Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest kasia mierzejewska
Posted

Trzymam kcuki, żeby zadzwonił. Może wreszcie zła passa się odwróci:)

Posted

Cisza... ale mam nadzieję, że jeszcze się ktoś odezwie.
Dostałam maila od pana z treścią : 'Czy jest możliwość transportu psa do Włocławka'. szczerze mówiąc troszkę mnie zdziwiło, ze nie było żadnego pytania o psa, tylko od razu o transport... Zadałam kilka pytań, powiedziałam, że będzie wysterylizowana i cisza...
Może sterylka go wystraszyła? Jeżeli tak to baaardzo się cieszę...

• 1 month later...
Posted

Sagulka nadal czeka na domek, na koty nie zwraca uwagi. Sprawdzaliśmy to i z Bernasią i kiedyś Sagula wpadła do biura jak biegąły tam malusieńkie kotki i nawet na nie nie zareagowała:) Aha i dogaduje się z innymi suczkami. Ciagle mamy nadzieje że znajdzie domek, teraz póki jest młoda bo im dłużej będzie u nas tym gorzej dla niej :(

Posted

kamilawa napisał(a):
Cisza... ale mam nadzieję, że jeszcze się ktoś odezwie.
Dostałam maila od pana z treścią : 'Czy jest możliwość transportu psa do Włocławka'. szczerze mówiąc troszkę mnie zdziwiło, ze nie było żadnego pytania o psa, tylko od razu o transport... Zadałam kilka pytań, powiedziałam, że będzie wysterylizowana i cisza...
Może sterylka go wystraszyła? Jeżeli tak to baaardzo się cieszę...

czyżby miała być łatwym łupem dla pseudo? :shake:
Nie ma :mad:

Sagulka czeka na porządny domek! :multi:

Posted

oj nie taki profesjonalny :shake: nieee.
A akcji mam nadzieje będzie coraz więcej, już Aga, nasza wolontariuszka w swojej szkole organizuje jakąś... u mnie się to nie uda... gimnazjum jak gimnazjum nikogo nic nie interesuje :shake:
A na następny rok planujemy podobną akcję w kinoteatrze, teraz już wiemy o co chodzi, pewnie będzie lepiej jeszcze :eviltong::eviltong:

• 2 weeks later...