Agonia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Witam Do oddania jest troszkę ponad roczny, wesoły i ufny Golden zwany w domu Fafik. Golden był zabrany od rodziny w Irlandii, która chciała go oddać do schroniska, nie był niczego nauczony, a w tym momencie ładnie chodzi na smyczy, nie brudzi w domu, nie niszczy. Śpi na swojej macie, jest grzeczny, wesoły i spokojny. Szukam dla niego dobrego domu z ogrodem :) Najważniejsze jednak aby ludzie byli godni zaufania którzy dadza mu cieply kąt i obdarzą miłością. Pies musi zostać oddany ponieważ osoba, która obecnie go ma mieszka w Irlandii, a niestety Landlordka od której wynajmuje mieszkanie kazała pozbyć się psa, a w innych mieszkaniach psa nie chcą. Pies w tym momencie przebywa w Polsce jednak i tutaj nie może zostać zbyt długo ponieważ problemy rodzinne uniemożliwiają psu szczęśliwe i spokojne życie, dlatego najlepiej dla psiaka będzie jak w końcu dostanie dom w którym spędzi resztę życia. Kontakt: 7468592 Quote
beka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Masz jego zdjecia? Wklej bedzie łatwiej robic ogłoszenia. Quote
DorkaWD Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Psiak jest teraz w Libiążu? Dałaś ogłoszenia do prasy? Skontaktowałaś się z Proanimalsami? edit: Z tego co wiem to jest chętny domek w Libiążu. Jeśli psiak jest do adopcji to warto spotkać się z tym zainteresowanym domkiem ;) Quote
Ulaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czy on jest z rodowodem czy "w typie"? Czy jest wykastrowany? Nie powinno być problemu z domem, ale uwaga bo młody psiak modnej rasy to łakomy kąsek dla wiadomo kogo :roll: Quote
mica_el Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dla kogo ? Dorcia no tak :) czekamy na odpowiedź Quote
Weronikaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dla pseudo-hodowców. Podrzucę i popytam wśród swoich :) Quote
mica_el Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No ja czekam na odpowiedz od autorki tematu, niestety ona narazie orientuje się czy znajdzie takowy dom Quote
mica_el Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja się kontaktowałem z właścicielką tylko przez podany w ogłoszeniu numer gg Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Prosimy o namiary, w celu unikniecia oddania psa do pseudo. :mad: Quote
DorkaWD Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jeśli chodzi o ten zainteresowany domek od [B]mica_el[/B] to jest O.K.! Zainteresowana jest siostra Michała (mica_el). Znamy się dobrze ze szkoleń i wspólnych spacerów z psami. Ale nie wierzcie mi na słowo, sprawdźcie sami ;) Asia (siostra Michała) była naszym "transportem" na zajęcia i zawsze zostawała by obserwować. Gdy Michał wyjechał to Asia prowadziła psa na egzaminie i nie dość, że zdali to jeszcze dostali wyróżnienie :loveu: Więc psiak trafiłby do ludzi orientujących się w szkoleniu (klikerowym) i innych psich potrzebach. Nawet córka (8 lat) Asi uczestniczyła w szkoleniu i dobrze sobie radziła :cool3: O bossskich terenach spacerowych koło ich domu nawet nie wspominam, bo zbyt mocno im tego pieknego lasu zazdroszczę :evil_lol: Psiak z pewnością by się nie nudził. Tylko czy przypadną sobie do gustu z Boryskiem - Bernańczykiem Michała? hmmm... Tak czy owak domek wart uwagi :loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dorka nie mamy powodu Ci nie wierzyc, zawsze martwi nas tylko jedno czy ludzie sa przekonani do kastracji, bo jesli nie to swiadczy to o ich nie wiedzy na temat kastracji, i ten temat nalezaloby z nimi omowic. Quote
mica_el Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wydaje mi się ,że z moim Borysem...raczej nie doszłoby do rozrodu...chyba ,że wbrew naturze. Nie zamierzam dopuszczać Borysa, a co do kastracji...niestety musimy odczekać po ostatnim zabiegu. Wydaje mi się ,że nasz ogród pomieści dwa psiaki, o ile przypadną sobie do gustu. Nic na siłe... Quote
mica_el Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jedyne czego się obawiam...to niezgodności charakterów :D Borysa potrafiła zdominować Panda Doroty :D ale ostatnio zaczyna być bardziej męski hehehe :) P.S Zawsze możemy wybrać się na spacer :) Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No to trzymamy kciuki i czekamy :loveu: na dalszy rozwoj wypadkow. :crazyeye: Quote
Ulaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Znam pare domow bernusiowo-goldenowych, bez problemow psiej spolecznosci... ale za to szajka zlodziejsko-zebrajsko-pieszczochowa sieje spustoszenie :D Z tym to oni sie umia dobrac :diabloti: Quote
Recommended Posts