Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze niewyrobiłam się, ponieważ jestem wdomu po 3 tygodniowej nieobecności i obowiązki domowe puścić nie chciały;/

[SIZE="1"]a co do niku to nie:) wzioł się od nazwy programu, który pokazał nam faciu na fizyce w lo. rozboiła mnie nazwa... coś co oblicza inusoidy nazywało sie kocyk własnie:evil_lol:[/SIZE]

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='GoniaP']Ata, czy masz więcej zdjęć i informacji na temat psa nr 17?[/quote]
jeszcze wczoraj wysłałam pw i pisałam w nim, że niestety nic nie wiem na temat tego pieska jak i pozostałych w tym schronisku...... niestety:shake:

• 11 months later...
Posted

Mam wrazenie ,ze okolice wrzesni to koniec swiata ,nikt nie przedstawia ,pieskow tam przebywajacych ,a ich ich naprawde duzo .Pieski prosza o nowe domy!

Posted

[quote name='Sankja']poprosimy o wstawienie mikropsiaków do 6 g na nasz wątek zbiorczy (w mojej sygnaturze)[/QUOTE]
Mysle ,ze musialabys sama zasiasc za kolkami i pojechac do tego schroniska i porobic zdjecia.Tam w tym regionie jest jak na lekarstwo milosnikow zwierzat:-(,a z Poznania to jest 40 km.

katarzynowo posiada duzo malych psiakow ,poniewaz polozone jest miedzy wiochamy ,a wiadomo gospodarz potrzebuje na lancuch duze psy.Stad male siedza i siedza.:placz:

Posted

Zapomnialam dodac ,ze psy siedza w klatkach jak na kwarantanne(wyobraz sobie misia za kulisami w cyrku), ,sa tak duze,ze tylko zwierzeta stoja,albo moga sie tylko obrocic,a wybieg ????????:angryy:?teren jest na ktorej rosnie 3mm trawka ,ale na pokaz nie dla psow.Zastanawiam sie dlaczego nikt tam nie pojedzie i nie zrobi porzadku,kto takie obrzydliwe boksy zaprojektowal ,to skandal!!!Wolontariat ,to chyba bedzie zaiteresowanie zwierzetami w nastepnych pokoleniach!:-(

Posted

[quote name='xxxx52']Mysle ,ze musialabys sama zasiasc za kolkami i pojechac do tego schroniska i porobic zdjecia.Tam w tym regionie jest jak na lekarstwo milosnikow zwierzat:-(,a z Poznania to jest 40 km.

katarzynowo posiada duzo malych psiakow ,poniewaz polozone jest miedzy wiochamy ,a wiadomo gospodarz potrzebuje na lancuch duze psy.Stad male siedza i siedza.:placz:[/QUOTE]

ale ja do Poznania mam spory kawałek.
Uwierz, że gdybym była bliżej już bym tam siedziała. Dlatego własnie proszę o zdjęcia, żeby pomóc w wyadoptowaniu tych małych bąbli. Wiem, że w małych wiejskich schroniskach dużo ich zalega. W mieście jest odwrotnie. Ludzie masowo biorą do bloków mikrusy.
Czy tam ktoś jeździ?

A o przebudowie i projekcie nowego schronu możesz zapomnieć. Będą się tłumaczyć, że pieniędzy nie ma...:(

Posted

Hala jest oczywiscie ,to koniec swiata.Schronisko znajduje sie miedzy wioskami ,a oznaczenia nie ma zadnego.Katarzynowo znajduje sie 10 km od Wrzesni.Prosze zobacz,tam jest np.bokser ,ktory przebywa w tych malutkich klatkach od zeszlego roku.jak on zime zniosl?hmm

Posted

Oczywiscie ,ze jest bokser ,rozmawiala 2 dni temu z pracownikiem,zdjecia sa na stronie schroniska(HP zobacz ,sa w pierwszym poscie)
Nikt nie jezdzi do tego schroniska:shake::-(

Posted

[quote name='xxxx52']Oczywiscie ,ze jest bokser ,rozmawiala 2 dni temu z pracownikiem,zdjecia sa na stronie schroniska(HP zobacz ,sa w pierwszym poscie)
Nikt nie jezdzi do tego schroniska:shake::-([/QUOTE]

Widziałam zdjęcia. Będę musiała do nich zadzwonić...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Mam pytanie odnośnie pieska na zdjęciu z nr 22. Jest to pies który łudząco przypomina mi mojego psa, który zagonął mi jakieś 2 lata. Czy ten nazdjęciu to pies czy suka? Mam pytanie o jakieś cechy szczególne pieska. Mój piesek miał na tylniej lewej łapie bliznę, poza tym kulał i czasami miał ją podkurczoną. Z tego zdjęcia nie można tego dostrzec. Jeśli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].

Posted

Czy to schronisko ma jakiś wolontariuszy? Ile jest tam psów? Wątek jest całkiem martwy. Nikt nie wstawia nowych zdjęć i nie ogłasza psiaków:shake:

Posted

Mysle ,ze nie ma wolontaruiszy.Prosze pojedzcie i zobaczcie te biedne psy .Przerazisz jak zobaczysz te psy.
tam mysle ,ez psy usypiaja,ale nie ma kto sprawdzic.tam nalezy koniecznie pojechac.kontrast uderzy Ciebie w oczy.
Wxbierzcie sie dziewczyny.ja bylam tam 2x i bylam zdruzgotana,te psy siedza w klateczkach ,ze nie moga sie nawet poruszac ,a obok maja tyle przestrzeni na ktorej rosnie pieknie ostrzyzona trawka.Wszystko w w tym schronisku zrobione jest pod publiczke.Nawet budynek wybudowany na terenie schroniska ,tam chyba psy nie wchodza ,jest jak w laboratorum sterylnie.To bardzo jest podejrzane.

• 2 weeks later...