kamilawa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Witamy Kamilkę i dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 No Sagulcu, zaraz się zobaczymy :iloveyou: Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Nikt do nas nie zagląda :-( A to taka fajna sunieczka! Może ktoś by zrobił nam jakiś banerek? :razz: Quote
Marlin78 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Czy Saga może być z małymi dziećmi i czy gania koty ?;) Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Saga jest opiekuńcza, przebywa z 10 letnimi dziećmi...ale myślę, że maluszki też by zaakceptowała ;) A koty...? Jutro sprawdzimy :razz: Quote
kamilawa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Kasiu, dziękuję jeszcze raz. Czekam teraz na jakiś telefon... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Trzymam kcuki, żeby zadzwonił. Może wreszcie zła passa się odwróci:) Quote
kamilawa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 mam taką nadzieję... :oops: ona już za długo czeka na swój dom... jak na razie żadnego telefonu... zobaczę maila zaraz :razz: Quote
kamilawa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Żadnego telefonu, żadnej nowej wiadomości na mailu... może jeszcze się ktoś odezwie... zobaczymy. Sagula zostanie umówiona na sterylkę. :razz: Quote
kamilawa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Cisza... ale mam nadzieję, że jeszcze się ktoś odezwie. Dostałam maila od pana z treścią : 'Czy jest możliwość transportu psa do Włocławka'. szczerze mówiąc troszkę mnie zdziwiło, ze nie było żadnego pytania o psa, tylko od razu o transport... Zadałam kilka pytań, powiedziałam, że będzie wysterylizowana i cisza... Może sterylka go wystraszyła? Jeżeli tak to baaardzo się cieszę... Quote
jagodkailawa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Sagulka nadal czeka na domek, na koty nie zwraca uwagi. Sprawdzaliśmy to i z Bernasią i kiedyś Sagula wpadła do biura jak biegąły tam malusieńkie kotki i nawet na nie nie zareagowała:) Aha i dogaduje się z innymi suczkami. Ciagle mamy nadzieje że znajdzie domek, teraz póki jest młoda bo im dłużej będzie u nas tym gorzej dla niej :( Quote
Kamila_ Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 kamilawa napisał(a):Cisza... ale mam nadzieję, że jeszcze się ktoś odezwie. Dostałam maila od pana z treścią : 'Czy jest możliwość transportu psa do Włocławka'. szczerze mówiąc troszkę mnie zdziwiło, ze nie było żadnego pytania o psa, tylko od razu o transport... Zadałam kilka pytań, powiedziałam, że będzie wysterylizowana i cisza... Może sterylka go wystraszyła? Jeżeli tak to baaardzo się cieszę... czyżby miała być łatwym łupem dla pseudo? :shake: Nie ma :mad: Sagulka czeka na porządny domek! :multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witaj Malutka! Wskakuj na pierwsza! Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A co tu taka cisza :mad: Cioteczki! prosimy o podnoszenie :-( i odwiedzinki... Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cisza jest... ale za to właśnie sagulec ma zakładany profil na nk :diabloti: Ciotka, żałuj, że Cie tam nie ma :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a załuje, załuje :eviltong: u Was klimat i atmosferka fajna, akcje z psiakami w roli glownej - wolontariat profesjonalny! Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 oj nie taki profesjonalny :shake: nieee. A akcji mam nadzieje będzie coraz więcej, już Aga, nasza wolontariuszka w swojej szkole organizuje jakąś... u mnie się to nie uda... gimnazjum jak gimnazjum nikogo nic nie interesuje :shake: A na następny rok planujemy podobną akcję w kinoteatrze, teraz już wiemy o co chodzi, pewnie będzie lepiej jeszcze :eviltong::eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 I co u dziewusi? dalej w schronisku? Quote
kamilawa Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 fiorsteinbock napisał(a):I co u dziewusi? dalej w schronisku? Dalej :-(:-(:-( Ja nie wiem, taka piękna, mądra, zdrowa i dalej w schronie... Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Kamus, ona ma ogloszenia? Podaj dane potrzebne do kontaktu do postu 1, postaram sie troszke wspomoc! Quote
kamilawa Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Kamila: tel. 606-502-865 e-mail: [email protected] Kamila: tel. 664-176-028 e-mail: [email protected] Edi wielkie dzięki! Ogłoszenia miała, ale pewnie już nie ważne są, a ja ciągle zapominam :mad: Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzisiaj postaram sie zrobic allegro i alegratke. Tyle psiakow do ogloszen, ze nie wiadomo, od ktorego zaczynac:shake: http://www.allegro.pl/item809294473_dwa_lata_w_schronie_lecz_wciaz_sie_usmiecha.html (pogrubione) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2427849_zycie_w_schronie_od_szczeniaka_blagamy.html www.przygarnijzwierzaka.pl www.warszawa.gumtree.pl http://www.novacash.pl/101629,auction_id,auction_details http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=48623 Quote
Recommended Posts