Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Każdy chciałby mieć inteligentnego, radosnego i pewnego siebie psa. Jednak nie każdy sobie zdaję sprawę co oznacza posiadanie takiego psa i niestety Gacek stał się ofiarą swojej mądrości. To pewny siebie, silny psychicznie i fizycznie samiec usiłujący być alfa. Jest diabelnie inteligentny i aktywny. Potrzebuje domu u silnej psychicznie osoby, aktywnej i mogącej poświęcić psu dużo czasu. Gacek sprawdzi się w prawie każdym psim sporcie, bez treningu jest nieszczęśliwy. Angażuje się całym sobą w to co robi, jest mocno skupiony na opiekunie. To pradziwy, żywiołowy molos.

Błagam o pomoc dla Gacka.O pieniądze na leczenie ale przede wszystkim o dom dla niego.Czy znajdzie się ktoś kto pokocha tego psa?Gacek ma problemy z agresją.Będzie diagnozowany neurologicznie,obecnie mieszka w hotelu.Ja wierzę że uda mu się pomóc,że znajdzie swój kąt na ziemi i swojego człowieka.POMÓŻCIE!PROSZĘ O KAŻDĄ POMOC,O KASĘ,O KCIUKI,O POSZUKIWANIE DOMU,CO KTO MOŻE!
charytatywna - Pomóż uratować buldożka Gacka (676989992) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Miłośnicy buldozków na pomoc !tylu chętnych było do adopcji!pomóżcie ratować Gacka!Nie każdego można adoptować,ale spróbujmy pomóc wspólnie Gackowi!

Posted

Z tego co wiem,to u Agaty air bawił się z psem w ogrodzie i nic się nie działo.Według mnie wszystko zależy od podejścia,od mądrego podejścia do tego psa.On ma nerwicę,reaguje niespodziewanie i różnie,także nie zagwarantuję ci że nie doszłoby do bójki.
Uważam,że zasługuje na szansę,ktoś kiedyś zepsuł tego psa jak zabawkę i teraz się pozbył.On przy odpowiednim właścicielu odzyska równowagę i zdrowie!