maxishine. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Hej, zerknęłam do twojej galerii, bo też masz huskiego. Widzę że również biega bez smyczy. ;) Jak nauczyłaś łapania dysków w powietrzu? Moja Kena wogle nie chce łapać, tylko czeka aż spanie na ziemię i podejdzie powąchać wziąć do pyska i pobawić się. :roll: edit: w maju prawdopodobnie będzie dogtrekking w Myśliborzu, okolice Jawora i Złotoryi. Nie wiem jak daleko są tychy, ale może będziecie chcieli się zapisać. ;) Quote
Baski_Kropka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 (edited) Haszczaka już nie ma :( Z tym łapaniem to bywałą tylko pokazówka, raz jeden czy drugi złapał, a potem miał lepsze zajęcia, o tym chyba lepiej porozmawiaj z Sunshine :) Biegał też spuszczany, ale raczej tylko w parkach miejskich i ze sforą psów, przynajmniej z jakimś z którym się lubi i bawi i się pilnuje. Przywołanie niestety mieliśmy bardzo zepsute i dopiero w jego ostatnich latach działało w miarę poprawnie... ciężko naprawiać błędy młodości :) My teraz zapraszamy do galerii Dexa tu niestety już raczej fotek Baskiego nie zobaczycie, bo przecież odszedł w grudniu..... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250018-Dexter-owca-w-czarnym-psim-futrze#post21854287[/URL] Aaaa co do dogtrekkingu, to troszkę za daleko, do 150/200 km może jeszcze. Mieszkam teraz w Częstochowie :) Edited February 7, 2014 by Baski_Kropka Quote
maxishine. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Przykro mi że nie macie już suczki. Nie myśleliście o tym by wziąć kolejnego haszczaka? Quote
Baski_Kropka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='Yuki_']Przykro mi że nie macie już suczki. Nie myśleliście o tym by wziąć kolejnego haszczaka?[/QUOTE] Yuki :D Skąd ty się urwałaś ja się pytam? :D To był pies to raz, a dwa podałam linka do galerii Dexa, psiaka którego zaadoptowaliśmy z początkiem stycznia z Korabiewic :D Quote
maxishine. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Yuki :D Skąd ty się urwałaś ja się pytam? :D To był pies to raz, a dwa podałam linka do galerii Dexa, psiaka którego zaadoptowaliśmy z początkiem stycznia z Korabiewic :D[/QUOTE] Sadząc po imieniu wydawało mi się to suka. Co do Dextera, pomyslałam o tym, czy nie chcecie kolejnej przygody. ;) Nie chciałam nic złego. Quote
Baski_Kropka Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Ja też nie miałam nic złego na myśli :) Aaa mój nick oznacza: Baski - imię psa czyta się dokładnie tak jak jest napisane, to nie moje imię w sensie że Kropka jest Baśki :P Kropka, to sunia została u mojej mamy :) Mały nakrapiany żywotny zwierz :) Quote
Recommended Posts