Mysia_ Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 rotek_ napisał(a):agresor czy mało wylewny pies???? po pierwsze wydaje mi sie, że psiak z objawami padaczki w domku gdzie są małe dzieci to nienajlepszy pomysł, a po drugie jeśli Raczka np. z nienacka zechcesz wziąć na ręce to ugryzie - nie mocno, ale dziabnie ostrzegawczo ;) Quote
Brysio Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 www.przygarnijzwierzaka.pl katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Raczek-malutki-pieseczek-szuka-przyjaciela-na-dobre-i-z-e-W0QQAdIdZ139784080 www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,5552,Lw==.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/raczek-malutki-pieseczek-szuka-przyjaciela-na-dobre-i-zle_1461.html zwierzaki.cafeanimal.pl/Raczek,21058 www.najpewniej.pl/anons.php?nr=54020 www.rozglos.net/ogloszenie-89241.html animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=22613 www.petworld.pl/ogloszenie/psy/raczek-malutki-pieseczek-szuka-przyjaciela-na-dobre-i-zle/4688 Quote
Brysio Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/2003904_raczek_malutki_pieseczek_szuka.html www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=77300 www.morusek.pl/ogloszenie/3477/podglad/ www.e-zwierzak.pl/ www.petsy.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.kokosy.pl/ogloszenie/48001 www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3270494&cid=170 www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=18963 www.eoferty.com.pl/id131570.html Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Brysio bardzo bardzo dziękujemy!!! :loveu: Raczek dzisiaj wrócił do schroniska... Quote
Mysia_ Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 jest z małą suczkę w tzw. "pokoiku"... Dzisiaj ma przyjechać Pani zainteresowana nim, wczoraj do mnie dzwoniła... Trzymajcie kciuki! Quote
Bjuta Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Chyba jeszcze nic nie wiadomo. Czy pani przyszła i w ogóle... Quote
Mysia_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Raczek już w nowym domu :multi: mnie akurat wczoraj nie było, ale koleżanka mówiła, że Pani bardzo fajna :cool3: Quote
Brysio Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 WOW wspaniale!!! czyli mogę zdjąc juz ogłoszenia? czy jeszcze poczekamy z tydzien? wiecie jak to jest czasami... twu twu Mysiu gdyby ktos jeszcze dzwonil po Raczka to prosze polec mojego Lotka z Rudy, jest bardzo podobny, zdjęcie wkleiłam chyba na 2 stronie Quote
rotek_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 oooo..a myślałam że raczek dłużej będzie witał nas na wątku:crazyeye: jak pani dowiedziała się o raczku??? Quote
Mysia_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Brysio napisał(a):Mysiu gdyby ktos jeszcze dzwonil po Raczka to prosze polec mojego Lotka z Rudy, jest bardzo podobny, zdjęcie wkleiłam chyba na 2 stronie jasne :cool3: rotek_ napisał(a):oooo..a myślałam że raczek dłużej będzie witał nas na wątku:crazyeye: jak pani dowiedziała się o raczku??? wydaje mi się, że z Allegro, napewno z internetu :cool3: Quote
Bjuta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak ja lubię krótkie, treściwe wątki z happy endem! :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 wczoraj dzwoniła do mnie Pani Raczka, jest zmartwiona, że psiak mało je, dałam jej kilka rad - mam nadzieje, że pomogą :cool3:;) Oprócz tego wszystko w porządku, Raczek jest bardzo grzeczny i spokojny.... Quote
Brysio Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 o wspaniale;) mało je hmm moze przez te upały kurcze nie wiem albo jest zmartwiony zmianą albo poprostu mu nie smakuje hehe Quote
rotek_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pies może na początku dużo spać...to reakcja na stres tak samo będzie z jedzeniem pies tak reaguje gdy nagle zmienia srodowisko- np dom-schronisko lub schronisko-dom może pani za bardzo "skacze koło niego" przez pierwszy tydzień może nie trzeba być tak za bardzo nachalnym albo istnieje jeszcze jedna wersja pani jest przeczulona nie raz spotkałam się z właścicielami którzy mówili że ich pies całe dnie chodzi z głową przy ziemi(no bo np może mieć problemy z kręgosłupem:evil_lol:) na dogo była sunia od magyii pani przyszła z nią do weterynarza bo sunia częsciej jadla przednimi zebami niż tylnymi pani przyszła zbadać czy wszystko ok z ząbkami:roll: Quote
Mysia_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Pani nie jest przewrażliwiona, to bardzo fajna osoba, sama do wszystkiego podchodzi na spokojnie, chciała tylko się poradzić ;) Quote
rotek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dobrze ze raczek trafił w dobre ręce oby więcej takich sukcesów w adopcji! Quote
Mysia_ Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten maluch już jest bezpieczny :loveu::multi::multi: jak był w schronisku bardzo się o niego martwiłam :-(:shake: Quote
Recommended Posts