Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż nie mam słów żeby opisać to co czuję !
widzę te zdjęcia to od razu się uśmiecham i jestem szczęśliwa widząc takiego szczęśliwego Bingusia! :loveu:

Posted

jejciu, Bingo :) jesteś... taaaki śliczny :) ciałka faktycznie nabrałeś, a jaki masz zadowolony pychol :)
i taki wybieg duży i na tej zielonej trawce tak słodko wyglądasz :) aż chce się żyć jak się patrzy na zdjęcia zadowolonego psa :)
a tak na marginesie - ty Bingo agresywny w stosunku do innych psów? no tak, w schronisku byłeś gryziony, nie czułeś się tam bezpiecznie i pewnie, teraz... odżyłeś, nabrałeś masy i sił i zacząłeś sam atakować... i co z tego masz? nie możesz się bawić z innymi psiakami... a tak miałbyś weselej.

Posted

Nasz Bingus również z imieniem zmienił również charakterek.
Kulfon - przerażony, gryziony pies, nie umiejący sobie poradzić w schronie :-(
a teraz
Bingo - pewny siebie, masywny i nietolerujący innych psiaków :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Nasz Bingus również z imieniem zmienił również charakterek.
Kulfon - przerażony, gryziony pies, nie umiejący sobie poradzić w schronie [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
a teraz
Bingo - pewny siebie, masywny i nietolerujący innych psiaków [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
to teraz skoro tyle zmian to najpierw zmienił schronisko na hotel, a teraz skoro stał się pewny siebie, zmężniał, to powinien hotel na swój własny domek zmienić :)

Posted

[quote name='Akrum']to teraz skoro tyle zmian to najpierw zmienił schronisko na hotel, a teraz skoro stał się pewny siebie, zmężniał, to powinien hotel na swój własny domek zmienić :)[/QUOTE]

Oby tak było żeby taka zmiana zagościła w jego życiu :multi:

Posted

[quote name='Doda_']Proszę o nr konta i dane na PW, wyślę deklarację za czerwiec[/QUOTE]

Doda_, w maju wpłacałas 2 razy,10.05-20zł i 13.05.-20zł czyli wpłata z czerwca będzie za lipiec tak?

Nowe wpłaty:

31.05. Akrum 20,00 za czerwiec
2.06. Malibo57 50,00
Izabela1234 15,00
Sylwija 30,00
4.06. Plicha 10,00
Beataczl 10,00
Ola la 20,00 za czerwiec

Dziękujemy:lol::lol::lol::lol::lol:

Izabela 1234,wpłata z 2.06 to za czerwiec czy lipiec?Chodzi o to,że pierwszy raz wpłacałas 6.04,póżniej 2 razy w maju i raz w czerwcu.Wpłatę z kwietnia mam zaliczyc na marzec czy kwiecień?:cool3:

Tola,jutro wyślę Tobie wiadomośc z małymi korektami wpisów na 1 stronie.
Słodkich snów Binguś.

Posted

Poprawiałam na pierwszej...

Ok to czekam jutro na PW od Agaty,Soni...

Przydało by się Allegro dla Binga ponieważ tamte jest już nieaktualne... :(

Posted

Bingo, kolejne dni lecą, a ty nadal w hoteliku... bez swojego człowieka :(
a może.... może mogłaby któraś z ciotek zrobić plakacik, taki ładny, żeby porozwieszać w okolicy, do lecznic dać, na słupach ponaklejać??

Posted

Cioteczki,rozmawiałam z właścicielem hotelu.Binguś miał przyjaciela,wszystko było ok,aż pewnego dnia postanowił Go nastraszyc czyli ogólnie nasz chłopak ma humorki jak kobieta w ciąży;),ale do ludzi jest bardzo kochany:lol:
Ma duży wybieg,ale niestety jest na nim sam.

Myślę,że Binguś musi trafic do domu,gdzie nie ma innych psów,tak będzie najlepiej:roll:

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Doda_, w maju wpłacałas 2 razy,10.05-20zł i 13.05.-20zł czyli wpłata z czerwca będzie za lipiec tak?

Nowe wpłaty:

31.05. Akrum 20,00 za czerwiec
2.06. Malibo57 50,00
Izabela1234 15,00
Sylwija 30,00
4.06. Plicha 10,00
Beataczl 10,00
Ola la 20,00 za czerwiec

Dziękujemy:lol::lol::lol::lol::lol:

Izabela 1234,wpłata z 2.06 to za czerwiec czy lipiec?Chodzi o to,że pierwszy raz wpłacałas 6.04,póżniej 2 razy w maju i raz w czerwcu.Wpłatę z kwietnia mam zaliczyc na marzec czy kwiecień?:cool3:

Tola,jutro wyślę Tobie wiadomośc z małymi korektami wpisów na 1 stronie.
Słodkich snów Binguś.[/QUOTE]

Daj tą wpłatę na kwiecień w lipcu puszcze nowy przelew dla Bingusia

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Cioteczki,rozmawiałam z właścicielem hotelu.Binguś miał przyjaciela,wszystko było ok,aż pewnego dnia postanowił Go nastraszyc czyli ogólnie nasz chłopak ma humorki jak kobieta w ciąży;),ale do ludzi jest bardzo kochany:lol:
Ma duży wybieg,ale niestety jest na nim sam.

Myślę,że Binguś musi trafic do domu,gdzie nie ma innych psów,tak będzie najlepiej:roll:[/QUOTE]
a z suczka by sie nie dogadał?

Posted

Bingo, coś się zbyt odważny robisz, miałeś kolegę do zabaw, a teraz co... sam po wybiegu musisz biegać, a tak z kolegą byłoby ci raźniej...
No to szukamy domku bez innych zwierzaków... tylko żeby choć ktoś jeden zadzwonił z ogłoszeń, a tu... niestety cisza...