Siamensis Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a je mam inne pytanko,z gatunku dziwnych....jak zrobić odstęp między fotkami??:placz: wiem,że to śmieszne,ale powiedzcie....:oops: Quote
misiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Siamensis']a je mam inne pytanko,z gatunku dziwnych....jak zrobić odstęp między fotkami??:placz: wiem,że to śmieszne,ale powiedzcie....:oops:[/quote] Enterem ;) Quote
Siamensis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ...aaa.....ha.......:oops::oops::oops: dzięki:roll: Quote
Roxy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [URL]http://img4.imageshack.us/img4/6692/rscn1181.jpg[/URL] To jest Toffik. Czy ma rodowod to sie dowiemy niedlugo... czesc z Was wie oco chodzi. Ma 5 miesiecy i 10 dni. Jest zdrowym i wesolym pieskiem. Lubi spacery ale nie za dlugie (ze wzgledu na klimat) ale jak wraca do domu to biega jak opetany i wtedy lepiej mu zejsc z drogi:) uwielbia caluski i zabawki-najlepiej piszczace. Na ulicy nikt nie przechodzi obojetnie obok niego, kazdy chce go poglaskac, wziasc na rece, nazywaja go 'kuklica'(czyli laleczka), uwielbia dzieci, jesli je uslyszy biegnie do nich jak szalony! Jest koffanym psiaczkiem i czlonkiem naszej rodziny:) Quote
Roxys Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jest naprawdę śliczny! Walcz o te papiery bo warto.Trzymam kciuki za Was :lol: Quote
lonka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Roxys']Jest naprawdę śliczny! Walcz o te papiery bo warto.Trzymam kciuki za Was :lol:[/quote] Piszesz totalne bzdury,sory ze tak piszę.Czytaj uwaznie posty Roxy,ona ma papier podobny do rodowodu ale dokładnie nie wie na jaki:roll: Jeżeli toewy rodowód o przepraszam ciebe bardzo jak Roxy wawalczy rodowod? Zadzwoni do tej pani i co? Nakrzyczy? Czy weżnie ją ''przez kolanka''? Jedynie może zawiadomic policjie i napisac do allegro ze ta pani oszukuje i tyle. Quote
Roxys Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 To była przenośnia.Chodziło mi o to,by nie poprzestawała na tym,że pies ma jakiś papier ale o to by doprowadzić żeby miał rodowód.Wydawało mi się ,że ma tylko metryczkę.Ale może i masz rację,bo jeśli ta baba coś pokręciła znowu ,to będzie ciężko i prawdopodobnie nic z tym nie zrobi już.Ale warto spróbować. Quote
LakusiowaPani Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 mój słodzik:p [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/members/93509-albums744-picture1596.jpg[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/members/93509-albums744-picture1599.jpg[/IMG] Quote
kaszmir Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ojo joj ale jestem cudowny:loveu: Piękny,a te spojrzenie poprostu zniewala;) Quote
Orinoko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Na forum jestem nowa choc od jakiegos czasu czytalam co sie u Was dzieje. Moja milosc do Shih-tzu zaczela sie przypadkowo na wystawie w Opolu przed 7 laty.Wtedy jeszcze nie wiedzialam ,ze w ogöle taka rasa istnieje.Na wystawie zobaczylam maly klebuszek z ogromnymi oczami i przepadlam. Zaczelam najpierw zbierac informacje co to za rasa i w jaki sposöb nalezy sie zajmowac psem i jego pieknymi wlosami.I tak 6 lat temu pojawil sie w naszym domu pierwszy piesek,cudny,dystyngowany i czasami troche arogancki.Jest barwy zlotej z czarna maska.Ten maly klebuszek od pierwszego dnia okrecil nas sobie wszystkich dookola lapki i tak jest do dzisiaj. Ale jedn shih-tzu to szczescie a dwa jeszcze wieksze i tak od 1,5 roku mamy w domu drugiego.Nasz drugi jest bialo-kasztanowy i pomimo tego,ze nie jest juz szczeniaczkiem ciagle rozrabia.Ma niesamowite pomysly,kocha wszystkich ludzi i zwierzeta. Ciesze sie bardzo,ze zwariwanych na pukcie shih-tzaköw jest wiecej. Pozdrawiam wszystkich Quote
