Piromanka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='beba']karma dotarła :) jeszcze raz bardzo dziękuje :)[/QUOTE] Dziękuję za informację. Już jestem spokojna. Teraz tylko Sonii domek trzeba znaleźć. Quote
beba Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Niestety nikt nie dzwoni, nikt nie pyta :( Quote
mtf zalesie Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 przed swietami tak zawsze -gdzie ja oglaszasz Quote
beba Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 standardowo daje promowane allegro i ogłoszenia w lecznicach Quote
feliksik Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 na pierwszej stronie jest lista stron , na których jest Sonia Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Trochę zapomniany ten watek. Rzadko kto tu zagląda. Nic się nie dzieje.... Sunia szuka domku... Quote
feliksik Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Piromanka']Trochę zapomniany ten watek. Rzadko kto tu zagląda. Nic się nie dzieje.... Sunia szuka domku...[/QUOTE] no własnie, ale aż dziewne, ze przy tylu ogłoszeniach zrobionych nie ma odzewu. Co tu jeszcze zrobić można? Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='feliksik']no własnie, ale aż dziewne, ze przy tylu ogłoszeniach zrobionych nie ma odzewu. Co tu jeszcze zrobić można?[/QUOTE] Wiesz, niektóre z tych ogłoszeń regularnie odnawiam, zmieniam zdjęcia w miniaturkach itd. I dalej nic... Nie wiem już co można jeszcze zrobić. Może trzeba poprosić kogoś o napisanie całkiem nowego tekstu, zrobić nowe zdjęcia i cala akcja od początku... Quote
feliksik Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Teraz takie mrozy a ona na dworze, jak jej pomóc Quote
Piromanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Z tego co się orientuję, ona jest tymczasowo u mamy beby. Quote
feliksik Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Piromanka']Z tego co się orientuję, ona jest tymczasowo u mamy beby.[/QUOTE] to dobrze bo tak się martwię o te wszystkie bidy, które są teraz na dworze Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [COLOR=Red][B]Wycofana i zlękniona Hope potrzebuje dt, inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje. [U] Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc![/U] [/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie[/URL] Quote
beba Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Sonia jest teraz u moich rodziców bo mrozy są nie do wytrzymania :( allegro ciągle odnawiane może rzeczywiście trzeba nowe zdjęcia zrobić. Musze kogoś z lepszym aparatem dorwać. I jakiś tekst nowy napisać. Quote
Piromanka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='beba']Sonia jest teraz u moich rodziców bo mrozy są nie do wytrzymania :( allegro ciągle odnawiane może rzeczywiście trzeba nowe zdjęcia zrobić. Musze kogoś z lepszym aparatem dorwać. I jakiś tekst nowy napisać.[/QUOTE] No dokładnie. Jeśli do tej pory nie poskutkowało, trzeba wszystko pozmieniać. Quote
hesia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Piromanka']No dokładnie. Jeśli do tej pory nie poskutkowało, trzeba wszystko pozmieniać.[/QUOTE] Nie znam sie na allegro, ale wiem, ze jest tzw. wyroznione. Moze to pomoze. Moglabym ponownie przeslac na konto Piromanki 12,60 (nr konta mam). Ale potrzebny bylby wyciskajacy lzy z oczu tekst. Musi sie udac. Quote
Piromanka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja nic nie chcę mówić, ale _Lara pisze takie właśnie teksty.... Quote
feliksik Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Beba, mam namiar z ogłoszenia - może spróbujesz zadzwonić: Miejscowość: [B]Brwinów[/B] Województwo: [B]Mazowieckie[/B] Przyjmę małego pieska, W domu z ogródkiem jest ciepły kącik po stracie przyjaciela. 22 396 83 05 Jolanta. tel. 506 391 113 Quote
feliksik Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 a ja wysyłam jeszcze info na ogłoszenia, gdzie podany jest e-mail, albo gg Quote
beba Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 przepraszam, że ostatnio jestem tutaj nieobecna ale moja sunia ciężko chorowała a wczoraj odeszła za Tęczowy Most :( spróbuje dzisiaj zadzwonić ale nie wiem czy to dobry moment, może lepiej po świętach Quote
feliksik Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='beba']przepraszam, że ostatnio jestem tutaj nieobecna ale moja sunia ciężko chorowała a wczoraj odeszła za Tęczowy Most :( spróbuje dzisiaj zadzwonić ale nie wiem czy to dobry moment, może lepiej po świętach[/QUOTE] Beba, jak strasznie mi przykro. jeszcze przed świętami taka tragedia. Faktycznie może lepiej zadzwonić po świętach, choć piszę to z opóźnieniem, bo dopiero teraz weszłam na kompa Quote
beba Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 nic mi się nie chce :( nie mogę się pozbierać Postaram się w tym tygodniu zrobić nowe zdjęcia. Ostatnie które robiłam niestety nie wyszły za specjalnie a na allegro muszę koniecznie mieć nowe. Quote
feliksik Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 wrzuciłam Sonię do kolejnego wątku, gdzie szukają suczki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176816-Sprawdzony-dom-dla-A-redniej-suni-1-5-roku-do-3-lat?p=13815575#post13815575[/URL] Quote
beba Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dziękuje Feliksik ja dzisiaj dałam ogłoszenie w lokalnej gazecie Quote
Piromanka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='beba']dziękuje Feliksik ja dzisiaj dałam ogłoszenie w lokalnej gazecie[/QUOTE] Super! Miejmy nadzieję, że poskutkuje! Quote
beba Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 zdjęcia nie są najładniejsze bo Sonia w ciągłym ruchu ale ważne, że nowe :) allegro promowane może ktoś wreszcie sunie wypatrzy [url]http://www.allegro.pl/item878940277_czekam_moze_wlasnie_na_ciebie.html[/url] Quote
Recommended Posts