agata51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kasiu, alarm mobilizacyjny nie zaszkodzi! Tak mnie zmobilizowałaś, że pognałam dziś na pocztę i wysłałam 100zł. 50 dorzuć na kastrację, dobrze? Ile jeszcze brakuje? I proszę, wyjdź już z tego szoku! magenka1, może sobie nawet zanucić na melodię "Karliku, Karliku..." Ale czy dzisiajsza młodzież zna piosenki ludowe? Quote
Szarotka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Podniose Kamyka, to moze do do mu pomyka :):) Quote
Lionees Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='agata51']Kasiu, alarm mobilizacyjny nie zaszkodzi! Tak mnie zmobilizowałaś, że pognałam dziś na pocztę i wysłałam 100zł. [COLOR=Red][B]%0[/B][/COLOR][B] [COLOR=Red]dorzuć na kastrację, dobrze? Ile jeszcze brakuje? [/COLOR][/B] I proszę, wyjdź już z tego szoku! magenka1, może sobie nawet zanucić na melodię "Karliku, Karliku..." Ale czy dzisiajsza młodzież zna piosenki ludowe?[/QUOTE] Ja dorzuci na kastrację procentów zero,to się uzbiera,że ho,ho...:diabloti: Wiem,wiem,z klawiatury odczytałam,że 50zł dorzuciłaś;) Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ja też sie domyśliłam;) Jest sto złotych od Selengi u Morii i 10 zł od Magenki1 na ten cel. Robiłam też jeden czy dwa bazarki "kastracyjne", z każdego było ok. 50 zł i w razie gdyby brakowało nie zawaham się użyć tych pieniędzy;) No i wiecie... jak tak nikt nic nie pisał to ja myslałam, ze wątek mi zamknęli za przekręty finasnowe :oops: :diabloti:.... Quote
fizia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Oj przepadł mi gdzieś wątek Kamyka - a widzę, że przystojniak dalej bez domu... Quote
Ulaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Weszlam na ten watek z czyjego bannerka, poczytalam o Kamyku i.... jestem w szoku, jak taki wspanialy, inteligentny i nastawiony na prace psiak nadal nie ma domku!!! Przeciez przy odrobinie on bylby mistzem nawet i w zawodach tanca z psem! A jak ktos ma pole np ziemniakow to juz wogole :lol: Takiego skarba macie, no ja nie moge :loveu: Quote
__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Słuchajcie, on ma jakieś aktualne ogłoszenia?? Quote
Selenga Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='__Lara']Słuchajcie, on ma jakieś aktualne ogłoszenia??[/QUOTE] ma allegro, stale odnawiane Quote
agata51 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ziutka mu robiła ogłoszenia (są w pierwszym poście). Pod koniec stycznia prosiłam ją o odnowienie, ale była wtedy bardzo zajęta - obiecała, że za 2 tygodnie zrobi. Pewnie lada szelest będą. Zaraz jej przypomnę. Cholera, zawsze mi te % wyskakuje! Nie zawsze chce mie się sprawdzać to, co napisałam. Ale chyba będę musiała. Witaj, Ulaa :multi: Masz rację, Kamyk to absolutnie wyjątkowy pies!!! Quote
madcat1981 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ja niestety z braku miejsca musiałam wykasować z pierwszego postu te nieaktualne, ale gdyby była taka potrzeba, to znajdę listę jej wszystkich ogłoszeń i tu przypomnę. Ulaa witaj, dawno nie było tu kogoś nowego :glaszcze: Quote
agata51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kamyczku, szkoda, że nie możemy razem oglądać Olimpiady... Nawet wiem, co by nas najbardziej interesowało [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/26/26_7_4.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Moria']Kamyczka chyba skoki najbardziej.[/QUOTE] Myślałam, że kamienie... Ale co tam, Kamysiu, wolisz skoki? Dla ciebie wszystko, słodziaku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_6_5.gif[/IMG] Pozdrowienia od A. Małysza! Quote
Moria Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kamyś dawno kamyczka do zabawy nie dostawał, ale niech się tylko ciepło zrobi. Quote
magenka1 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Proszę ucałować Kamyka w dniu Walentego, Quote
Nadziejka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :thumbs::painting::buzi::iloveyou:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]Walentynkowo do Kamynia przybieglam aby zlozyc zyczenia cioteczkom wszystkim Kamyniowym rowniez:loveu:spokoju i radosci dzioneczka kazdego , wiele dobrych ludzikow wokol i domku cudnego dla Kamynia odlotowego:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Selenga Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 wyobraźcie sobie, że Kamień ma obserwatora na allegro... ale jak zwykle pewnie nic z tego nie będzie... :( Quote
madcat1981 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Czasami mam tylko nadzieję, że ludzie w ten sposób "zaznaczają" sobie kilka psów, którym chcą potem pomóc....:/ Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Selenga']wyobraźcie sobie, że Kamień ma obserwatora na allegro... ale jak zwykle pewnie nic z tego nie będzie... :([/QUOTE] Wyłoń się.... Quote
madcat1981 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Zaklinam Cię..... tajemniczy obserwatorze... ujawnij swe oblicze...:diabloti: Quote
Selenga Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='madcat1981']Zaklinam Cię..... tajemniczy obserwatorze... ujawnij swe oblicze...:diabloti:[/QUOTE] hmmm.... aukcja się właśnie skończyła.... Moria nic nie pisze, więc raczej nikt się nie odezwał poczekam do poniedziałku i jesli nie będzie żadnego odzewu, wznowię mu allegro Quote
Recommended Posts