Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie opis w allegro jest w porządku- rzeczowy i bez przekłamań. Sama właśnie się denerwowałam szukając psa dla znajomego domku, że w opisie oprócz łzawych kawałkach nie napisano ani słowa o problemach zdrowotnych psa. Dla mnie to nie było dyskwalifikujące ale niestety straciłam zaufanie do osoby, którą aukcję wystawiła- boję się, że czegoś jeszcze nie wiem co może być istotne dla udanej adopcji. I zrezygnowałam. Lepiej zatem pisać prawdę, prawdę i całą prawdę. Brenda jest super- znajdzie na pewno świetny domek!

Posted

[quote name='bico']Proszę o zrobienie Brendzie kilku wyraźnych, fajnych fotek, może uda się jej zrobić allegro i inne ogłoszenia, ale bez fotek ani rusz.

[B]I ewentualny numer podany w tych ogłoszeniach musiałby być stale stale dostępny dla dzwoniących- to ważne![/B]
[/quote]

burek1 dawaj w pierwszym poście [B]namiary :mad: [/B]

Posted

Skończyło się allegro Brendy,narazie nie zakładam nowego bo nie wiem nawet czy pies w schronisku jeszcze jest :roll:no i przez 10 dni nikt nie mógł odpowiedzieć na 2 pytania związane z psem?

• 5 months later...
Posted

Czy ktoś jeszcze jeździ do Krzesimowa ? Wiem, że bardzo ciężko się teraz w zimie tam dostać bez dobrej terenówki albo traktora, ale ciekawa jestem, co się tam z psiakami dzieje, czy ktoś pomaga wyadaptowywać, co z tą sharpejką.
Bo jakoś od sierpnia mam wrażenie, że wszystkie krzesimowskie wątki umarły.
Ewa