Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [b]Agabasek[/b] - super opis Gomcia i pozostałych basków! Dziękuję Ci za to. I generalnie jesteś dzielny żołnierz, że sobie poradziłaś z rejestracją na DGM i tak wogóle ze wszystkim. Pzdr. Quote
Basenji Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 Ale dzisiaj była akcja. Piesiak leżał na kolanach. W pewnym momencie postawił uszy i wyszedł na balkon A tam po schodkach wchodzi jakiś rudy kot!!!!\ Piesiak z zębami do kraty a kot psik. W tym momencie Mruczysław wypada ze swojego koszyka. Rudy w nogi do ogródka a Mruczysław za nim - i zaczęła się kotłowanina. A piesiak aż mało przez kraty nie przepchał się! A piszczał z podniecenia! Rudy miał szczęście, ze krata była zamknięta, bo piesiak by skoczył i go razem z Mruczysławem :evilbat: :lol: :evilbat: . Super. Zdrówko Quote
Savannah Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='Basenji']Ale dzisiaj była akcja. Piesiak leżał na kolanach. W pewnym momencie postawił uszy i wyszedł na balkon A tam po schodkach wchodzi jakiś rudy kot!!!!\ Piesiak z zębami do kraty a kot psik. W tym momencie Mruczysław wypada ze swojego koszyka. Rudy w nogi do ogródka a Mruczysław za nim - i zaczęła się kotłowanina. A piesiak aż mało przez kraty nie przepchał się! A piszczał z podniecenia! Rudy miał szczęście, ze krata była zamknięta, bo piesiak by skoczył i go razem z Mruczysławem :evilbat: :lol: :evilbat: . Super. Zdrówko[/quote] haha to niezłe akcje macie z tym filmem, wczoraj go czytałam pierwszy raz i się uśmiałam po pachy :lol: [b]Basenji[/b]a nadal zatrudniacie aktorów? stróż prawa - Black Wizard - Czarny Stróż Prawa! foto usunięte :wink: denne, wiem wczoraj się nudziłam 8) Pzdr VS Quote
Basenji Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Niebieski otok i gwiazdka- NKWD. Sorry, ale tych panów nie zatrudniamy. Rozstrzeliwujemy na miejscu. :evilbat: Zdrówko Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [b]Savannah[/b] - zmień kolor i otok, a będzie super! Duże i włochate na pewno się przydadzą w serialu. :D Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [b]Basenji[/b] - nie rozumiem Twojego postu. O co chodzi z tą naturą? Wytłumacz blondynce, please. pzdr. Quote
Basenji Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Blondynce? :D :D :D OK - chodziło mi aby zrobiła normalną fotkę psu a nie w jakiejś bolszewickiej czapce. Zdrówko :lol: Quote
baskomaniak Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/6392/zyczenia01254kolok7mf.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts