stratoos Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Alba1986']Witam. Wieści są tak bardzo radosne, że mam ochote się nimi podzielić:multi: Znalależliśmy psiaka, któremu damy dom:multi: To 3 letnia suczka, mix husky. Kiedy przeczytałam jej wątek od razu pomyślałam o adopcjii. Można o niej poczytać w tym wątku:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-husky-w-wersji-mini-3letnia-suczka-141484/"]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-husky-w-wersji-mini-3letnia-suczka-141484/[/URL] Za kilka dni suczka trafi do nas:multi:[/QUOTE] Świetnie :multi: :multi: :multi: Od razu jak do Was trafi, prosimy o zdjęcia jak się dogaduje z Aresem :cool3: Quote
Agniecha93 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Witam :) [quote name='Alba1986 '] Witam. Wieści są tak bardzo radosne, że mam ochote się nimi podzielić:multi: Znalależliśmy psiaka, któremu damy dom:multi: To 3 letnia suczka, mix husky. Kiedy przeczytałam jej wątek od razu pomyślałam o adopcjii. Można o niej poczytać w tym wątku:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-husky-w-wersji-mini-3letnia-suczka-141484/"]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/...suczka-141484/[/URL] Za kilka dni suczka trafi do nas:multi:[/QUOTE] GRATULACJE :multi::multi: Powinno być więcej takich ludzi Quote
Alba1986 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='deer_1987']Super! gratulacje! nie zapominaj o naszej galeri :P[/QUOTE] Dziękuje;) nie zapominam;) [quote name='zmierzchnica']Ojej, jak się cieszę! :multi: Widziałam wątek tej suni wcześniej, zakochałam się w niej. Bardzo się cieszę, że będzie miała dogomaniacki domek i będziemy mogli oglądać jej fotki (to taka aluzja :diabloti:). Trzymam kciuki,żeby wszystko przebiegło gładko i sprawnie :loveu:[/QUOTE] Dziękuje;) Ja też strasznie się ciesze, że możemy dać jej dom w którym mam nadzieje jej się spodoba:multi: Fotki wstawie jak tylko sunia się u nas pojawi;) [quote name='as_kate']witamy się :) również gratuluję serca i otwartości :) Ares trzyma się świetnie :) ciekawe, jak zareaguje na młodszą suczkę :)[/QUOTE] Witam:multi: i Dziękuje;) [quote name='stratoos']Świetnie :multi: :multi: :multi: Od razu jak do Was trafi, prosimy o zdjęcia jak się dogaduje z Aresem :cool3:[/QUOTE] Ares jest bardzo spokojnym i kulturalnym starszym panem :cool3:więc myśle, że się ze sobą dogadają;) [quote name='Agniecha93']Witam :) GRATULACJE :multi::multi: Powinno być więcej takich ludzi[/QUOTE] Dziękuje:multi: Quote
zmierzchnica Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Z opisu wynika, że będziecie mieli przy niej trochę pracy ;) Ale wszystko się da przezwyciężyć, a jak sunia wam zaufa to dopiero będzie radość i wielka miłość :p Quote
sunshine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mini jest śliczna na pewno odwdzięczy się Wam ogromna miłością:loveu:. Powodzenia! Quote
asiunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Słodka niunia:multi:serdecznie gratuluje!sunia będzie miałą u Was jak w raju:loveu: Quote
sandgom Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gratuluję :multi: Sunia jest prześliczna, ma takie hipnotyzujące spojrzenie. :loveu::loveu: Świetnie, że chcecie dac jej dom. Będzie Was, bardzo, bardzo kochać :loveu: Quote
Alba1986 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zmierzchnica']Z opisu wynika, że będziecie mieli przy niej trochę pracy ;) Ale wszystko się da przezwyciężyć, a jak sunia wam zaufa to dopiero będzie radość i wielka miłość :p[/QUOTE] Pracy będzie sporo, ale myśle, że sobie poradzimy;) Miałam już okazje wychowywać psiego dzikusa. Trafiła mi się ok 5 miesięczna suczka mix ONka, bita i w strasznym stanie:shake: znaleziona w lesie w pobliżu mojego domu.Obecnie ma ok 6 lat i mieszka u mojej cioci mając do dyspozycji spore podwórko. Niestety nie ufa obcym ludziom:-( bo nie udało mi się tego u niej wyeliminować mimo ciężkiej pracy. Mam nadzieje, że praca z Mini będzie równie owocna. Ja na pewno włoże w jej wychowanie tyle pracy i serca ile tylko będzie konieczne;) [quote name='sunshine']Mini jest śliczna na pewno odwdzięczy się Wam ogromna miłością:loveu:. Powodzenia![/QUOTE] [quote name='asiunia']Słodka niunia:multi:serdecznie gratuluje!sunia będzie miałą u Was jak w raju:loveu:[/QUOTE] Na pewno. Dzieki:multi: [quote name='sandgom']Gratuluję :multi: Sunia jest prześliczna, ma takie hipnotyzujące spojrzenie. :loveu::loveu: Świetnie, że chcecie dac jej dom. Będzie Was, bardzo, bardzo kochać :loveu:[/QUOTE] To prawda jest prześliczna:loveu: [quote name='Agniecha93']To kiedy nowy domownik przybywa? :)[/QUOTE] Mamy nadzieje, że już dzisiaj:multi: Quote
