TERESA BORCZ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :???:Cioteczki i wujkowie, :loveu::loveu: Jest postęp ale trzeba mocniej głosować żeby zdobyć nie zagrożone conajmniej 3 miejsce. Mam małe znajomości ale dziś zaaktywizowałam szkołę średnią. Nie wiem ilu uczniów zagłosuje, ale może coś pomogą. KTO MA JAKĄŚ SZKOŁĘ W SĄSIEDZTWIE ?:Help_2::Help_2: Quote
Alicja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Hama dzisiaj pojechala do nowego domu[/quote] [FONT=Arial][B] powodzenia w nowym domku[/B][/FONT] :kciuki: Quote
Kisiaraf Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja pomału wracam "do formy" i ruszam z ogłoszeniami, ponieważ dodatkowo jeszcze odnawiam idzie mi to troszke wolno. Ale Jackson ogłoszony z taki tekstem: " [COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]"Jestem pięknym psim młodzieńcem (mam rok) z wyglądu podobnym do owczarka niemieckiego. Skąd jestem niewiadomo jedne co jest 100% pewne potrzebuje domku i miłości!!! Jestem bardzo przyjacielski uwielbiam kontakt z ludźmi. Mam w sobie mnóstwo energii, którą chętnie wykorzystam na spacerach i zabawach z Tobą [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman]. P[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Times New Roman]o prostu psi ideał tylko szkoda, że bez domku [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Proszę nie przechodź obojętnie obok mojego apelu: PROSZĘ O DOM!!!"[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ogłoszony na:[/SIZE][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]kupiepsa.pl [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]adopcje.org eoferty.com.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]kokosy.pl e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR] Przy okazji pytanko jak Kajunia-ta starsza owczarka? No i czy mogłybyście wyjść w sobote z Pimpusiem może mu wątek zrobie?! Quote
iwona213 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 jak tylko bede w sobote w schronie to wyjde z pimpkiem. Dziś Aza 2 razy się łapneła z Zizką, zaczyna bronić swojego terenu, do mnie sie bardzo cieszy, ale moje suki są bee i pokazuje na nie zęby... a tak bym chciała zeby sie zaprzyjaźniły... musimy chyba częsciej wychodzic na neutralny grunt a nie pakować się na jej posesje :cool3: Quote
TERESA BORCZ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :iloveyou::iloveyou:Ktoś zrobił piękny wybór, urody jej nie brak. Oby i szczęście dopisało . Szczęśliwego nowego domku piękna Hamo !!!!:happy1::happy1: Quote
Nikus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='TERESA BORCZ']:???:Cioteczki i wujkowie, :loveu::loveu: Jest postęp ale trzeba mocniej głosować żeby zdobyć nie zagrożone conajmniej 3 miejsce. Mam małe znajomości ale dziś zaaktywizowałam szkołę średnią. Nie wiem ilu uczniów zagłosuje, ale może coś pomogą. KTO MA JAKĄŚ SZKOŁĘ W SĄSIEDZTWIE ?:Help_2::Help_2:[/quote] To jest myśl!!!!! Pani Tereso dzięki za podpowiedź:lol: Quote
Kisiaraf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dzięki Iwonko czekam na wieści o Pimpku :) Co do Azy to tak jak mówisz postaraj się częściej spacerować z nimi razem. Napewno się zgodzą najwyżej będą neutralne dla siebie. Będzie oki trzymam kciuki :) Quote
akile Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dziewczyny przydałyby się plakaty w akademikach politechniki. Przecież tam w każdym pokoju są przynajmniej dwie osoby z komputerami (wiem, bywałam tam za młodu ;) ). Może też jakieś inne dojście do braci studenckiej. Ma ktoś jakiś pomysł? PS: To pisałam ja, Angelika. I mam prośbę jeszcze czy ktoś Wojtkowi (vel Trampkowi) mógłby zrobić ogłoszenia? To ten pies z postu 694. Zapłacę :) (Użyłam imienia Trampek bo nie wiem czy z ludzkim imieniem nie będzie miał mniejszych szans). Tekst: Trampek to pies w kwiecie wieku (lat ok 6), który z niewiadomych przyczyn trafił do schroniska. Średniej wielkości, z sierścią lekko szorstką, pszeniczną, białą końcówką ogona i czarnym jak węgiel nosem. Ze względu na rodzaj sierści wymaga troszkę więcej uwagi np. podcinanie włosów na łapach (w zimie przykleja się do nich śnieg), systematyczne czyszczenie uszu (niestety ze względu na brak możliwości systematycznego czyszczenia i usuwania sierści powraca stan zapalny). Trampek uwielbia spacery. Wyrywa się na nie jak szalony :) Zanim nie sprawdzi ulubionych krzaczków nie zwraca uwagi nawet na pieszczoty czy smakołyki i niestety ciągnie wtedy na smyczy. Za to kiedy już "wymieni najpotrzebniejsze informacje" od razu zaczyna się domagać czegoś pysznego i idzie już bliżej człowieka. Po kilku próbach szkolenia (niezbyt intensywnych) potrafi już siadać, warować i podawać łapę ... ale ... No właśnie Trampek to pies z charakterkiem. Jeśli tylko wyczuje wahanie przewodnika lub najzwyczajniej się rozleniwi to kombinuje jak może żeby tylko się zbytnio nie przepracować (ma w sobie chyba coś z terierów). Będzie świetnym psem dla osoby, która lubi i może poświęci psu troszkę czasu. Quote
Nikus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Idziemy jak burza jesteśmy na podium- 3 miejsce.....tak trzymać cioteczki i wujkowie:multi: Quote
