Lidan Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='kobix']:evil_lol: 1 pani już zrezygnowała,bo cytuję "za dużo problemów i zamieszania".zapewne powodem jest też fakt że nie przyjadę od razu z psem na wizyte przedadopcyjną :p (taaak,ekspresowa dostawa bułeczek pod same drzwi:diabloti:) z ostataniej chwili-2 pani po raz 2 zrezygnowała(najpierw na rzecz szczeniaka teraz na rzecz ponownego odwiedzenia schroniska) :watpliwy: została pani nr.3-czy wytrwa ? oto jest pytanie[/QUOTE] No... jak się zacznie gadać o wizytach przedadopcyjnych i poadopcyjnych, o kastracji oraz wypytywać gdzie pies będzie mieszkał, co będzie jadł itp to niejeden nieprzygotowany na to nie-dogomaniak zwieje gdzie pieprz rośnie. Pani, która ze mną pracuje była zdziwiona, że po wydaniu psa nowemu właścicielowi nadal się nim interesujemy. Pani, która już drugi raz zrezygnowała cosik mało zdecydowana. No ale Gufika chyba już nie dostanie :hmmmm: Trzymamy kciuki za panią nr 3 :kciuki: Quote
kobix Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Lidan']No... jak się zacznie gadać o wizytach przedadopcyjnych i poadopcyjnych, o kastracji oraz wypytywać gdzie pies będzie mieszkał, co będzie jadł itp to niejeden nieprzygotowany na to nie-dogomaniak zwieje gdzie pieprz rośnie. Pani, która ze mną pracuje była zdziwiona, że po wydaniu psa nowemu właścicielowi nadal się nim interesujemy[/quote] w tym przypadku były psy mieszkające na zewnątrz,a Gufi miał być mieszkającym wewnątrz.Gufi jest zaczepny/prowokuje. p.nie zrozumiała /lub nie chciała celu wizyty przeadopcyjnej i chciała abym z na nią przyjechała już z Gufim.po czym podziękowała jak się dziekuje w sklepie przy wyborze obuwia(...) [quote]Pani, która już drugi raz zrezygnowała cosik mało zdecydowana. No ale Gufika chyba już nie dostanie :hmmmm:[/quote] studentka z poznania-raz zrezygnowała na rzecz szczeniaka od znajomych,teraz bo chłopak zasugerował psa z poznańskiego schroniska(jeste za!)ale masz rację Lidan,trzeciej próby nie będzie...tym bardziej że to poznań,jak zrezygnuje następnego dnia,ja nie podskoczę(...) Trzymamy kciuki za panią nr 3 :kciuki:[/quote] Quote
fizia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 O rany gdzieś mi przepadł wątek Gufiaka... Ale cieszę się, ze go odnalazłam i cały czas trzymam kciuki! Quote
agni Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ojoj dawno mnie tu nie było :oops: zapracowana jestem dostałam od kogoś e-mail z pytaniem o Gufiego (ogłoszenie ze strony darmobranie.pl) może zafoni do kobix Quote
EVA2406 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dawno mnie nie było na dogo i z nadzieją zajrzałam do Gufika. Myslałam, że on już w swoim domeczku Quote
kobix Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='fizia']I jak? Dalej cisza?[/quote] ano zasiedział się Gufiak:p Quote
Lidan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Co słychać u ślicznego piesia? Nadal dbrak domku? Quote
kobix Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 napisały 2 chętne panie..moze cuś wyniknie:cool3: wybaczcie,nieczęsto piszę ale full problemów z psami:dwa sikają moczem z krwią,jeden ma postępującą jaskrę...do tego podejrzenie lamblii jakby psich nieszczęść było za mało:p Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Niestety poza radością z obcowania z piesami są też te smutniejsze sprawy, wymagające poświęcenia większej uwagi i czasu. Tak bardzo chciałabym, żeby ten śliczny łaciaty przystankowy piesek poszedł już do kogoś fajnego na stałe. Zima się zbliża. Każdemu przydałby się taki żywy kaloryferek :diabloti: Ja mam już dwa :p Quote
ewab Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Lidan']Niestety poza radością z obcowania z piesami są też te smutniejsze sprawy, wymagające poświęcenia większej uwagi i czasu. Tak bardzo chciałabym, żeby ten śliczny łaciaty przystankowy piesek poszedł już do kogoś fajnego na stałe. Zima się zbliża. Każdemu przydałby się taki żywy kaloryferek :diabloti: Ja mam już dwa :p[/QUOTE] A ja trzy plus cztery:razz:. Quote
kobix Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 no dobra,to jak 12:eviltong: kto przebije? a tak na poważnie to raczej zabawnie nie jest 1 pies ma babeszję Quote
Lidan Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cisza na wątku :-( Co słychać u Gufiego? Czy chory na babeszję piesek wyzdrowiał? Quote
fizia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/1807/fotkiadopcje1047.jpg[/IMG] Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Lidan']Znudzony? Zapsany? Ale i tak śliczny :-)[/QUOTE] Piękny :loveu::lol::loveu::lol::loveu::lol: Quote
