Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://img20.imageshack.us/img20/8830/dsc03747nd.jpg[/url] obrażona czy taka dumna? :evil_lol:

Piękna jest Fredziula :loveu:

Witamy popołudniowo :multi:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11'][URL]http://img20.imageshack.us/img20/8830/dsc03747nd.jpg[/URL] obrażona czy taka dumna? :evil_lol:

Piękna jest Fredziula :loveu:

Witamy popołudniowo :multi:[/QUOTE]

Fredziula jest bardzo pogodna i milusia, poprostu zapatrzyła sie na coś:eviltong::eviltong:

Foteczki na poprzedniej stronce.

Posted

[quote name='dysia-u']ona ma taki śmieszny , plamkowaty nosek czy tak na zdjęciu wyszło?
Ładne ma kolorki :lol:[/QUOTE]
Diekujmy za komplemencik. :lol:A nosek? No wlaśnie, myslalam ze to od preparatu, ktorym wet tamował krwawienie po obcinaniu pazurków, bo wtedy to zauważylam, ale przejrzałam wczesniejsze fotki i dopiero zobaczyłam, że ten nosek juz wtedy nie był jednolity, nie wiem dlaczego, czy to coś znaczy czy taka uroda? Jak ktoś wie niech mówi:roll:

[quote name='karkakarka'][URL]http://img22.imageshack.us/img22/5650/dsc03786pk.jpg[/URL]
Fredzi też pęknie włoski rosną :D[/QUOTE]
Tak, ale my troszke podcięłyśmy, no i teraz zaczynaja odrastać jeszcze włoski przy uzkach, które wet bez zastnowienia ciachnął, jak pierwszy raz ścinał włosy na uszkach, mam wrażenie ze obciął nie tylko z uszu ale i okolic:angryy:

Posted

Ja tolce ze środka uszu wyrywam włoski :p
A co do noska, to ponoć czasem tak jest jak jest mało pigmentu - taka jej uroda, moja tola miała niedobarwiony nosek jak była malutka, ale z czasem w miarę nosek się "zaczernił". W lato trzeba dużo na słońcu chodzić to ponoć pomaga, na zimę przebarwienie może się nasilać. Czytałam o tym w necie, bo tak jak już pisałam Tola też taki miała :)

Posted

[B][I]Cześć :cool3:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Mam pytanko, skad jestescie? [/I][/B]
[B][I]Ostatnio Karina zauwazyla podobienstwo mojej Fibki do Twojej Fredzi... i po dzisiejszych zdjeciach musze stwierdzic, ze miala racje :-o Nawet te jasne plamki na noskach mają podobne :crazyeye:[/I][/B]

Posted

[quote name='moniczkaa86'][B][I]Cześć :cool3:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Ostatnio Karina zauwazyla podobienstwo mojej Fibki do Twojej Fredzi... i po dzisiejszych zdjeciach musze stwierdzic, ze miala racje :-o Nawet te jasne plamki na noskach mają podobne :crazyeye:[/I][/B][/QUOTE]

Ja juz kiedys zwrocilam uwage ze one takie podobne, ale nic nie pisalam :roll:

Posted

[B][I]Ostatnio Karina zauwazyla podobienstwo mojej Fibki do Twojej Fredzi... i po dzisiejszych zdjeciach musze stwierdzic, ze miala racje :-o Nawet te jasne plamki na noskach mają podobne :crazyeye:[/I][/B][/QUOTE]
Ja zauważyłam :loveu::loveu:
tak się musiałam pochwalić:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jakie te ciotki z dogo spostrzegawcze;) Nigdy na tę plamkę na nosie nie zwróciłam uwagi. Przyglądnęłam się i jest, ale cudna. Wiesz co? Będę starannie dobierała zdjęcia na forum, bo i u mnie coś wypatrzą:eviltong:
Nie przywitałam się, no to się witam. Fredziula cudna z plamką czy bez. Bez dwóch zdań!!!!!

Posted

[quote name='karkakarka']Ja tolce ze środka uszu wyrywam włoski :p
A co do noska, to ponoć czasem tak jest jak jest mało pigmentu - taka jej uroda, moja tola miała niedobarwiony nosek jak była malutka, ale z czasem w miarę nosek się "zaczernił". W lato trzeba dużo na słońcu chodzić to ponoć pomaga, na zimę przebarwienie może się nasilać. Czytałam o tym w necie, bo tak jak już pisałam Tola też taki miała :)[/QUOTE]

Moja Pipi tez ma taki nosek :cool1:

Posted

My jesteśmy z kujawsko pomorskiego, a gdzie kupowałaś Fibkę?
Z tego co czytam to sporo yoreczków ma takie noski- to wybrańcy losu;):eviltong:.
Jak tylko wszystkim odpiszę to lecę do was na porównanie:crazyeye: jestem ciekawa- wczoraj nie zdążyłam:razz:.
Pozdrawiam wybrańca:evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']Ja juz kiedys zwrocilam uwage ze one takie podobne, ale nic nie pisalam :roll:[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']Ja zauważyłam :loveu::loveu:
tak się musiałam pochwalić:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A ja nie zauważyłam:oops:

[quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Viky i Ja']Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Nati28']Witam z rana i zycze milego dnia :loveu:[/QUOTE]

[quote name='megi82']dzień doberek we wtoreczke
my juz po kaffe
vczekamy na foteczki nowe[/QUOTE]

[quote name='Natalia&Lola']Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;)[/QUOTE]

[quote name='jot11']Dzień dobry wtorkowo :multi:[/QUOTE]
Witam wszystkie yorkomaniaczki,ja dzis byłam w pracy pierwszy dzionek po L4. Strasznoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz:

Posted

[quote name='Truska34']Jakie te ciotki z dogo spostrzegawcze;) Nigdy na tę plamkę na nosie nie zwróciłam uwagi. Przyglądnęłam się i jest, ale cudna. Wiesz co? Będę starannie dobierała zdjęcia na forum, bo i u mnie coś wypatrzą:eviltong:
Nie przywitałam się, no to się witam. Fredziula cudna z plamką czy bez. Bez dwóch zdań!!!!![/QUOTE]
Dzękujemy, ja też tak myślę:oops::eviltong::evil_lol:.Witam i pozdrawiam:p

[quote name='Pegaza']Moja Pipi tez ma taki nosek :cool1:[/QUOTE]
Pisałam juz Fibce, bo nasze yoreczki to wybrańcy losu:eviltong::eviltong::eviltong:
Witam i pozdrawiam:lol: