Mysia_ Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 niestety :-( jak nie morozy to upały, jak nie susze to powodzie... i tak w kólko :-( Quote
kizimizi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 tak bardzo dzielna jest Gabula i mozecie miec pewnosc ze jets w super dla niej miejscu. Suczka czuje sie tam dobrze i ma swiety spokoj. nawet jej te upaly i deszcze a pzineij nawet zimy nei straszne Quote
Mysia_ Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 nie mamy wątpliwości, że Gabi ma świetną opiekę :) Quote
Bjuta Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Zaglądam z niepokojem - czy przypadkiem nie ma jakiś wieści powodziowych? Tfu tfu tfu..... Quote
Olga7 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja też martwię się o Zuzię -calą rodzinę i o psy także ,ale chyba tam nie bylo żadnego zagrożenia -na szczęscie ... Quote
Mysia_ Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='Bjuta']Zaglądam z niepokojem - czy przypadkiem nie ma jakiś wieści powodziowych? Tfu tfu tfu.....[/QUOTE] chyba na szczęście u Zuzi wszystko w porządku? Quote
zuziaM Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Mysia_']chyba na szczęście u Zuzi wszystko w porządku?[/QUOTE] Dziekuje, ze sie martwicie i przepraszam, ze nie pisalam dlugo ... bylam odcieta od internetu przez tydzien. U nas powodz nie dotarla na szczescie, ale padalo naprawde bardzo dlugo. Wlasciwie to nadal pada... prawie codziennie, ale to juz mniejsze opady. Gabciunia znow ma sie jakby lepiej. Jakis czas byla juz w gorszej kondycji. Teraz juz sobie zaczela nawet lepiej radzic z podnoszeniem i spacerowaniem. Chociaz bardzo malutko. SKONCZYLY sie dzisiaj wlasnie leki na stawy Gabuni. Musze wiedziec, czy kupic kolejne opakowanie. To koszt 95 zl za 90 tabletek. Gabcia zjada 2 tabl. dziennie. Quote
madcat1981 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uf, to dobrze, że dobrze :) Pytanie o leki... ja mogę napisać tylko tyle, że na dziś jest u mnie 299 zł, z czego 70 zł na leki. Od czasu rozliczenia z 2. postu wpłynęła wpłata 10 zl od olga7. Będzie brakować albo na hotel, albo na leki. Oczywiście ta złotówka to nie problem, ale rozliczenie już lada dzień. Co robimy? Quote
Mysia_ Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 leki trzeba kupić.... Ehhh :-( może jakaś cioteczka zrobiłaby bazarek? Quote
madcat1981 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja wysyłam 300 zł do Zuzi, bo tak czy siak rozliczyć się musimy. Może jak ktoś się zadeklaruje pomóc, to Zuzia zgodzi się z tych pieniędzy wziąć na leki, a potem doślemy. Ja jednak niestety nie mogę zadeklarować dodatkowej pomocy. Bardzo żałuję :sad: Quote
Beatkaa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Mysia_']leki trzeba kupić.... Ehhh :-( może jakaś cioteczka zrobiłaby bazarek?[/QUOTE] Przydałby się... Prosimy o pomoc ! Quote
Mysia_ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 też postam się po wypłacie coś przelać Gabuni... Damy radę, musimy.... Quote
madcat1981 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dzięki za odzew dziewczyny. Ja już opłaciłam hotelik, a resztę będę sukcesywnie dosyłać Zuzi. Quote
madcat1981 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Chciałam poinformować, że dzięĸi Randzie można kupić leki - dotarło do mnie 100 zł, a ja je przekazałam Zuzi. Będą pewnie jutro. Bardzo dzięĸujemy!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bjuta Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Rando!!!! BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!! [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/038.gif[/IMG] Quote
Randa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Toż nie ma za co, wszystkim nam zależy, żeby Gabrysia miała dobrze Quote
Mysia_ Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ale ta nasza Gabisia ma szczęście, że ma takie cudowne cioteczki! Quote
feliksik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kochani zajrzyjcie - chory PACHYDER - czy pozna miłość zanim odejdzie. Błagamy o DOM! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DŁUGO-CIERPIAŁ-Wygłodzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC[/URL]! Quote
madcat1981 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 W 2. poście rozliczenie sunieczki. Mam ostatnio przejściowe (na szczęście! i mam nadzieję ;) ) kłopoty finansowe, musiałam zrezygnować z deklaracji do końca roku:oops: ale na Gabi póki co wpłaciłam i zamierzam zrobić bazarek, żeby choć pokryć możliwe brakujące wpłaty ode mnie. Wśród "moich" psów jest to psinka, która wymaga chyba największej pomocy...:sad: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 mogę prosić na PW numer konta i dane do przelewu na Gabunię ;) obiecałam, że po wypłacie cos przeleję.... Quote
madcat1981 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tak, oczywiście, już wysyłam:) Przeczytałam post a nie pomyślałam, że to do mnie :D Quote
gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 BArdzo prosze o numer konta dla Gabi:) MAdcat- spojrzalam na rozliczenie i nie widze swojej wplaty w czerwcu..??Czy moze "ślepawa" jestem bo troszke słabo widze w tej tabelce:) Quote
madcat1981 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 może zapomniałam wpisać :oops::niewiem: Zaraz się rozejrzę i wyjaśnię:) A na pw dane wysyłam lada chwila/ Quote
gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='madcat1981']może zapomniałam wpisać :oops::niewiem: Zaraz się rozejrzę i wyjaśnię:) A na pw dane wysyłam lada chwila/[/QUOTE]Spokojnie:) Wiesz cioteczko, ze kto , jak kto, ale ja to Cie doskonale rozumiem;):) Quote
Recommended Posts