shih-Luna Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Witam serdecznie :) Moja ślicznotka jest jeszcze u mamusi :),ma niecałe 4 tyg :),jeszcze troche i będzie z nami,czas wlecze się strasznie :(( imię które bedzie wpisane do rodowodu to Chiaro di Luna czyli blask księżyca:)))))) w lipcu zamierzamy pojechac na nasza 1 wystawe w klasie baby -w Olsztynie:))) pozdrawiamy wszystkich serdecznie:))) Quote
Uleczka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Hej! Ja też kocham shih tzu swoją sunię mam "odkupioną "z pseudo baba chciała się jej pozbyć w okrutny sposób jak była jeszcze szczeniakiem ;-( teraz jest z nami już 1,5 roku i jest cudownym pieskiem ;-)), taka mała trąba powietrzna ;-) pozdrawiam wszystkich miłośników rasy ;-) Quote
Roch Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Czeeeeść :) Tu Szczęśliwy wlaścieciel wspaniałej suni shih tzu, psiego szaleńca ,buddystki i niezwykle mądrej psiny Ktora już wkrutce stanie się ambasadorką pomocy psiakom tej rasy:) Pozdrawiam serdecznie forumowiczów Quote
ewcia401 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hej.. Ja rowniez jestem szczesliwa p[osiadaczka malego shih tzu. Wabi sie Tofi i jest kochanym malym rozrabiaka... :) Nawet moj maz,ktory powiedzial,ze nie bedzie mogl Tofi wchodzic na lozko,ulegl mu i czasami z nim spi :) Ciagle go zaczepia i mowi,ze to jego pies,a na poczatku mowil,ze moj.. :) A najfajniesze dzwieki jakie wydaje,to chrapanie :):):) Slodziak maly.. :) pozniej jak zrzuce zdjecia z aparatu,to wkleje jakies... :) Quote
Navarette Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Witam, witam! Ja też mam Shih-Tzu. :) Niestety też bez rodowodu- mama była przeciwna zakupowi psa za ponad 1tys... ;/ Ale i tak jest kochany, wygląda, zachowuje się jak Shih-Tzu i ma włoski jak ta rasa, więc... Dzisiaj Dino ma już 1,5 roczku. ;] Quote
Bianeczka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Witajcie :) Jestem szczęśliwą posiadaczką Shih Tzu, która ma już ponad 3 lata. Bianka jest cudnym wesołym psiakiem. Uwielbia spać na plecach swojej pani, jeśli tylko leży obok domaga się pieszczot. To mój urodzinowy prezent, dający wiele radości :) Quote
Daria_13 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ja również mam prawie 8 miesięczną, baaaaardzo energiczną suczkę shih tzu maści tricolor. Jesteśmy z Będzina (okolice Sosnowca) może jest tu jakiś dogomaniak z shih tzu z tych okolic do wspólnych spacerów?:) Quote
gabrisia1 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ja też mam sunię [COLOR=#000000]Shih Tzu,we wrześniu skończy 3 lata.Zawojowała cała rodzinkę.Karunia jest małym rozrabiaką[/COLOR][IMG]http://zmniejszacz.pl/zdjecie/158/732866_DSC_2857.JPG[/IMG] Quote
karol1998poz Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Witam Moja suczka to dwuletnia 3 kolorowa nieznośna dejzi, Lubi spać w tym samym łóżku co ja - najlepiej na moich nogach, nie wiem czy nadal jej pozwolić, niedługo ślub, wiec może to komuś się nie spodobać. Niestety zdjęcia nie moge wrzucić muszę zrobić. Quote
Recommended Posts