Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak bardzo dzielna jest Gabula i mozecie miec pewnosc ze jets w super dla niej miejscu. Suczka czuje sie tam dobrze i ma swiety spokoj. nawet jej te upaly i deszcze a pzineij nawet zimy nei straszne

Posted

[quote name='Bjuta']Zaglądam z niepokojem - czy przypadkiem nie ma jakiś wieści powodziowych? Tfu tfu tfu.....[/QUOTE]

chyba na szczęście u Zuzi wszystko w porządku?

Posted

[quote name='Mysia_']chyba na szczęście u Zuzi wszystko w porządku?[/QUOTE]

Dziekuje, ze sie martwicie i przepraszam, ze nie pisalam dlugo ... bylam odcieta od internetu przez tydzien.
U nas powodz nie dotarla na szczescie, ale padalo naprawde bardzo dlugo.
Wlasciwie to nadal pada... prawie codziennie, ale to juz mniejsze opady.

Gabciunia znow ma sie jakby lepiej.
Jakis czas byla juz w gorszej kondycji.
Teraz juz sobie zaczela nawet lepiej radzic z podnoszeniem i spacerowaniem. Chociaz bardzo malutko.

SKONCZYLY sie dzisiaj wlasnie leki na stawy Gabuni.
Musze wiedziec, czy kupic kolejne opakowanie.
To koszt 95 zl za 90 tabletek. Gabcia zjada 2 tabl. dziennie.

Posted

Uf, to dobrze, że dobrze :)
Pytanie o leki... ja mogę napisać tylko tyle, że na dziś jest u mnie 299 zł, z czego 70 zł na leki. Od czasu rozliczenia z 2. postu wpłynęła wpłata 10 zl od olga7. Będzie brakować albo na hotel, albo na leki. Oczywiście ta złotówka to nie problem, ale rozliczenie już lada dzień. Co robimy?

Posted

Ja wysyłam 300 zł do Zuzi, bo tak czy siak rozliczyć się musimy. Może jak ktoś się zadeklaruje pomóc, to Zuzia zgodzi się z tych pieniędzy wziąć na leki, a potem doślemy. Ja jednak niestety nie mogę zadeklarować dodatkowej pomocy. Bardzo żałuję :sad:

Posted

kochani zajrzyjcie - chory PACHYDER - czy pozna miłość zanim odejdzie. Błagamy o DOM!
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DŁUGO-CIERPIAŁ-Wygłodzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC[/URL]!

Posted

W 2. poście rozliczenie sunieczki.

Mam ostatnio przejściowe (na szczęście! i mam nadzieję ;) ) kłopoty finansowe, musiałam zrezygnować z deklaracji do końca roku:oops: ale na Gabi póki co wpłaciłam i zamierzam zrobić bazarek, żeby choć pokryć możliwe brakujące wpłaty ode mnie. Wśród "moich" psów jest to psinka, która wymaga chyba największej pomocy...:sad:

Posted

BArdzo prosze o numer konta dla Gabi:)
MAdcat- spojrzalam na rozliczenie i nie widze swojej wplaty w czerwcu..??Czy moze "ślepawa" jestem bo troszke słabo widze w tej tabelce:)

Posted

[quote name='madcat1981']może zapomniałam wpisać :oops::niewiem: Zaraz się rozejrzę i wyjaśnię:) A na pw dane wysyłam lada chwila/[/QUOTE]Spokojnie:) Wiesz cioteczko, ze kto , jak kto, ale ja to Cie doskonale rozumiem;):)