beataczl Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 o,jest Binguś, słodziak jeden jaki pycholek szczesliwy, widac ma sie dobrze...:smile: Quote
Tola^^ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Aż nie mam słów żeby opisać to co czuję ! widzę te zdjęcia to od razu się uśmiecham i jestem szczęśliwa widząc takiego szczęśliwego Bingusia! :loveu: Quote
bela51 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Sliczny ten nasz Bingus. Szczęsliwy chyba i ciałka nabrał:lol: Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jejciu, Bingo :) jesteś... taaaki śliczny :) ciałka faktycznie nabrałeś, a jaki masz zadowolony pychol :) i taki wybieg duży i na tej zielonej trawce tak słodko wyglądasz :) aż chce się żyć jak się patrzy na zdjęcia zadowolonego psa :) a tak na marginesie - ty Bingo agresywny w stosunku do innych psów? no tak, w schronisku byłeś gryziony, nie czułeś się tam bezpiecznie i pewnie, teraz... odżyłeś, nabrałeś masy i sił i zacząłeś sam atakować... i co z tego masz? nie możesz się bawić z innymi psiakami... a tak miałbyś weselej. Quote
Tola^^ Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Nasz Bingus również z imieniem zmienił również charakterek. Kulfon - przerażony, gryziony pies, nie umiejący sobie poradzić w schronie :-( a teraz Bingo - pewny siebie, masywny i nietolerujący innych psiaków :evil_lol: Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [QUOTE]Nasz Bingus również z imieniem zmienił również charakterek. Kulfon - przerażony, gryziony pies, nie umiejący sobie poradzić w schronie [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] a teraz Bingo - pewny siebie, masywny i nietolerujący innych psiaków [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] to teraz skoro tyle zmian to najpierw zmienił schronisko na hotel, a teraz skoro stał się pewny siebie, zmężniał, to powinien hotel na swój własny domek zmienić :) Quote
Tola^^ Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Akrum']to teraz skoro tyle zmian to najpierw zmienił schronisko na hotel, a teraz skoro stał się pewny siebie, zmężniał, to powinien hotel na swój własny domek zmienić :)[/QUOTE] Oby tak było żeby taka zmiana zagościła w jego życiu :multi: Quote
Doda_ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Proszę o nr konta i dane na PW, wyślę deklarację za czerwiec Quote
Tola^^ Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Doda_']Proszę o nr konta i dane na PW, wyślę deklarację za czerwiec[/QUOTE] Już wysłałam ci na PW! :):) Quote
Doda_ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Tola^^']Już wysłałam ci na PW! :):)[/QUOTE] bardzo dziekuje, deklaracja wyslana. Quote
Agata,Sonia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Doda_']Proszę o nr konta i dane na PW, wyślę deklarację za czerwiec[/QUOTE] Doda_, w maju wpłacałas 2 razy,10.05-20zł i 13.05.-20zł czyli wpłata z czerwca będzie za lipiec tak? Nowe wpłaty: 31.05. Akrum 20,00 za czerwiec 2.06. Malibo57 50,00 Izabela1234 15,00 Sylwija 30,00 4.06. Plicha 10,00 Beataczl 10,00 Ola la 20,00 za czerwiec Dziękujemy:lol::lol::lol::lol::lol: Izabela 1234,wpłata z 2.06 to za czerwiec czy lipiec?Chodzi o to,że pierwszy raz wpłacałas 6.04,póżniej 2 razy w maju i raz w czerwcu.Wpłatę z kwietnia mam zaliczyc na marzec czy kwiecień?:cool3: Tola,jutro wyślę Tobie wiadomośc z małymi korektami wpisów na 1 stronie. Słodkich snów Binguś. Quote
Tola^^ Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Poprawiałam na pierwszej... Ok to czekam jutro na PW od Agaty,Soni... Przydało by się Allegro dla Binga ponieważ tamte jest już nieaktualne... :( Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Bingo, kolejne dni lecą, a ty nadal w hoteliku... bez swojego człowieka :( a może.... może mogłaby któraś z ciotek zrobić plakacik, taki ładny, żeby porozwieszać w okolicy, do lecznic dać, na słupach ponaklejać?? Quote
Agata,Sonia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Cioteczki,rozmawiałam z właścicielem hotelu.Binguś miał przyjaciela,wszystko było ok,aż pewnego dnia postanowił Go nastraszyc czyli ogólnie nasz chłopak ma humorki jak kobieta w ciąży;),ale do ludzi jest bardzo kochany:lol: Ma duży wybieg,ale niestety jest na nim sam. Myślę,że Binguś musi trafic do domu,gdzie nie ma innych psów,tak będzie najlepiej:roll: Quote
izabela1234 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Agata,Sonia']Doda_, w maju wpłacałas 2 razy,10.05-20zł i 13.05.-20zł czyli wpłata z czerwca będzie za lipiec tak? Nowe wpłaty: 31.05. Akrum 20,00 za czerwiec 2.06. Malibo57 50,00 Izabela1234 15,00 Sylwija 30,00 4.06. Plicha 10,00 Beataczl 10,00 Ola la 20,00 za czerwiec Dziękujemy:lol::lol::lol::lol::lol: Izabela 1234,wpłata z 2.06 to za czerwiec czy lipiec?Chodzi o to,że pierwszy raz wpłacałas 6.04,póżniej 2 razy w maju i raz w czerwcu.Wpłatę z kwietnia mam zaliczyc na marzec czy kwiecień?:cool3: Tola,jutro wyślę Tobie wiadomośc z małymi korektami wpisów na 1 stronie. Słodkich snów Binguś.[/QUOTE] Daj tą wpłatę na kwiecień w lipcu puszcze nowy przelew dla Bingusia Quote
Agata,Sonia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ok,dzięki:lol::lol: czyli wpłatę z kwietnia daję na marzec,z 5 maja na kwiecień,z 11 maja na maj,a z 2 czerwca na czerwiec. Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 podpiszcie kto moze petycje::smile: [B][SIZE=3][COLOR=blue]Petycja EUROPARLAMENT [/COLOR][/SIZE][/B][URL]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481[/URL] Quote
ana666 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Agata,Sonia']Cioteczki,rozmawiałam z właścicielem hotelu.Binguś miał przyjaciela,wszystko było ok,aż pewnego dnia postanowił Go nastraszyc czyli ogólnie nasz chłopak ma humorki jak kobieta w ciąży;),ale do ludzi jest bardzo kochany:lol: Ma duży wybieg,ale niestety jest na nim sam. Myślę,że Binguś musi trafic do domu,gdzie nie ma innych psów,tak będzie najlepiej:roll:[/QUOTE] a z suczka by sie nie dogadał? Quote
Emigrantka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 MOje pare groszy na Bingo/Kulfona poszly 10-go, mam nadzieje ze juz doszly? Trzymaj sie przystojniaku.... Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Bingo, coś się zbyt odważny robisz, miałeś kolegę do zabaw, a teraz co... sam po wybiegu musisz biegać, a tak z kolegą byłoby ci raźniej... No to szukamy domku bez innych zwierzaków... tylko żeby choć ktoś jeden zadzwonił z ogłoszeń, a tu... niestety cisza... Quote
beataczl Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a do dziewczyn tez sie rzuca, czy tam nie ma kolezanek... Quote
Tola^^ Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Mam nadzieje że wkrótce znajdzie sobie nowego kolego bądź koleżankę :D Quote
Recommended Posts