Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magenka1']Kiedy Kamyk będzie miał kastrację?[/QUOTE]

Z tego co pamiętam nawet w przyszłym tygodniu. Jest 100 zł Selengi i ok. 100 z bazarków. Brakuje ok. 100 zł i choć wiem, że ciotka Agata serce ma szczodre i hojne, to wiem też ze to wydatek spory:oops:

Moria, bo to chyba już pod koniec stycznia by moglo być?

Posted

madcat, ile Kamyk ma w skarpecie? Nie widzę styczniowych wpłat. Moja poszła 13.01. Wyślij może brakujące 50zł Morii - dorzucę do następnej wpłąty (połowa lutego). Ok? Tylko tak sobie myślę, żeby jednak poczekać z kastracją na cieplejsze dni.

Posted

[B]Agato51[/B], wpłaty są na bieżąco wpisywane na wątku i Twoja wpłata jest wpisana jako ostatnia 15.01. Do tej pory nic nie przyszło więcej. Kamień ma[B] 145 [/B]zł w skarpecie plus bazarki [B]56,75 i 49[/B] zł. Niestety, biję się w piersi, nie mam czasu rozliczyć wszystkiego w pierwszym poście.

Kastracja miała być w tym tygodniu i wtedy mogła być taniej. Zdaje się, ze przegapiłyśmy sprawę.

Posted

Nie nie przegapiłyscie sprawę Farcik i Kamien w każdej chwili moga pojechać i bedzie taniej, tylko piszcie czy kastrowac Kamyka. Chyba zdecydowałyscie że tak, teraz jest tak zimno a ja osobiście w tym tygodniu mam kryzys zimowy, w nastepnym mysle że bedzie dobrze, zresztą i za dwa tygodnie też mo9ge ich umówic, Farcikowa kastracja wisi na mnie juz od jakiegos czasu i w koncu musze sie zebrac, toteż przy okazji bedzie i Kamys.

Posted

No, a ja myślałam, ze już pewnie "po ptokach".

Jest jeszcze jeden bazarek dla Kamienia, kończy się za kilka dni. Zrobiłam go nieco profilaktycznie z myśla o zapłaceniu za hotelikowanie, bo nie ma jeszcze połowy sumy naluty nawet.

Posted

Zaraz, bo się pogubiłam. Ile będzie kosztować kastracja Kamienia? Ta wspólna z Farcikiem? 100zł już jest, resztę zapłacę. Optuję za przesunięciem zabiegu na cieplejsze czasy, bo wydaje mie się, że szwy mrozu nie lubią, a i przedzieranie się przez śniegi w kołnierzu może być dla Kamyka nie do zniesienia. Może się mylę, czekam na opinię mądrzejszych ode mnie.

madcat, jesteś najlepszą księgową na dogo (a może i na świecie!). Właśnie zauważyłam, że zalegam za październik. Ubiegłego roku, ma się rozumieć.

[I]Kamyku, Kamyku,[/I]
[I]dobry dom i po krzyku.[/I]
[I]Kamyku, Kamyku,[/I]
[I]gdzie twój domek jest?[/I]

Posted

[quote name='Szarotka']Widze na watku mlode poetyckie talenty :):)[/QUOTE]

Szarotka, ja cię chyba zabiję!

Brylanty mojego geniuszu przepadły wraz z zamknięciem pierwotnego wątku Kamienia. Podcięli mi skrzydła. Niemoc twórcza - kto to zrozumie?!

By the way, my tu, kochana, złotówek szukamy - rymy to pestka.

Posted

Agata51, jestes pewna, że zalegasz? Bo ja musiałam usunąć część starego rozliczenia (już sie nic nie mieści w pierwszym poscie) i moze dlatego tak sądzisz? Poczekaj z wpłatą kilka dni, powinnam sie i z tym rozliczeniem w końcu kiedys wyrobić;)