netti1 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Każdy chciałby mieć inteligentnego, radosnego i pewnego siebie psa. Jednak nie każdy sobie zdaję sprawę co oznacza posiadanie takiego psa i niestety Gacek stał się ofiarą swojej mądrości. To pewny siebie, silny psychicznie i fizycznie samiec usiłujący być alfa. Jest diabelnie inteligentny i aktywny. Potrzebuje domu u silnej psychicznie osoby, aktywnej i mogącej poświęcić psu dużo czasu. Gacek sprawdzi się w prawie każdym psim sporcie, bez treningu jest nieszczęśliwy. Angażuje się całym sobą w to co robi, jest mocno skupiony na opiekunie. To pradziwy, żywiołowy molos. Błagam o pomoc dla Gacka.O pieniądze na leczenie ale przede wszystkim o dom dla niego.Czy znajdzie się ktoś kto pokocha tego psa?Gacek ma problemy z agresją.Będzie diagnozowany neurologicznie,obecnie mieszka w hotelu.Ja wierzę że uda mu się pomóc,że znajdzie swój kąt na ziemi i swojego człowieka.POMÓŻCIE!PROSZĘ O KAŻDĄ POMOC,O KASĘ,O KCIUKI,O POSZUKIWANIE DOMU,CO KTO MOŻE! charytatywna - Pomóż uratować buldożka Gacka (676989992) - Aukcje internetowe Allegro Quote
netti1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Miłośnicy buldozków na pomoc !tylu chętnych było do adopcji!pomóżcie ratować Gacka!Nie każdego można adoptować,ale spróbujmy pomóc wspólnie Gackowi! Quote
Piromanka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Czy pies zgodziłby się w domu z innym samcem? Quote
netti1 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Z tego co wiem,to u Agaty air bawił się z psem w ogrodzie i nic się nie działo.Według mnie wszystko zależy od podejścia,od mądrego podejścia do tego psa.On ma nerwicę,reaguje niespodziewanie i różnie,także nie zagwarantuję ci że nie doszłoby do bójki. Uważam,że zasługuje na szansę,ktoś kiedyś zepsuł tego psa jak zabawkę i teraz się pozbył.On przy odpowiednim właścicielu odzyska równowagę i zdrowie! Quote
netti1 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Gacek,chodźmy na spacer przed snem:painting: Quote
Inez de Villaro Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Trudny pies to duże wyzwanie, ale może jest jakis człowiek dla niego!!! Quote
netti1 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 na pewno jest ktoś mądry i ambitny,kto stworzy z Gaculkiem zgrany duet Quote
netti1 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Gacek czeka na diagnozę pomóżcie opłacic lekarza! Quote
Piromanka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nett1, być może będzie dom stały dla Gacka. Podaj mi proszę na PW swój nr telefonu to skontaktuję Cię z osobą, która jest nim zainteresowana. Quote
Recommended Posts