Slonko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dla mnie opis w allegro jest w porządku- rzeczowy i bez przekłamań. Sama właśnie się denerwowałam szukając psa dla znajomego domku, że w opisie oprócz łzawych kawałkach nie napisano ani słowa o problemach zdrowotnych psa. Dla mnie to nie było dyskwalifikujące ale niestety straciłam zaufanie do osoby, którą aukcję wystawiła- boję się, że czegoś jeszcze nie wiem co może być istotne dla udanej adopcji. I zrezygnowałam. Lepiej zatem pisać prawdę, prawdę i całą prawdę. Brenda jest super- znajdzie na pewno świetny domek! Quote
betka-sp Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 co u małej ?? Allegro fajne....przejrzyste i konkretne :razz:....pogratulować ;) Quote
RIVER Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='bico']Proszę o zrobienie Brendzie kilku wyraźnych, fajnych fotek, może uda się jej zrobić allegro i inne ogłoszenia, ale bez fotek ani rusz. [B]I ewentualny numer podany w tych ogłoszeniach musiałby być stale stale dostępny dla dzwoniących- to ważne![/B] [/quote] burek1 dawaj w pierwszym poście [B]namiary :mad: [/B] Quote
betka-sp Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hej............co się dzieje????? co z małą??? :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Quote
Slonko Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mam nadzieję, że wszystko ok :roll: Nie bądźcie tacy- napiszcie coś o Brendzie... Quote
plastelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Skończyło się allegro Brendy,narazie nie zakładam nowego bo nie wiem nawet czy pies w schronisku jeszcze jest :roll:no i przez 10 dni nikt nie mógł odpowiedzieć na 2 pytania związane z psem? Quote
RIVER Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Burek1 odezwij się, napisz jakiej pomocy oczekujesz... Quote
betka-sp Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 miejmy nadzieję, że brak informacji.......to dobra wiadomość :cool1: Quote
E-S Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czy ktoś jeszcze jeździ do Krzesimowa ? Wiem, że bardzo ciężko się teraz w zimie tam dostać bez dobrej terenówki albo traktora, ale ciekawa jestem, co się tam z psiakami dzieje, czy ktoś pomaga wyadaptowywać, co z tą sharpejką. Bo jakoś od sierpnia mam wrażenie, że wszystkie krzesimowskie wątki umarły. Ewa Quote
Recommended Posts