gwiezdny-wyslannik Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Gratulacje dla Asi i Rubinka!!! :buzi: Ze mną się nie widzisz :P Quote
Świerza&Fox Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Gwiezdny Wysłannik, mam do Ciebie pytanie: czy byłaś wczoraj ze Spikiem na wystawie psów w Olsztynie, ponieważ wydawało mi się, że to wy zdobyliście 3 miejsce(nie pamiętam dokładnie jak nazywała się ta konkurencja :wink: )) pamiętam tylko, że 2 miejsce zajął golden retriever, a 1 doberman. A więc to wy? Jak tak, to muszę wam koniecznie pogratulować oraz powiedzieć, że świetnie zaprezentowałaś swojego psa i że w rzeczywistości jest on jeszczę piękniejszy niż na zdjęciach :wink: Quote
Świerza&Fox Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 A więc miałam rację :D chociaż dopiero teraz obejrzałam topik w dziale "wystawy" 8) Jeszczę raz gratuluję :wink: Quote
paolinka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Hej! W tym sezonie wystawiam m.in. Pointerke - Aida Landalena. Nasze skromne sukcesy: Wybitnie Obiecujace Sczenie I 2 x Zw.Mł 1 x BOB BIS Junior II Chojnice BOG Junior II Toruń :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Do moich sukcesów dojdzie jeszcze: - Champion UA - BOG - BOB - CACIB - CAC - 2 x CWC - BOS Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 I jeszcze: CWC BOS BOB BOG II Quote
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Marta nie szalej tak.... uspokoj że sie trocheee :) Quote
Recommended Posts