Paulina87 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Greta do schroniska trafiła całkiem niedawno, ale już jest po kwarantannie i czeka na nowy dom. Jest średniego wzrostu - tak 52 cm w kłębie. Gdy ją zobaczyłam siedzącą w kojcu wyglądała jak mały niedźwiadek :-o. Jest pełna energii i miłości. Na spacerze nie mogłam na chwilę ukucnąć żeby zrobić zdjęcie bo już wisiała mi łapami na szyi albo wpychała głowę pod pachę. Chętnie bawi się z innymi psami. Do starszych dzieci takich 11-13 lat super, do młodszych nie sprawdzana. Będzie świetnym psem dla rodziny lubiącej długie spacery. Quote
beagle Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Oczywiście ze jest piękna!!! Ostatnio miałam ja na spacerku. Greta to nie tylko piękny pies ale także swoim urokiem przyciąga wszystkich. To moja ulubiona sunia w schronie:eviltong: Quote
Malwi Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Znalezli się chętni na Gretę - jako towarzyszkę zabaw będzia miała bardzo łagodną 3 letnią bernardynkę :). Greciak właśnie czeka na sterylkę :) Quote
Recommended Posts