. Moglabym ponownie przeslac na konto Piromanki 12,60 (nr konta mam). Ale potrzebny bylby wyciskajacy lzy z oczu tekst. Musi sie udac.

Posted

Beba, mam namiar z ogłoszenia - może spróbujesz zadzwonić:

Miejscowość: [B]Brwinów[/B] Województwo: [B]Mazowieckie[/B]

Przyjmę małego pieska, W domu z ogródkiem jest ciepły kącik po stracie przyjaciela. 22 396 83 05 Jolanta.

tel. 506 391 113

Posted

przepraszam, że ostatnio jestem tutaj nieobecna ale moja sunia ciężko chorowała a wczoraj odeszła za Tęczowy Most :(
spróbuje dzisiaj zadzwonić ale nie wiem czy to dobry moment, może lepiej po świętach

Posted

[quote name='beba']przepraszam, że ostatnio jestem tutaj nieobecna ale moja sunia ciężko chorowała a wczoraj odeszła za Tęczowy Most :(
spróbuje dzisiaj zadzwonić ale nie wiem czy to dobry moment, może lepiej po świętach[/QUOTE]

Beba, jak strasznie mi przykro. jeszcze przed świętami taka tragedia.
Faktycznie może lepiej zadzwonić po świętach, choć piszę to z opóźnieniem, bo dopiero teraz weszłam na kompa

Posted

nic mi się nie chce :( nie mogę się pozbierać
Postaram się w tym tygodniu zrobić nowe zdjęcia. Ostatnie które robiłam niestety nie wyszły za specjalnie a na allegro muszę koniecznie mieć nowe.

Posted

wrzuciłam Sonię do kolejnego wątku, gdzie szukają suczki
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176816-Sprawdzony-dom-dla-A-redniej-suni-1-5-roku-do-3-lat?p=13815575#post13815575[/URL]

Posted

zdjęcia nie są najładniejsze bo Sonia w ciągłym ruchu ale ważne, że nowe :)
allegro promowane może ktoś wreszcie sunie wypatrzy

[url]http://www.allegro.pl/item878940277_czekam_moze_wlasnie_na_ciebie.html[/url]