iwona213 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 dzieki Niki za informacje, ale mi humor poprawiłeś :loveu: jeszcze 7 dni, damy rade, wygramy karme dla naszych mniejszych przyjaciół :mad::mad::mad: Quote
Nikus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 nie ma innej opcj:lol:i....dopiero zaczynamy walczyć:cool3:.... Quote
TERESA BORCZ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cioteczki i wujkowie, lista do podpisu dla studentów Politechniki Gliwickiej po skandalu z OZZIM była w sali z kserokopiarkami i innymi urządzeniami jak fax, telex komputery. Sama tam właśnie podpisywałam długaśną listę protestacyjną i nawołującą do zmainy prawa dot. zwierząt. Trzeba napisać wyrażny anons z prośbą o głosowanie i podskoczymy na wyższe miejsce a napewno nie spadniemy. Mogę tam jutro podjechać bo wiem gdzie to jest dokładnie. Tam jest ruch większy niż w kafejce czy korytarzach, no i ludzie sprawdzeni. Ja bylam na Makro wydziale, jakiś informatyczny,są też inne. Liceum dzis trochę zadziałało, może jutro też częśc jeszcze będzie głosować. Mam jeszcze gimnazjum i zawodowe. Jutro spróbuję. nie dajmy sie zrzucić jak Krakowiacy!!! Quote
Agnieszka103 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='iwona213']Agnieszko czy ona jest też taka smutna jak poprzednia Czortunia?? napisz coś więcej o niej o od razu wkleje ją na 1 stronke.[/quote] Czortunia na wybiegu z innymi psiakami była bardzo "wycofana". Nie pchała się do krat. Dziękuję, że jest już na 1 stronie. Suńka jest bardzo spokojna ale kiedy się ją przytula, bardzo garnie się do człowieka. Nie ukrywam, że jest to jedna z moich faworytek :) Quote
Agnieszka103 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 akile, super że jesteś tu z nami ;) No i witam serdecznie kosteczka :) Quote
Agnieszka103 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='iwona213']dzieki Niki za informacje, ale mi humor poprawiłeś :loveu: jeszcze 7 dni, damy rade, wygramy karme dla naszych mniejszych przyjaciół :mad::mad::mad:[/quote] Również na to liczę. Nie może być inaczej ;) W pracy zrobiłam "akcję" i wszyscy powysyłali głosy ze wszystkich swoich adresów mailowych Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 witam jak macie czas to mozna wejsc na nk na panel miato Gliwice i tam wysylac ludziom wiadomosci ;) ja takj wczoraj robilam dzis tez będę;)ja zacze.łam od początku, moja kolezanka dzis zacznie od konca więc jesli ktos chętny to mozna jakos od srodka, tam jest zalogowanych kilka tysiecy ludzi więc jak wszystkich obskoczymy to wygramy hehe:eviltong: Quote
iwona213 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wojtka vel Trampka wrzuciłam na 1 strone wczoraj wrzucałam Grubą do 9 postu i jakimś cudem usunełam 4 psy, nawet nie wiem jakie tam były, mam nadzieje ze mod mi przywróci ten post, juz napisalam na Maupa, napisze jeszcze do Pianki bo Maupa nie odpowiada. Quote
Pogódka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witam Mam pytanie, czy w schronisku w Gliwicach w tej chwili znajduje się jakiś młody jamnik do adopcji, albo jakiś mały słodziak??? Dziękuję za odpowiedz Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Pisczki są wystawione na 1 stronie, tam tez są jamniki. Jesli chodzi o szczeniaczki to pare dni temu przyszła sunia z młodymi, więc są ale kundelki Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 i szczeniaki, ktore znalazła asia [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2247511_cztery_szczeniaki_szukaja_domkow.html"][COLOR=#000000]cztery szczeniaki szukają domków![/COLOR][/URL] Quote
Kisiaraf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Miejscówka doskonała w rankingu konkursowym :Cool!: Brawka dla wszystkich za pomysł na ludzi głosujących. Oj będą miały co psiaki wcinać czuje to :loveu: A ja ogłosiłam Jacksona na kolejnych stronkach: [COLOR=black][FONT=Verdana]katowice.gumtree.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]katowiceslask.pajeczyna.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]gieldaogloszen.pl[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]przygarnij.pl[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]spacerek.net[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]adopcjepsow.org[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]pineska.pl[/COLOR][/FONT] Iwonko serduszko jak znajdziesz chwilunie to wrzuś na pierwszą-dzięki. Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a czy Jackson ma allegro? jesli nie to prosze daj linka do jednego z ogloszeń to mu zrobie Quote
iwona213 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 uzupełnie wątek jutro jak bede miała chwilke, dziś Pianka przywróciła mi 9 post a tam własnie jest m.in Jackson, dzis juz uciekam Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 juz ma;) [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=760029097"]www.allegro.pl/show_item.php?item=760029097[/URL] Quote
Kisiaraf Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dzięki Brysio za allegro, sorka, że nie odpisałam wczoraj ale zaraz się wylogowałam. Quote
Recommended Posts