Lidan Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Hop hop !!! Czy ktoś tu jeszcze zagląda :???: Wszyscy zapomnieli o Gufim :hmmmm: Co u psiaka? Nadal w dt? [B]ewab[/B] ja mam 2 sunie i 7 ptaków a wszystko w jednopokojowym mieszkaniu :p Quote
Olga7 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Martwi mnie już trochę fakt ,że sliczny Gufi tak dlugo jest w hoteliku -zamiast byc juz w swym domu -na stałe. Jakoś rzadko wątek jest widoczny także -.Czy ten pies jest oglaszany -bo już zbyt dlugo czeka chyba na swoj dom ?? Następne psy czekają na pomoc i dt .Mam nadzieję ,że lada tydzien pies pojdzie do adopcji. . Chcialabym, aby po Nowym Roku Gufi prędko już znalazł swoj dom a te parę zł moglo pomóc ratować innego psa . Gufi już od prawie pol roku czeka na adopcję . Szukajcie proszę domu dla Gufiego ! Chyba ,że ja nie jestem na bieżąco w temacie -a pies zostaje na stale u kobix .. Ma chlopak nieco nietypowych zachowań może-ale jak trafi do domu bez kota-to nie będzie mogl sypiać w kociej kuwecie .;) W przyszlym domu Gufiego buty muszą byc chowane do zamykanych szafek -a kable zabezpieczone.:razz:. A tak poza tym -to sliczny ,przystojny pies .Tylko brać i rozpieszczać. No i chyba musi być jedynakiem w domu -bo nie lubi konkurencji :evil_lol: A tak niewinnie wygląda ,milutko..;) Gufi- nie kiśnij juz dluzej u kobix -tylko szoruj do swego domu-dość tych wczasów pólrocznych juz !:cool3: Quote
mtf zalesie Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 kobix odezwij sie wiem ze masz klopoty z netem ale napisz jaka jest sytuacja Quote
kobix Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 przez rewolucje na dogo wątek został zaniedbany ...:oops: Z Gufim wszystko ok,nadal przebywa u mnie na DT,ma status psa do adopcji ,jak wszystkie...postaram sie zrobić aktualne zdjęcia. bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach, [U]tekst do wklejania poniżej,zdjęcia proponuję te letnie na zielonej trawce[/U] bardzo proszę zaznaczyć w tytule że [B]adopcja domowa[/B] [B]Zdjęcia post 166/167[/B] [B]Gufi[/B]- wzruszający mały psiak o pięknej linii i przecudnych kolorach, porzucony przez swego człowieka... zamieszkał na przystanku. Miał to czego najbardziej potrzebuje psie serce- towarzystwo ukochanych ludzi, zmieniali się oni, ale zawsze przynajmniej byli! ...za schronienie służyła mu przystankowa wiata ...za budę ławka. Zamiast wygodnej kanapy,którą kiedyś miał,spał na posłaniu z ulicznych śmieci. Nocami błąkał się samotnie ...zagubiony... szukając ludzkiej opieki i licząc ,że ktoś go wreszcie zauważy,pokocha,zabierze do domu... Mały niczyj psiak wśród tłumów ludzi i ich zamkniętych serc... i mieszkań! Ale to już przeszłość! Cud się wydarzył! Dzięki ludziom o ogromnym psim sercu Gufiak... został zabrany z ulicy i czeka na adopcję. I od pierwszego momentu ogromne zaskoczenie.. .ten psiak,którego zauważyliśmy na zaśmieconym przystanku... ten psiak okazał się...idealnym psem domowym!!! Ten idealny pies domowy, najlepiej czułby się mieszkając w domu/mieszkaniu. Kompletnie nie nadaje się na psa podwórkowego,stróżującego,bo to... bardzo przyjazny i wesoły dwulatek,wielki przytulas dopraszający się ludzkiej uwagi i pieszczot. Gufi toleruje również przyjaźnie nastawione psy(preferuje suczki)jak również koty. Jest nauczony mieszkania w domu, pięknie chodzi na smyczy na spacery, w domu zachowuje czystość. Ze względu na swe niewielkie gabaryty(do łydki)świetnie nadaje się na typowo domowego psiego kompana!!! Kontakt adopcyjny: tel.511 704 481 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ffffff]Wizyty: 85[/COLOR][/FONT][/CENTER] ogłoszenia BARDZO potrzebne ,jeśli Gufi ma znaleźć najlepszy dom, czego bardzo mu życzę... Quote
Lidan Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zapomniałam w jakiej miejscowości przebywa psiak? Spróbuję wystawić kilka ogłoszeń. Quote
kobix Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 dzięki:)możesz podać że świętokrzyskie lub Kielce(Końskie mało kto skojarzy) tak naprawdę adopcja na cały kraj... Quote
Lidan Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zostałam zagadana na GG i tylko jedno ogłoszenie wkleiłam :( [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3331003_przesliczny_gufi_pies_ideal_szuka.html]alegratka[/url] Jutro...właciwie już dzisiaj poprawię się...mam nadzieję. Allegro nie mogę na razie zrobić. Quote
coronaaj Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Lidan']Hop hop !!! Czy ktoś tu jeszcze zagląda :???: Wszyscy zapomnieli o Gufim :hmmmm: Co u psiaka? Nadal w dt? [B]ewab[/B] ja mam 2 sunie i 7 ptaków a wszystko w jednopokojowym mieszkaniu :p[/QUOTE] No nie zapomnieli ale po rewolucji na Dogo trudno bylo znalesc watek...nawet na innych watkach ciotki prosza o Guffiego. Jak z adopcja czy pani # 3 ytez odpadla???? Quote
Recommended Posts