Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viris']Potrzebuję pomocy w zakupie jednej rzeczy na tej wystawie. Jeśli ktoś zechciałby mi pomóc bardzo proszę o PW.[/QUOTE]

Napisz mi na @ o co dokładnie chodzi może będę mogła pomóc!

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]A czy ktoś ma jakieś info o której wystawa się zaczyna ??

[B]Ważne:[/B]

Mamy miejsce dla jednej osoby (koniecznie z prawkiem, która mogłaby się zmienić z naszym kierowcą) z małym psem (w transporterku). Wyjazd ok. 18 w piątek, trasa Warszawa-trasa Katowicka-Cieszyn, więc może się ktoś po drodze dołączyć.

Chętnych proszę o kontakt - [email][email protected][/email] lub tel. 0-602-669-777[/COLOR][/FONT][COLOR=Navy]
[/COLOR]

Posted

Dostałam potwierdzenie i z niego wynika że przyjmowanie psów zaczyna się o 7:00 a rozpoczęcie wystawy i sędziowania w poszczególnych ringach o 10:00.

Właście, znalazł ktos przynajmniej ilościową stawkę psów ?

Posted

[quote name='Simona']Dostałam potwierdzenie i z niego wynika że przyjmowanie psów zaczyna się o 7:00 a rozpoczęcie wystawy i sędziowania w poszczególnych ringach o 10:00.

Właście, znalazł ktos przynajmniej ilościową stawkę psów ?[/QUOTE]

No wlasnie
Ja zglaszalam przez internet a Wy??
Nie mam nadal potwierdzenia ani nikt z moich znajomych.... czy "internetowi" nie dostaja potwierdzen??
Chcialabym wiedziec jednak czy przyjeli mi psy, zanim pojade....

Posted

[quote name='PANGEA']Jojku drogi a nei mozesz poprostu dosiasc sie do mnie ??[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]
No widzisz, ukrywaj się tak dalej, a napewno daleko zajedziemy :diabloti: (Jojek zostaje w domu, ja również planuje - to informacja od ludzi z zewnątrz :P )
Może propozycje jakieś na następny sezon ?? Potrzebujemy jeszcze jednego CACIBa...[/COLOR][/FONT]

[quote name='PANGEA']No wlasnie
Ja zglaszalam przez internet a Wy??
Nie mam nadal potwierdzenia ani nikt z moich znajomych.... czy "internetowi" nie dostaja potwierdzen??
Chcialabym wiedziec jednak czy przyjeli mi psy, zanim pojade....[/QUOTE]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Ja zgłaszałam już któryś raz psy (tym razem sztuk 1) internetem, nigdy nie dostałam potwierdzenia po za adnotacją w serwisie - Dog Registerd i zawsze wszystko było ok[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]
No widzisz, ukrywaj się tak dalej, a napewno daleko zajedziemy :diabloti: (Jojek zostaje w domu, ja również planuje - to informacja od ludzi z zewnątrz :P )
Może propozycje jakieś na następny sezon ?? Potrzebujemy jeszcze jednego CACIBa...[/COLOR][/FONT]

Rzeszow, Drezno, Berlin..........

[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Ja zgłaszałam już któryś raz psy (tym razem sztuk 1) internetem, nigdy nie dostałam potwierdzenia po za adnotacją w serwisie - Dog Registerd i zawsze wszystko było ok[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

No to musze sprawdzic serwis

Posted

[quote name='Irviers']na ich stronie w wersji wegierskiej jest wykaz ilościowy (ale tylko na rase),plan sedziowania i rozmieszczenie ringow.[/QUOTE]

Dziękuję za informację.
Stawka ilościowa wystarczyła tym bardziej, że zabieram 6 psów tej samej rasy a tylko 6 jest zgłoszonych. Toż to nie mamy konkurencji ... tzn szkoda że będziemy konkurować tylko ze sobą. Oby teraz tylko pieski mali dobry humor i chciały się wystawić !

Wyjeżdżam z rana więc do zobaczenia na wystawie być może kogoś uda mi się z Polski spotkać :)

Poplątania ringówek !!!

Posted

Dopiero był 1 dzien wystawy wiec moge tylko podac stawke z dzisiaj.
Psy
Baby:
Alfa Of Guard's Guard
Sbigstaff Energie Red Bull

suk w baby nie bylo.

Paula Heikkinen- Lehkonen (Fin) sedziowala.

Posted

My właśnie dotarliśmy po pełnym emocji weekendzie do domu :)

Moje dzieci troszkę poszalały :evil_lol:

HERAT de Ciukci (6 miesięcy i 14 dni) rozpoczynając klasę szczeniąt wygrał [SIZE=3][COLOR=Red][B]I BIS PUPPY [/B][/COLOR][/SIZE]:multi:
ARCTIC SUN Inuktitut (9 miesięcy) rozpoczynając klasę młodzieży wygrała[B][SIZE=3][COLOR=Red] CAJC i NJwR[/COLOR][/SIZE][/B] :multi:

W sobotę jeszcze mieliśmy klubówkę gdzie moja dziewczynka ARCTIC SUN Inuktitut wygrała [B][SIZE=3][COLOR=Red]CAJC, III BIS JUNIOR[/COLOR][/SIZE][/B] :multi::multi::multi:

Dzisiaj moje małe dzielne puppy HERAT de Ciukci - 1 w.o., oraz dostał się do finałowej 6-stki BIS PUPPY :loveu:

Wspaniały i niezapomniany weekend :p Miło było spotkać dogomaniaków na obczyźnie :cool3:

Posted

Gabi jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!! :D
Nasza 10 miesieczna Irvier's CLASSY CHASSY w 1. dzień nie dala rady Węgrom u węgierskiej sędziny i tylko 2/5,
na drugi dzień też u węgierskiej sędziny w tej samej stawce CAJC :sweetCyb: do porównania o Bob junior wychodziły tylko psy urodzone w 2008 roku,. a Figa młodsza.
A na klubówce CAJC, Zwycięstwo Rasy (do porównania wyszły naprawdę śliczne psy więc radosć jeszcze wieksza) i res. BIS Junior :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
wiec dla nas weekend też bardzo udany :sweetCyb: