Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jackson- młodziutki około roczny samczyk, piękny chlopczyk w typie owczarka. Bardzo przyjacielski, przytulaśny. Strasznie domaga się kontaktu z człowiekiem, lubi zabawy, gonitwy i wyglupu jak to młody psiak.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']jak to jest z tym głosowaniem? Dziś chciałam zagłososwać z tych samych maili co wczoraj i wyskoczyło mi, że już głosowałam z tego maila. To można tylko raz?[/quote]
Tak-jeden adres mailowy-jeden głos...więc..zakładajcie inne adresy i głosujemy dalej:evil_lol:

Posted

Maleńka szorstkowłosa sunia, została przyniesiona wczoraj, przez dzieci, ktore znalazły ją przywiązaną do drzewa. Ma roczek jest wielkości królika, waży około 1,5 kilo, więcej nie urosnie. Jest bardzo wystraszona

Posted

ja dziś mam już 2 kociki, myślałam że były dwa ale teraz wiem że jest jeszcze trzeci, mam 2 tygodnie żeby im znaleźć dom, kociki są cudowne, straszne przylepki, siedzą cały czas koło mnie lub na mnie i śpią albo się bawią. Mam nadzieje że uda mi się złapać tego trzeciego, choć tamten jest strasznym dzikusem.

Posted

[quote name='nika28']Cholra no. Dlaczego mój dom nie jest z gumy ? :-(
On jest na miau.pl ?
Tam dziewczyny cuda wyczyniają...[/quote]

nie ma go nigdzie (pytam po znajomych kociarach), jakbyś mogła go tam dać byłabym wdzięczna.

Posted

Zaraz go dam, tylko napisz o nim coś więcej, w jakim jest wieku, czy jest oswojony, jak znalazł się w schronisku (jeśli wiadomo), i czy w gre wchodzi DT. Będziemy czegoś szukać dla biedaka :-(

Posted

dzieki Nika, mam maleńką prośbę usuń informacje ze kocik jest w Gliwicach, żeby ludzie nie dzwonili na stacjonarny tylko na numer podany w ogłoszeniu, druga sprawa jakby ktoś był zainteresowany a byłby z daleka mogłby zrezygnować, a my zorganizujemy transport nawet na koniec świata dla niego jak się znajdzie doemk ;)