zmierzchnica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [QUOTE]Pracy będzie sporo, ale myśle, że sobie poradzimy;-) Miałam już okazje wychowywać psiego dzikusa. Trafiła mi się ok 5 miesięczna suczka mix ONka, bita i w strasznym stanie:shake: znaleziona w lesie w pobliżu mojego domu.Obecnie ma ok 6 lat i mieszka u mojej cioci mając do dyspozycji spore podwórko. Niestety nie ufa obcym ludziom:-( bo nie udało mi się tego u niej wyeliminować mimo ciężkiej pracy. Mam nadzieje, że praca z Mini będzie równie owocna. Ja na pewno włoże w jej wychowanie tyle pracy i serca ile tylko będzie konieczne;-)[/QUOTE] Miałam podobnie z Chibi ;) Dzikuska, wychowana na działce, nie zaznała od ludzi nic dobrego. Duuużo pracy i wyszła na prostą, choć nadal obcych ludzi (szczególnie w większych ilościach) się obawia, a dzieci bardzo boi (to zasługa jednego dzieciaka, który uznał, że dręczenie psa jest super zabawą). Ale i tak jest już lepiej, i u Was także będzie :multi: Jak tylko sunia przybędzie to napiszcie relacje, jak się ułożyło między nią i Aresem itd :p Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Widzę że banerek zmienił się już:loveu:. Wszystko gotowe na przybycie....Saszki :razz:, śliczne imię pasuje do niej:loveu: Quote
Alba1986 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Na razie ciągle czekam:razz: uzbrojona w cierpliwość na wieści o małej. Pojawił się problem z powodu braku kontaktu z dotychczasowymi opiekunami:shake: Quote
Dariette. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Także czekam z niecierpliwością na Saszkę i wieści ;). Quote
sandgom Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja również z wielką niecierpliwością czekam. ;) Quote
Alba1986 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [B]Nowy domownik dotarł!:multi::multi:[/B] [IMG]http://images44.fotosik.pl/189/eca16f68a6b1daf0med.jpg[/IMG] [SIZE="5"][B][COLOR="Red"]SASZA[/COLOR][/B][/SIZE] [B]Rasa:[/B]Oryginalna miniaturka husky [B]Data Urodzenia:[/B]01.04.2006r. [B]Umaszczenie:[/B]Czarno - białe [B]Kolor oczu: [/B]Niebieskie [B]Troche informacji:[/B] Sasza trafiła do nas ze Szczrcińskiego TOZu,( w wyniku nieudanej adopcjii poprzedni właściciele postanowili ją oddać) Wcześniej miała ona do dyspozycjii duży ogród i towarzystwo innego psa. Niestety pomimo dobrych warunków suczka ciągle uciekała, była nieufna i nie dawała się w żaden sposób złapać. Właściele nie radzili sobie z tym i postanowili ją oddać. Tak właśnie Sasza po długich przemyśleniach i wizycie przedadopcyjnej trafiła w końcu do nas:multi: Na razie relacje miedzy psami są raczej dobre;) Ares jest podekscytowany nowym domownikiem, ale to normalne;) Sasza ładie przespała noc;) Na razie wogóle się nami nie interesuje, ale trudno się dziwić skoro najpierw musi się przystosować do nowych warunków;) [IMG]http://images49.fotosik.pl/188/7ad82491450bff7emed.jpg[/IMG] Quote
zmierzchnica Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jaka ona słodka i malutka... I jak się zachowuje? Jak się dogadała z Aresem? Jest jeszcze pewnie bardzo nieufna? Quote
Alba1986 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='zmierzchnica']Jaka ona słodka i malutka... I jak się zachowuje? Jak się dogadała z Aresem? Jest jeszcze pewnie bardzo nieufna?[/QUOTE] Przede wszystkim jest bardzo spokojna. Dziś rano udało mi się ją namówić żeby wzieła z ręki skrzydełko z kurczaka:multi: to ogromny sukces. Ares właściwie zupełnie ją olewa:razz: Wczoraj wieczorem kilka razy na nią warknoł ale już jest dobrze;) Jest nieufna ale pozwala się dotykać i nie zrywa się za każdym razem gdy chcemy obok przejść [quote name='deer_1987']Sliczna jest ;)[/QUOTE] [quote name='sandgom']Piękna :loveu:[/QUOTE] Dziękuje:multi: Fotki postaram się dodać wieczorem jak dojedzie aparat;) Quote
Agniecha93 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jaka śliczna :loveu: To dobrze, że psy się dogadują. Czekam na dalsze relacje i oczywiście zdjęcia :cool3:. Quote
Sebriel Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak ładnie wygląda w nowym domku :cool3::cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts