Jump to content
Dogomania

jestem Raczek, mam padaczkę - psiaki tego nie akceptują, a Ty? MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

rotek_ napisał(a):
agresor czy mało wylewny pies????

po pierwsze wydaje mi sie, że psiak z objawami padaczki w domku gdzie są małe dzieci to nienajlepszy pomysł, a po drugie jeśli Raczka np. z nienacka zechcesz wziąć na ręce to ugryzie - nie mocno, ale dziabnie ostrzegawczo ;)

Posted

WOW wspaniale!!! czyli mogę zdjąc juz ogłoszenia? czy jeszcze poczekamy z tydzien? wiecie jak to jest czasami... twu twu

Mysiu gdyby ktos jeszcze dzwonil po Raczka to prosze polec mojego Lotka z Rudy, jest bardzo podobny, zdjęcie wkleiłam chyba na 2 stronie

Posted

Brysio napisał(a):
Mysiu gdyby ktos jeszcze dzwonil po Raczka to prosze polec mojego Lotka z Rudy, jest bardzo podobny, zdjęcie wkleiłam chyba na 2 stronie

jasne :cool3:

rotek_ napisał(a):
oooo..a myślałam że raczek dłużej będzie witał nas na wątku:crazyeye:

jak pani dowiedziała się o raczku???

wydaje mi się, że z Allegro, napewno z internetu :cool3:

Posted

wczoraj dzwoniła do mnie Pani Raczka, jest zmartwiona, że psiak mało je, dałam jej kilka rad - mam nadzieje, że pomogą :cool3:;) Oprócz tego wszystko w porządku, Raczek jest bardzo grzeczny i spokojny....

Posted

pies może na początku dużo spać...to reakcja na stres
tak samo będzie z jedzeniem

pies tak reaguje gdy nagle zmienia srodowisko-
np dom-schronisko
lub
schronisko-dom

może pani za bardzo "skacze koło niego" przez pierwszy tydzień może nie trzeba być tak za bardzo nachalnym

albo istnieje jeszcze jedna wersja
pani jest przeczulona

nie raz spotkałam się z właścicielami którzy mówili że ich pies całe dnie chodzi z głową przy ziemi(no bo np może mieć problemy z kręgosłupem:evil_lol:)

na dogo była sunia od magyii
pani przyszła z nią do weterynarza bo sunia częsciej jadla przednimi zebami niż tylnymi
pani przyszła zbadać czy wszystko ok z ząbkami:roll:

Posted

nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten maluch już jest bezpieczny :loveu::multi::multi: jak był w schronisku bardzo się o niego martwiłam :-(:shake: