Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basik']Zaczynam się martwić, zgłoszenie wysłałam, potwierdzenie przyszlo tylko z automatu i dalej już cisza... Czy dostaliście potwierdzenia mailowe, bo wiadomo, że na papierowe to jeszcze czas...[/quote]
U mnie tak samo :roll:

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś pojechałam z znajomą zobaczyć ten nowy teren wystawy! No powiem ze super!!!!! Brawo Zabrze !!!!

Kąpielisko zajmuje obszar ok. 24 ha powierzchni.

Do dyspozycji są:
* dwa baseny: brodzik o pojemności 7 tys. m3 i basen o pojemności 33 tys. m3,
* siłownia, stoły do tenisa stołowego, szatnie,
* boisko do siatkówki plażowej, piłki nożnej (pełnowymiarowe),
* wybiegi konnne,
* kawiarenka,
* w zimie: lodowiska.

Teren cudny!!! w lesie

link do ośrodka,zobaczcie sami

[url=http://www.mosir.zabrze.pl/obiekt/kapielisko_lesne.html]Rekreacja Zabrze, MOSIR - mosir.zabrze.pl Kapielisko Lesne[/url]

Jedynym problemem to jest dojazd komunikacją miejską ;( jest jeden autobus z Zabrza nr 659

Posted

[quote name='cockermanka']A nam się auto obraziło - a mamy zgłoszone 4 psy...chyba się zastrzelę,jak nie zdążą naprawić przed wystawą...[/quote]
Mam nadzieje, że dadza radę naprawić. A jak nie to bierzecie przynajmniej dwie psice i w pociąg :)
Oby do zobaczenia :)

Posted

Jedynym problemem to jest dojazd komunikacją miejską ;( jest jeden autobus z Zabrza nr 659
Ten autobus jeździ tylko w wakacje jak wynika z rozkładu kzk gop

Posted

Jest już wykaz psów przyjętych na wystawę :)
[url=http://www.zabrze.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2009&oddzial=zabrze]Związek Kynologiczny w Polsce[/url]

Posted

[quote name='Jagoodka']Mam nadzieje, że dadza radę naprawić. A jak nie to bierzecie przynajmniej dwie psice i w pociąg :)
Oby do zobaczenia :)[/quote]
Już działam w temacie ;-),choć na obcym terenie to ciut utrudnione,to mam już źródło części i serwis (w serwisie przy salonie firmowym powiedzieli,że na tę część czeka się minimum 14 dni,bo nie mają w centralnym magazynie...a ja znalazłam sklep,gdzie jest od ręki...i 3-4 razy taniej...) - teraz jeszcze "tylko" fundusze zorganizować...:roll:

Zabrza nie odpuszczę :diabloti:

Posted

[quote name='asiunia']Orientuje się ktoś czy można będzie wejść z psiakiem niezgłoszonym?[/quote]
Na naszym potwierdzeniu pisze:
"Informujemy, że na teren Wystawy nie będą wpuszczane psy nie biorące w niej udziału oraz, że na terenie Wystawy obowiązuje zakaz sprzedaży szczeniąt. Komitet Organizacyjny"
Ale jak to się ma w praktyce- nie mam pojęcia ;)

Posted

No akurat Zabrze sie tym przejmuje ;))))) na wystawie bylo wiecej psow nie zgłoszonych niż tych wystawianych.
Prze demna wchodzili ludzie z mieszancem,wet zaządał o dnich tylko ksiązeczki zdrowia z sczepieniami.. A po godz 12 każdy wchodził kto chciał ;) bez biletow. Sczeniory przed wystawą tez były sprzedawane i nikogo to nie obchodziło,Były nawet fotki w galerii

My najblizej a jescze nic niedostalismy ;(

Posted

[quote name='Darianna']to zawsze piszą... ja będę dzwonić i pytać, bo nie mam z kim szczylka zostawić :D[/quote]

Daria nie przejmuj sie tylko bierz mlodego, w klasie szczeniat jest zgloszona jego siostra wiec jak cos to sie go na podmianke wprowadzi:) damy rade ja bede z 3 wiec jak cos to sie i zgloszenie znajdzie do pokazania hihihi a narazie to ja tez potwierdzenia nie mam i si enie martwie jak z 3 psiurami wejde:)

Posted

Ja już jestem trochę zła bo od kilku tygodni próbuję się dodzwonić do oddziału i dowiedzieć czy moje zgłoszenie na MP zostało przyjęte. A tam albo nikt nie odbiera, albo zajęte... już nie mówię o tym że wysłałąm chyba z 10 maili. No i cóż dalej nic nie wiem, ma ktoś jakieś pomysły?

Posted

[quote name='Marchewkowy']Ja już jestem trochę zła bo od kilku tygodni próbuję się dodzwonić do oddziału i dowiedzieć czy moje zgłoszenie na MP zostało przyjęte. A tam albo nikt nie odbiera, albo zajęte... już nie mówię o tym że wysłałąm chyba z 10 maili. No i cóż dalej nic nie wiem, ma ktoś jakieś pomysły?[/quote]
A ja wczoraj jakoś o 18;45 zadzwoniłam i bez problemu mi powiedzieli że zgłoszenie przyjęte :eviltong: