Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, zerknęłam do twojej galerii, bo też masz huskiego.
Widzę że również biega bez smyczy. ;)
Jak nauczyłaś łapania dysków w powietrzu?
Moja Kena wogle nie chce łapać, tylko czeka aż spanie na ziemię i podejdzie powąchać wziąć do pyska i pobawić się. :roll:

edit: w maju prawdopodobnie będzie dogtrekking w Myśliborzu, okolice Jawora i Złotoryi.
Nie wiem jak daleko są tychy, ale może będziecie chcieli się zapisać. ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Haszczaka już nie ma :(
Z tym łapaniem to bywałą tylko pokazówka, raz jeden czy drugi złapał, a potem miał lepsze zajęcia, o tym chyba lepiej porozmawiaj z Sunshine :)
Biegał też spuszczany, ale raczej tylko w parkach miejskich i ze sforą psów, przynajmniej z jakimś z którym się lubi i bawi i się pilnuje. Przywołanie niestety mieliśmy bardzo zepsute i dopiero w jego ostatnich latach działało w miarę poprawnie... ciężko naprawiać błędy młodości :)

My teraz zapraszamy do galerii Dexa tu niestety już raczej fotek Baskiego nie zobaczycie, bo przecież odszedł w grudniu.....

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250018-Dexter-owca-w-czarnym-psim-futrze#post21854287[/URL]

Aaaa co do dogtrekkingu, to troszkę za daleko, do 150/200 km może jeszcze. Mieszkam teraz w Częstochowie :)

Edited by Baski_Kropka
Posted

[quote name='Yuki_']Przykro mi że nie macie już suczki.

Nie myśleliście o tym by wziąć kolejnego haszczaka?[/QUOTE]

Yuki :D Skąd ty się urwałaś ja się pytam? :D
To był pies to raz, a dwa podałam linka do galerii Dexa, psiaka którego zaadoptowaliśmy z początkiem stycznia z Korabiewic :D

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Yuki :D Skąd ty się urwałaś ja się pytam? :D
To był pies to raz, a dwa podałam linka do galerii Dexa, psiaka którego zaadoptowaliśmy z początkiem stycznia z Korabiewic :D[/QUOTE]
Sadząc po imieniu wydawało mi się to suka.
Co do Dextera, pomyslałam o tym, czy nie chcecie kolejnej przygody. ;) Nie chciałam nic złego.

Posted

Ja też nie miałam nic złego na myśli :)

Aaa mój nick oznacza:
Baski - imię psa czyta się dokładnie tak jak jest napisane, to nie moje imię w sensie że Kropka jest Baśki :P
Kropka, to sunia została u mojej mamy :) Mały nakrapiany żywotny zwierz :)