Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majeczka to siedmioletnia suńka.Ma takie uszka jak Welsh Corgi jednak jest kundelkiem i jestem z tego powodu bardzo dumna :D Jest wybuchową mieszanką xD Lubi wychodzic na spacerki.Jest bardzo czystym psiaczkiem jak na prawdziwą damę przystało :P Kocham ją ponad życie,jest moją najlepszą przyjaciółką i najukochańszym członkiem mojej rodziny :*

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,kiciaczek tez mój :) Wybrałyśmy się z całą moją zwierzęcą rodzinką na kocyk na działeczce :D Majcia uwielbia tam przebywać.. Kociaki też xD Dziękuję wszystkim za komplementy ;)

Posted

Talia napisał(a):
Śliczna suńka:loveu::loveu:
To masz kociaki? Małe?

Miałam 3 małe kotki,zostały przywiezione do mnie gdy miały zaledwie kilka tygodni tylko i wyłącznie z tego powodu ze nie można byłoby dłuzej czekać.Ich 'właściciel' jeśli tak go można nazwać chciał je po prostu utopić! Na szczęście dowiedziałam się o tym i zabrałam wszystkie 3 kociaki.Dopilnowałam aby 2 z nich znalazły dobre i odpowiedzialne domy a jedną kociczkę sobie zostawiłam ;) Teraz kotki zamiast pływać w rzece leżą na ciepłej,mięciutkiej kanapie..

Posted

LadyMusic napisał(a):
Miałam 3 małe kotki,zostały przywiezione do mnie gdy miały zaledwie kilka tygodni tylko i wyłącznie z tego powodu ze nie można byłoby dłuzej czekać.Ich 'właściciel' jeśli tak go można nazwać chciał je po prostu utopić! Na szczęście dowiedziałam się o tym i zabrałam wszystkie 3 kociaki.Dopilnowałam aby 2 z nich znalazły dobre i odpowiedzialne domy a jedną kociczkę sobie zostawiłam ;) Teraz kotki zamiast pływać w rzece leżą na ciepłej,mięciutkiej kanapie..

Już Cię lubię :loveu:
Śliczna psinka i kociczka też oczywiście.

Posted

LadyMusic napisał(a):

Jesteś wspaniała :loveu: Super, że uratowałaś kociaki. Piękne te twoje zwierzaczki :loveu:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday::tort:

Posted

Dzisiaaj nowe fotki xD Wczoraj je zrobiłam.Kupiłam Majce nowe legowisko,nową smycz(taka czerwoną w serduszka odblaskowe,żeby nas w nocy było widac ;] ) i gryzak xDD No to teraz foteczki :

Daję jeszcze fotki które zrobiłam 2 dni temu :

Ale Was tu zamęczam tymi zdjeciami :P